- Konu Yazar
Bu pazar Aydın ve Hakan abinin ortak fikri ile Manavgat’a gitmeyi planladık sabah saat 10'da Antalya migrosun önünde toplandık ve yola koyulduk Aydın ve Çağrı bizi Manavgat’ın girişinde karşıladılar tamda alış-veriş yapıyolarmış ama tabii biz olmayınca expertde bulamamışlar hemen alış-verişi tamamladık 
Oradan hep beraber Manavgat barajına gitmeyi planladık ama pazar olduğu için müsait yer bulamadık ilk etapta ve bir aşağı bir yukarı derken oradan birine sorduk 5-6 km ilerde boş alan bulabileceğimizi söyledi ama biz o kadar gitmeden bir ara yola saptık ve ben telefon gelince durdum ama baktım ki kaybolmuşum
(kimse duymasın turist kızlar cagırdı iki dakika takıldım
) diğerlerini beklerken Aydın ve Hakan abi biraz keşif yapıp güzel ağaç altı hem göl kenarı bir mekan buldular ve bizde o taraf yöneldik hemen mangalımızı yaktık malzemeleri hazırladık Aydına ceza olarak ornizasyonu eksik yaptığı için biberleri ve soğanları soydurduk
yemek faslı bitince biraz dinlenip muhabbet ettik ve dönüş için yol aldık Aydın ve Çağrı Manavgat da bizimle vedalaştılar, bizde ben Hüseyin Semih Hakan abi ve Ferdi ile beraber dönüşte önce mola verdik soda içtik ve tekrar yola çıktık
Gene güzel bir gündü ve güzel bir geziydi umarım daha iyilerinde gene hep beraber olu caz.
Pictures by ceRecc.com
Oradan hep beraber Manavgat barajına gitmeyi planladık ama pazar olduğu için müsait yer bulamadık ilk etapta ve bir aşağı bir yukarı derken oradan birine sorduk 5-6 km ilerde boş alan bulabileceğimizi söyledi ama biz o kadar gitmeden bir ara yola saptık ve ben telefon gelince durdum ama baktım ki kaybolmuşum
Gene güzel bir gündü ve güzel bir geziydi umarım daha iyilerinde gene hep beraber olu caz.
Pictures by ceRecc.com