Scooter arıyarum 0 ile 2000 ytl arası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadalar Scooter arıyorum lütfen yardımcı olun resmi olursa :bestmt: :bestmt: kararvermemde yardımcı olur :silent: :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslında güzel motora benziyo ama işte keşke ışık filen koymasaymısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor benım degıl.bende aynı fıkırdeyım ama yapmıs adam bı kere.ıstersen soker ısıkları.sen alcak olduktan sonra anlasırız yaa.cok yakın bı arkadasın motor.cok temız yanı.zate ondan cok ben km yaptım. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

scooter arayan arkadaş

istanbuldayım ramzey 125 cc scooter umu satıyorum
2005 model 04/07/2005 trafiğe çıktı. plaka ruhsat dahil 2500 ytl ye aldım
2100 ytl ye satıyorum. 450 km de bir özelliğide türkiyenin yerli motoru olması. parçaları çinden gelip burda montaj değil tuzladaki fabrikasında
parçaları yapılp tamamen yerli üretimdir.istersen siteyi dolaş www.ramzeymoped.com.tr ben kendime bir zzr satın alıcam anlaşmasını yaptım.istanbuldayım istersen cepten arayabilirsin 05322556628
istersen resimde gönderebilirim kask.branda ve çelik kiliti hediyem olsun
zzr ye göre kask ve ekipmanları yeni almam lazım görüşmek üzre

jinlun scooter 125cc dusunursen 1600YTL (fiyat belki ucuz ama devir masrafınıda kattım hesaba)pesın paraya hemen satarım motorumu gecen pazartesi sıfır aldım daha 434kmde memnun deılmısın dıye sorarsan gayet memnunum bu ayı atlatmam gerek bı sekılde resım ıstersen antalya manavgat gezisi baslıındaki kırmızı jinlun benim motor arkadaslarada sorabılırsın bı sorun yok bu arada 21 temmuz 2005 trafıge cıkıslı ve ılk muayene tarıhı 21 temmuz 2008 yanı 3 yıl muayene derdın olmucak
not:motoru nıye satıyorsun diye soranlara cevabım kredi kartımın borcunu kapatmam gerekli o yuzden satıyorum dusunursen mail&msn adresim:
[email protected]
saygılar...

merhaba ben haojin 150 T scooter ımı satıyorum renk kırmızı ve 500 km de 15 günlük falan fiyat icin 1750 düsünüyorum plakası falan herseyi var bir düsün görüselim .... :cat:

merhaba

royalmen' Alıntı:
arkadalar Scooter arıyorum lütfen yardımcı olun resmi olursa :bestmt: :bestmt: kararvermemde yardımcı olur :silent: :silent:
dostum bende 2006 model 2 yıl garantili kask ve deri motor eldiveni hediyeli mondial 151rs var ben üç ay önce 2100 ytl para verdim motorun hiçbir kusuru yok inan sırf parasızlıktan veriyorum pazarlıksız 1300ytl süper fiat motoru gör sonra karar ver

royalmen' Alıntı:
dostum bende 2006 model 2 yıl garantili kask ve deri motor eldiveni hediyeli mondial 151rs var ben üç ay önce 2100 ytl para verdim motorun hiçbir kusuru yok inan sırf parasızlıktan veriyorum pazarlıksız 1300ytl süper fiat motoru gör sonra karar ver istanbulda oturuyorsun demi cep telefonum 0505 504 68 18 ararsın veya msj at ben arayım

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
gençler,yeni üyeler,acemiliğinize veriyoruz ama bilesinizkibu başlık 24-07-2005 tarihinde açılmıştır ve artık geçerliliği kalmamıştır.başlığı açan arkadaşında siteyle ilişkii kesilmiştir.

bu arada Mdvyn-R avatarı beğendim::xrock:: :wiinkk:

slm arkadaşım aygun motor olarak sana yardımcı oluruz bu konuda istersen siteden sponsor linkimize tıkla modelleri gör 1.600 den başlayan fiyatlarla fiyatlara plaka ruhsat dagildir

nisan 2006 model yeni aldığım mondial 151 rs sarı scooter ımı satıyoruum.ankara da motor 312 3414755 nolu telden bilgi alabilirsin 1400 ytl.

vlad1462' Alıntı:
gençler,yeni üyeler,acemiliğinize veriyoruz ama bilesinizkibu başlık 24-07-2005 tarihinde açılmıştır ve artık geçerliliği kalmamıştır.başlığı açan arkadaşında siteyle ilişkii kesilmiştir.

bu arada Mdvyn-R avatarı beğendim::xrock:: :wiinkk:
ya bir okuyun sunu da öyle yazın adam bamlanmış siz hala yazıyosunuz :pr:

Hade ya walla farketmemişm abi ... Bu arada senin avatarda bomba abi :wiinkk: ... Şu motoru alıym de kafamda bi sürü şey var inş. hepsini gerçekleştircem ... Abi bir de siz böyle mt olarak toplanıp konsere falan hiç gittiğiniz oldu mu !? Ben bu sitede yeniyim de motor sevdam önceden beri war işte beklemede hala hayallerle yaşıyorum :cherry:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar