31.07.2005 Antalya Çamyuva gezisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Yarın hem deniz hemde Buz gibi ırmak suyunda yüzmeye gitmeye ne dersiniz.

yok yok siz bana nispet yapıyonuz iyiki Sidedeyiz yani
şaka bir yana bu hafta gelemem ama haftaya cumartesi gece ordayım bu hafta başından geçenleri kontrol etmem lazım size iyi eğlenceler

oo aydın boyle yazıncada nereye gidelim şimdi gitsek sensız olmaz gitmesek evde otur otur :D

Pazar günü sabah 08:00'de cam piramit karşısındaki Bp petrol istasyonunda buluşalım.

çamyuva km nerden gidiliyor bilgim yok vallaha fikir veremeyecem.

cerecc, geçen gittiğimiz manavgat barajından daha yakın olduğunu söyleyebilirim. Gidiş Dönüş toplam 120-130 km falan.

Arkadaşlar sahil sıcak olur diyosanız. Feslikan yaylasına çıkalım. Oradan Söğütcuması'na Oradan Altınyaka Yoluna Oradanda Kemer'e inelim. Ateş, metal beraber yaptığımız gezinin iki katı mesafe ve 2 katı zorlu bir yol. :bounce:

Yok abi kalsın aman.Ben o soguk suya daha sonrasındada denize girmek istiyorum hepsi o.

Hakan abi enduro clup kurucak yakında Antalyada abi motorları değiştirelim doğaya uygun bir şekilde çıkmadığımız dağ kalmaz :cherry:

Arkadaşlar En iyisi gelecek hafta yapılacak olan gezide buluşmak. Yarın sanırım kimsenin uzun yol yapmaya niyeti yok. Şimdiden herkese iyi pazarlar. Bu akşam çıkışlı yarın akşama dönüşlü bir ölüdeniz gezisi planı yapayım kendime. Hazır hanımda annesindeyken biraz Uzunyolun ve motorun tadını çıkarayım. Herkese iyii gezmeler Gelecek pazar görüşürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar