İki motosiklet çarpışırsa ne olur ?

çok kötü olmuş:pale:
arkadaş anlattı bizim burda da yunuslar birbirlerine çarpmışlar biri ölmüş diğeride komaya girmiş diye:pale:

İlk defa iki motosikletin birbiriyle çarpıştığını görüyorum. Çok kötü bir kaza. :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cyclopsan çok kötüüü :pale:

gördüğüm kadarıyla viraja hızlı girdi virajın dışına çıkarak karşı yönden gelen zavallının belkide hayatına mal oldu. artık virajlara girerken bu aklıma gelir herhalde.

Abi bu ne yaa.Gördüğüm kadarıyla zaten hava yağışlı birde viraja fazla sert girince çıkışı hiç de muhteşem olmamış.

Super Moderator
walla çok kötü bi kaza
allah hepimizi korusun
paylaşım için teşekkürler bunları görüp ona gidelim lütfen

süren kişiyi şiddetle kınıyorum:farao:

ilk motoruda silme geçiyor
nasıl bir çarpışma kuvvetidir acaba ?:silent:

Bende bir motora çarptım.. Aslında kendisini bana çarptırdı demek daha doğru olur.. 40 Km hızla emniyet şeridinde gidiyordum.. Önümdede bir kurye vardı takip mesafesinde gidiyordum arkasından.. Arabalar duruyordu çok tıkalı bir trafik vardı.. Sonra bir anda tam önümde, kurye ile aramda bir motor belirdi! Hiçbirşey anlamadım.. Ne sinyal ne bişi üstelikte çok yakındı.. Adam dikiz aynasına bakmadan nasılsa kuryeden başka kimse yoktur diye atmış kendini emniyet şeridine.. Hızlı olmamama rağmen mesafe çok kısa olduğu için duramadım ama motoru iyice kenara çektim.. O sayede sadece koruma demirim adamın arka lastiğine çarptı.. Allahtan ikimizde düşmedik(Ama ben motoru düşürmemek için betona ayağımı dayamak zorunda kaldım ve çok fena burktum!) Üstelik yolcumda vardı.. Düşsek ne olurdu düşünmek bile istemiyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
maalesef.. adam birinciyi silme geçiyor ama ikincide çarpıyor. ben sağ kurtulduğunu sanmıyorum ikisinin de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar