Motor Alamıyorum yardım plsss :(

Merhaba arkadaşlar uzunca bi süredir motor almaya çalışıyorum şuan ramzey scooter QM kullanmaktayım commuter tip bi motor almak istiyorum ancak açık konuşmak gerekirse YAMAHA - YBR alamıyorum çünkü o kadar uzun vade ödemeyi gözüm kesmiyor. aklımda olan birkaç model var sizlerinde fikirlerini alırsam bu sorunu çözer bir motor sahibi olurum. sırasıyla en çok ilgilendiğim motorlar;
Kanuni Windy 125 (test sürüşünü inceledm ii gibi duruyor)
Kanuni seyhan 150c
kymco ck125
bianchi hunter 125cc
sizin önereceğiniz bir model de olabilir arkadaşlar teknik servis sorunu yaşamak istemiyorum teşekkürler şimdiden...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
motorunu satıp 2. el bir ybr alamıyormusun peki...

bende ramzey scooter var satmak ööle pat diye olmuyo ki :( o yüzden aldığım yere geri verip yerine başka bi model almaya çalışıyorum işte. yada şu eskiyi getir yeniyi götür kampanyalarından yararlanmaya çalışıyorum.

ben windy 125 derim fiyatı uygun görünüş süper yakıtı az :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
japon almaya çalışki almısken begenıp uzun sure bınerbılırsın...

Süper Moderatör (BBRR)
bu başlıkları çok seviyom gelen cevaplara bakın şimdi
..hani adamın aklında bişi varsa o bile karışacak ...bende bi tavsiye verim bari :cherry:

japon alma pahalı çin alma çok dandirik ..italyan al bence .. akdenizli hemde .. ducati de olabilir vespa da .. karar senin :cherry:

dikkat

kardes bende keeway speed 150 var yamaha ybr tıpınde ama ybr den daha kaslı cok daha yakısıklı motor henuz 2300 km de bende 250 lık bı motora gecıcem onun ıcın satıyorum+bıde 15 ay garantisi var ırtıbata gecmek ıstersen 05447286941 veya [email protected]:cat:

BBRR arkadaşım doğru sölyüyor aslında :) en sade yorumu burak arkadaşım yapmış teşekkür ediyorum ona :) bende sonuçta gidip ybr almayı biliyorum ancak o kadar taksit ödemek zor geliyor. o yüzden bir alternatif seçmek durumundayım. olası modelleri de yazdım onlar içinden uygun olanı seçmeme yardımcı olmak yerine neden kendi motorlarınızı pazarlıyosunuz. ceynir kardeş nasıl alayım senin motorunu 1- benim motorum ne olacak? 2- sen vadeli vericekmisin 250-250 ödüyeyim ? nasıl bi alışveriş yapmayı düşündüğümü yazdım zaten ilk msj ımda :) yinede teşekkürler

BBRR arkadaşım doğru sölyüyor aslında :) en sade yorumu burak arkadaşım yapmış teşekkür ediyorum ona :) bende sonuçta gidip ybr almayı biliyorum ancak o kadar taksit ödemek zor geliyor. o yüzden bir alternatif seçmek durumundayım. olası modelleri de yazdım onlar içinden uygun olanı seçmeme yardımcı olmak yerine neden kendi motorlarınızı pazarlıyosunuz. ceynir kardeş nasıl alayım senin motorunu 1- benim motorum ne olacak? 2- sen vadeli vericekmisin 250-250 ödüyeyim ? nasıl bi alışveriş yapmayı düşündüğümü yazdım zaten ilk msj ımda :) yinede teşekkürler

rica ederim arkadaşım inşallah istediğin motoru alırsın.

saolasın hocam windy üzerinde duruyorum gibi ama + larını ve - lerini tartışalımmı arkadaşlar ? anladığım kadarıyla + ları gazlı amortisörler, yakıt, çabuk hızlanma (atak bi motormuş duyduğum kadarıyla), yakışıklı da bi motor :) eksilerinden bahsedelim bence önemli olan onlar mesela kanuni servisiyle bilinir bol yedek parçasıyla bilinir. parçalarının ucuzluğuyla bilinir. bu modelde de geçerlimidir bunlar?

saolasın hocam windy üzerinde duruyorum gibi ama + larını ve - lerini tartışalımmı arkadaşlar ? anladığım kadarıyla + ları gazlı amortisörler, yakıt, çabuk hızlanma (atak bi motormuş duyduğum kadarıyla), yakışıklı da bi motor :) eksilerinden bahsedelim bence önemli olan onlar mesela kanuni servisiyle bilinir bol yedek parçasıyla bilinir. parçalarının ucuzluğuyla bilinir. bu modelde de geçerlimidir bunlar?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
windy içinde geçerlidir yedek parça konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.Açıkçası ben eksiğini duymadım.burda da son zamanlarda baya satılmaya başladı.yanımdan geçerken bakıyorum sesi tok zırıltı şakır şukur sesler yok gayet güzel bi gidişi var.Sitedeki kullanan arkadaşlarımızda oldukça memnun.İlgilendiğin motorlar arasında bence en uygunu windy:cat:

Gültekin;702424' Alıntı:
bende berbat bir motor var.
bir türlü satamıyorum. elimde kaldı.
ilgilenirsen linki burada.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2613621

bugün bununla şarköye gideceğim.
ancak 1 hafta sonra görebilirsin.
iyi düşün taşın.
gaza gelme.
hesabını iyi yap.
sakın bu motoru alma.
hatta görmeye bile yeltenme.
sakın. :bounce:

yerden yere vurmuşsun motoru demediğini bırakmamışsın satamazsın tabi:cherry:

gece gece güldürdün adamı yau:queen:

Son düzenleme:
yerden yere vurmuşsun motoru demediğini bırakmamışsın satamazsın tabi:cherry:

gece gece güldürdün adamı yau:queen:

napiim?

güzel güzel anlatıyorum, açıklıyorum.
ben bu motordan çok memnunum, hiç şikayetim yok, parasını sonuna kadar haketti, arıza yapmadı, ekonomik, canavar gibi gidiyor vs. diyorum, birileri fırlayıp ortalığa, demediğini bırakmıyor.
yok mondial şöyle, yok böyle.
iyisi mi ben kendim pok atayım, kimseyi konuşturmayayım.:bounce:

açın kt125 başlığını okuyun.
hadi ben sallıyorum da, oradaki arkadaşların hepsi mi yalan söylüyor?
kimsenin önemli, hayati şikayeti yokken, kt'nin selesine mıçını deydirmemiş herifler ahkam kesiyor. "o motor alınmaz. kötü. kaka. ıyyy!!!" :silent:

benim tek derdim, motorlarımı tek'e indirmek.
2 motorum var ve fazla geliyor.
zamanında yanlış yaptım, birini satmadan ikincisini aldım.
hatta arkadaşımın motoru da bende, oldu sana 3 motor.
yağı, suyu, gazı, tuzu, vergisi, poku püsürü fazla geliyor.

oturduğum sitenin veletleri beni kolluyor. 2 motor varsa garajda, elleşmiyorlar. ama biriyle dışarı çıkınca, hemen tepesine tırmanıyorlar. yeterince kontrol de edemiyorum.
birini satayım da kurtulayım istiyorum.

bana ait olan 2 motordan hangisi satılırsa satılsın, benim elimde tek motor kalsın. tüm sıkıntım bu.

ikinci motor da satılık.
buyrun linki;

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4132023

windy 125 ile seyhan 150 arasında kaldım son olarak arkadaşlar kanuni istememin sebeplerinin başında parça bolluğu ve ucuzluğu geliyor. bu iki model arasından bana yardımcı olabilerseniz sevinirim :)

kardeş al bir ye be re vur dünyaya anında yekme:bounce:

tekme yerine yekme yazmısım idare et... elimde güzel bir ybr var alamak istersen yardımcı olabillirim :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İstediğini al....Kimseye sorma....hatta hepsinin ismini kağıt parçalarına yaz..At torbaya tombala çek....:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlığı görünce para yardımı sanmıştım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar