motosiklet sürmenin yaşımı olur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
işte size bir örnek.
bu sabah saat 07 deniz otobüsü ile yenikapıdan bandırmata geçerken benden 23 yaş büyük yani 74 yaşında a2 ehliyetini 1998 de almış.motor sevdalısı bir abiyle tanıştım ismi taner çok hoş çok motor düşkünü biri 3 tane motoru varmış 200 ve 50 cc aprilla 125 cc bisan altınovada yazlığına gidiyormuş heryere motorla seyahat ediyormuş.bana bu yaşta motora nasıl biniyorsun diyenlere ihtilaf olunur (yalnız mt den bana bunu kimse demedi) ben sadece sizinle paylaşıyorum

Son düzenleme:
vayy bee ne diyelim helal olsun. işte örnek motorculardan birisi daha:cherry::rendeer:

Sevgili Ümmet abi,
senin dediğin gibi ''Veli veliyi Mekke de, Deli deliyi Dakkada bulur'' bulmuşun vallah:queen:

Abimize helal,sana selamlar olsun:cat:
Yeni ehliyeti ıslata ıslata bir hal olmuştu, bakıyorum hemen kurutmaya başlamışsın:queen:
Kazasız belasız sürüşler.:rendeer:

işte buna saygı duyulur.bravo ::biggrinn sana laf edenlerede kapak olsun ümmet abicim

inşallah ben de 74 yaşıma gelince saygı değer amcamız gibi olurum :)

ikinize de saygılar sevgiler iyi sürüşler :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
evet bu işin bir yaşı var :

doğumdan ölene kadar!

hastaneye motosikletle yetiştirlmiştim ayağım parçalandığında...
ilk sevgilimi motosikletimle gezdirirken öptüm...
son sevgilimi motosikletime laf söylediği için usulca(!) yolcu ettim...
ve daha pek çok şeyim o benim...
hayatımdaki tek kadın...
seviyorum seni...
hem de çok...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

evet bu işin bir yaşı var :

doğumdan ölene kadar!

hastaneye motosikletle yetiştirlmiştim ayağım parçalandığında...
ilk sevgilimi motosikletimle gezdirirken öptüm...
son sevgilimi motosikletime laf söylediği için usulca(!) yolcu ettim...
ve daha pek çok şeyim o benim...
hayatımdaki tek kadın...
seviyorum seni...
hem de çok...

:cat::cat::thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Ben de Harem feribotunda görüyorum bazen kıdemli motorcu abilerimizi, amcalarımızı. Sohbetin tadına doyum olmuyor, ne hoş öyküler dinliyorum onlardan.

işte size bir örnek.
bu sabah saat 07 deniz otobüsü ile yenikapıdan bandırmata geçerken benden 23 yaş büyük yani 74 yaşında a2 ehliyetini 1998 de almış.motor sevdalısı bir abiyle tanıştım ismi taner çok hoş çok motor düşkünü biri 3 tane motoru varmış 200 ve 50 cc aprilla 125 cc bisan altınovada yazlığına gidiyormuş heryere motorla seyahat ediyormuş.bana bu yaşta motora nasıl biniyorsun diyenlere ihtilaf olunur (yalnız mt den bana bunu kimse demedi) ben sadece sizinle paylaşıyorum

ABİ O ZAT TA Kİ STİCKERLER NE ÖYLE ANLAMSIZ ANLAMSIZ:queen:O MOTORUN Bİ KAÇ RERSMİ DAHA VARSA KOYDA BAKALIM ABİ MERAK ETTİM MOTORUNU:rendeer:

genç kaptan;714341' Alıntı:
ABİ O ZAT TA Kİ STİCKERLER NE ÖYLE ANLAMSIZ ANLAMSIZ:queen:O MOTORUN Bİ KAÇ RERSMİ DAHA VARSA KOYDA BAKALIM ABİ MERAK ETTİM MOTORUNU:rendeer:

Anlamsız gelen fenerbahçe sticker'ı olmasın:wiinkk::cherry:
Bir de o zat değil :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

google motoran gir merakını giderirsin.anlamsız olan bu yazıyı yazan senmisin yoksa resimdeki kişimi.:silent::silent:

helal olsun amcama ben motor kullanmasına sesimi çıkarmam ama o yaşta bence refleksler zayıflar trafiğe çıkması uygun değildir, bütün avrupa ülkelerinde onun için yaş 65 dedi mi ehliyetini elinden alırlar, bizde de yanılmıyosam öyle bir tasarı vardı ama yasa çıkmadı, çıkarsa amcamın ehliyetini alırlar

Mersin İl Temsilcisi
helal olsun amcama ben motor kullanmasına sesimi çıkarmam ama o yaşta bence refleksler zayıflar trafiğe çıkması uygun değildir, bütün avrupa ülkelerinde onun için yaş 65 dedi mi ehliyetini elinden alırlar, bizde de yanılmıyosam öyle bir tasarı vardı ama yasa çıkmadı, çıkarsa amcamın ehliyetini alırlar

sen o yaşa gelince 3 tekerlekli bisiklete binersin. şimdiden kaygılanma... unutma ki : GELECEK DE BİR GÜN GELECEK....:bounce::farao:

Son düzenleme:
Ümmet Perkitan ın stikırlarına anlamsız demek hakkatten iyi bir espri olmuş yaaa:queen::queen::queen:
Çocuk işte, zamanla öğrenecek:cat:
Benim bildiğim de 68 ya da 65 yaş ehliyet sınırı, çünki canım hocam dersten çıkışta ters yöne sürmeye başladıydı aracını. Ne oldu hocam zamparalığa mı gidiyorsun yoksa dediğimde, evlat artık yaşlanmışım ehliyeti trafiğe teslim etmeye gidiyorum demişti.:pale: sene 1999. Saygı ve gıpta ile anarım insanlığını hala. Allah rahmet etsin:pale:

Aslında insanı üzen bi şey ehliyeti vermek, ama mecbur kalınca herkes ehliyetini verir o yaşta, biz o yaşa gelinceye kadar, AB'ye gireriz, yasa da mutlaka çıkar zaten :pale: napalım biz de boş yollarda süreriz o zaman

Süper Moderatör (BBRR)
trafik duygusal davranılacak bi yer değildir. ama 65 de insafsız bir yaş bence..
65 yaştan sonra her sene bir yeterlilik sınavı veya sürüşü ile kişinin refleksleri kontrol edilebilir..bu biyolojik bir olay

aslında mantıklı olur, ama o tasarıya göre zaten her sağlıklı insanda 5 yılda bir sağlık kontrolünden geçecek, sağlam raporu alacak, ondan sonra ehliyeti tekrar aktif hale geçecekti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar