07.08.2005 Antalya Çaltıcak Buluşması (Resimler Eklendi) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar sabah saat 8:00 ' da Antalya Falez otelin karşı tarafında bulunan BP de (McDonalds) buluşuyoruz. Orada saat 8:15 ' e kadar bekledikten ve son hazırlıklarımızı yapıp Çaltıcak yolunu tutuyoruz yaklaşık 20 km. saatin bu kadar erken olmasının sebebide masa bulmamızın kolay olmasını sağlamak.

Gerkli malzemeleri bu sefer lütfen eksiksiz olarak getirelim. Sofra bezi, bıçak, mangal ve mangal kömürü, sabun, selpak, denize girecekler mayolarını getirsinler, havlu ve yiyeceklerimizide Migrostan teğmin edebiliriz. Sanırım bu tarih herkeze uygundur veya o tarihe kadar herkez kendini hazırlayabilir.

Bu sefer çok dolaşıp daha sohbete başlamadan bitkin düşmek yok :). Ayrıca iskambil kağıdı, okey takımı olan arkadaşlarda yanlarında getirebilir.

Gelecek olanlar ve sürekli gezilerimize aktif olarak katılanlar geleceklerini belirtsin yeterli ve yeni katılacak olanlar ise isimlerini, motorlarını, nereden olduklarını yazsınlar ki tanımamız kolay olsun ...

yakın olsaydı bende gelirdim be. :salut:
600 km gelsem mi ne yapsam . :cherry:
bir gün oda olabilir yani ama güçlü bir motor alınca .bununla gidilmez herhalde. :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Gelirsin sen gelirsin :cherry: senin o motor değil 600 km. 6.000 km. gitsen bana mısın demez :p (verdim gazı geliyor tatarx de) ...

Motosikleti
Su Motoru
Küçük veya tercihe göre Büyük Çaltıcak da yapabiliriz ...

tatarx, senin motorun 200 cc olanınıda ben alacağım. gelirsen kumların üzerinde pati yapa yapa, dalgaların kumsalla buluştuğu noktada gezeriz. :bounce: (Birazda benden) :queen:

hayır nouva.... :cherry: hem o kadar malzemeyi senin saatli bomba götürmez en iyisi benim ufaklıkta yardıma gelsin :p

Motosikleti
Su Motoru
İyi gelsin bakalım. Benim için hava hoş :p ...

semih kardes çok erken ya yere otururuz masa yerine fazla kişi geleceğini tahmin etmiyorum baksana yazanlar bile aynı grup

Motosikleti
Su Motoru
KArdeş gelen gelir, gelmeyen gelmez saat ve yer orada yazılı ...

Denize gireceksek geliyorum Semih :wiinkk: Hüseyin + Kaan + Aydin'da geliyor.

Motosikleti
Su Motoru
İlk önce tanışma bölümünde kendini tanıtsaydın Ateş :p ...

Kamera Evde bu sabah getirecektim zor uyanınca unutmuşum Abi.Öğle gider alır getiririm ok? :sunny: :cherry: Bana cumartesi zabehina kadar mühlet ver.

sabah 7de çıkalım bence deniz manzaralı masa kaparız cumartesi gece ordayım gece buluşması yapıcaz mı ondan haber verin bana ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar