küçük bir gezide benden (ceyhan,incirli.yumurtalık,karataş.adana,ceyhan)

arkadaşlar selam akşam yatılı misafirim vardı gece geç saatlere kadar oturup sohbet ettik arkadaşla kendisi daha yeni vatani görevini bitirdi ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.
ertesi sabah demeyim öğlene ancak kalkabildik kahvaltı vs derken adanaya dönmek için hazırlık yapmak istedi bende gezi teklifinde bulundum ve sonrası

yumurtalık tan kale manzarası kayalıklar

bu araçta bayağı eğimli gidiyordu açıkçası

selamlar

Son düzenleme:
motoru olan geziyo ne güzel:)
resimler güzel,ayçiçek tarlası hoş görünüyo:cat:

cok guzel bır gezı yapmıssınız elınıze emegınıze saglık devamını dılerım:rendeer:

Selam Ahmet, güzel gezmişsiniz tebrikler.
Adana MT bu hafta boş geçti ama ben de rahat duramadım atladım motoruma Karaisalı Yerköprüye gittim.

Hoşçakal.

Paylaşım için teşekkürler. Yakında motor değişikliği mi yaptın, yoksa bana mı öyle geliyo? Öyle ise hayırlı olsun diyorum.

ahmet güzel gezmişsiniz.arkadaşında hoşgelmiş.olta işi yok herhalde sende.
deniz görünce aklıma ilk gelen olta oluyor:)

@fahrettinmetin
@cakalaz
@musb07
@kirke
@fevri
@djelals
@demirgürsel
arkadaşlar teşekkürler hepinize, hep birlikte bir gezi olsa daha güzel olurdu ama kısmet daha sonralara selamlar

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
güzel gezi olmuş, toplamda kaç km yaptınız?
eline sağlık...

güzel gezi olmuş, toplamda kaç km yaptınız?
eline sağlık...

yaklaşık 250km ama dönüşte yakıt ikmali yapmadım zaten bir depo ile 395km menzili var motorda iyi iki kişi etkilenmedi ancak arka lastik hiç yolu tutmuyor hele yaş zemin iki kişi olmasına nazaran kayma yapıyor kesin değişmem lazım selamlar

İşallah bir gün bizlerde oraları gezme fırsatı buluruz.
Paylaşım için teşekkürler. Özendim vallah:cat:

@ahmetnr Ahmet çok iyi yapmışsın abi. Bende Sezen'le deniz'e gideyim diye yola çıktım. Adem abilerle karşılaştık. Onların daveti üzerine Mersin 'in dağlarına gittik. Güzel gezi olmuş. Adana bu hafta dört bir yana dağılmış :mrgreen:

Görüşmek üzere.

evet güzel gezi olmuş ahmet kardeşim ama toplu yaptığımız o geziler nerde ya hasancığım ne oluyor abi ayrı gayrı geziyonuz yakında tekrar geliyorum inşallah bu sefer arkada kalmak yok sizlerleri çok özledim

arkadaşlar teşekkürler inşallah birgün hep beraber güzel bir gezi yapar sobet ederiz

İşallah bir gün bizlerde oraları gezme fırsatı buluruz.
Paylaşım için teşekkürler. Özendim vallah:cat:

kısmet buyrun gelin bekleriz

emeğine sağlık güzel payllaşım

eh işte elimizden geldikçe hoşça vakit geçirmek istedik

@ahmetnr Ahmet çok iyi yapmışsın abi. Bende Sezen'le deniz'e gideyim diye yola çıktım. Adem abilerle karşılaştık. Onların daveti üzerine Mersin 'in dağlarına gittik. Güzel gezi olmuş. Adana bu hafta dört bir yana dağılmış :mrgreen:

Görüşmek üzere.

evet bir hafta boyunca pazar gününü bekleyipte evde otumak hiçte içime sinmedi doğrusu

evet güzel gezi olmuş ahmet kardeşim ama toplu yaptığımız o geziler nerde ya hasancığım ne oluyor abi ayrı gayrı geziyonuz yakında tekrar geliyorum inşallah bu sefer arkada kalmak yok sizlerleri çok özledim

ali desene biz arkalarda nal toplayarak geleceğiz gerçi gezi olsunda arkada gelelim bekliyoruz haberlerini selamlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar