En çilgin Motosiklet

EN EN ÇILGIN MOTO AŞAĞIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:bounce:

Son düzenleme:
super bısı ya bu cook sevdım :mrgreen: paylaşım ıcın tesekkurler harıka gorunuo valla:cat:

biraz önce bir topicte arkadaş araba eksozu takmış ona bakmıştım.ve dedim ki oldu olucak arabayla motosikleti bi birleştirelim nasıl birşey olucak :silent: sonuç ortada... :cat: çok uğraştım çokkkkkk:p :p

nası yapmış adamlar ya... valla süper işçilik var ortada.. Tır'ı andıran egzozlar, krom çanta.. :cat:

Bunun sahibi kesin Tır şöförüdür,egzostLara baksanıza :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gunumuzun ınsanları ıste:)

'En' çılgın derken 'en' kelimesini hakedebilmek için baya bi uğraşması gerekiyor..:) Yanılıyor muyum yoksa 'en' kavramını kavrayamamış mısın ? :wiinkk:

'En' çılgın derken 'en' kelimesini hakedebilmek için baya bi uğraşması gerekiyor..:) Yanılıyor muyum yoksa 'en' kavramını kavrayamamış mısın ? :wiinkk:

fazla takıntılı olmak iyi değildir..moto(R)sikletLe neden ilgilenmedin:mrgreen: yoksa sen türkçe öğretmenisin :silent: benim için en ilginç senin için ilginç olabilir demi.. ayrıca dikkat çekmek , ilgi uyandırmak . merak uyandırmak için gayet güzel bir sıfat .... dahada açıklayayım mı ?

N ’leşmek nedir?

N’leşmek, "en” sıfatı eklemektir. örnekleyeyim.. üretim yapıyoruz, bizimle beraber bu üretimi yapan onlarca üretici var. İşin kötüsü; üretilen bu malların çoğu pazar tezgahlarında çok düşük değerlerle satılıyor ve o kadar da rakibiniz var ki; siz kendi elinizdeki malın bu fiyatlarla satılmasına razı olmak bir yana, bu malları bu fiyatlardan satsın diye pazarcılara bile satmak için fiyat indiriyorsunuz. Yani sonuçta sizin karlarınız düşüyor. Oysa ki sizin mallarınız “En Uzun Ömürlü” mal olsa ve bunu bir şekilde belgeleseniz, reklamını yapsanız. Tüm ürünler pazarda 1 Birim fiyata satılırken, sizinki en az 5 Birim fiyata satılacaktır. Çünkü sizin ürününüz n’leşmiştir..(alıntıdır)

ama yinede sana hak veriyorum ben bu sıfatı kavrayamamışım .. :pr: sizce arkadaşlar?

en en çılgın motosikletttttttt :mrgreen:

Son düzenleme:
Acaip acaip şeyler.:pale: O kadar. Kullanışlı olacağı, seri üretime geçileceği yok. Eh, paran çoksa benzeri tasarımları denemek için vaktin de var demektir.

N ’leşmek nedir?

N’leşmek, "en” sıfatı eklemektir. örnekleyeyim.. üretim yapıyoruz, bizimle beraber bu üretimi yapan onlarca üretici var. İşin kötüsü; üretilen bu malların çoğu pazar tezgahlarında çok düşük değerlerle satılıyor ve o kadar da rakibiniz var ki; siz kendi elinizdeki malın bu fiyatlarla satılmasına razı olmak bir yana, bu malları bu fiyatlardan satsın diye pazarcılara bile satmak için fiyat indiriyorsunuz. Yani sonuçta sizin karlarınız düşüyor. Oysa ki sizin mallarınız “En Uzun Ömürlü” mal olsa ve bunu bir şekilde belgeleseniz, reklamını yapsanız. Tüm ürünler pazarda 1 Birim fiyata satılırken, sizinki en az 5 Birim fiyata satılacaktır. Çünkü sizin ürününüz n’leşmiştir..(alıntıdır)

Afferim çalış çalış olacak :mrgreen: :mrgreen:

Bu ne abicim ya egzozları tır egzozu gibi olmuş.Benim ğoşafıma gitmedi:p

Abı harıkada yanı super ıscılık sozum yokta o motor arka en ucta yanı arka tekerlerınde nerdeyse arkasında bu nasıl dengede kalıyo gaza asılınca on Kalkmıyormu merak etttım dogrusu :) Ama delı bısı

paylaşımın için teşekkürler Tanerim..nereden bulursun böyle ilginç resimleri..süpersinn..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi bunlar füzemi uçakmı belli değil walla:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar