24 temmuz pazar Manavgat mangal partisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu pazar Manavgatda mangal yakmaya karar verdik mangal yeri tam belli değil ama buluruz şöyle ırmak yada deniz kenarı
Antalya grubu çıkışı saat 10'da Meydan 3m migros önünden gelen arkadaşlar yazarsa sevinirim mazemeleri burdan alıcaz (Manavgatdan)
dip not : biraz acil oldu kusura bakmayın

harbiden acıl olmus aydın abi keske bende gelebilsem ama işte pazar gunu ukraynalı bir kız war onunLa oLmam Lasım :) sizLeri yaLnız bırakıcam wede geLmeye CaLıssam Benim Pc 'imden Baska Bir Aracım yoq :)

Süper Moderatör (BBRR)
yinemi mangal partisi bizde gelirdik ama of of :king:
size şimdiden afiyet olsun :cherry:

alllaaa mangal war! safak 2 :queen: gidelim tabi ya soyle sorgun tarafı titreyen gole falan gider ortalıgı titretiriz :bounce: saat 10 da topcular mıgros onu uygun bi yer bana uyar, ancak cevreyolu ıstıkametınden dırek gelıcek arkadaslar warsa ,tedasın ordakı buyuk demokrasi kavsaında da bulusabılırız alternatif olarak tercih sizlerin :wiinkk:
saygılar...

Motosikleti
Su Motoru
İyi eğlenceler ben ayın 7 si gibi düşünmüştüm, bana uymadığı için gelemeyeceğim. Tekrardan iyi eğlenceler arkadaşlar ...

zaten cok ani oldu ama sorun deil kardes aslında bu gezi tombaladan cıktı o yuzden fazla gelecek olcaını bende sanmıyorum ılerde kanyon gezısı war daha dimcayı war ben senin yerinede yerim etleri bu arada merak etme :p

aydın kardesim mangal partisi var haberimiz yok ayıp ama :cyclopsani:

Arkadaşlar pazar günü Antalya'dan gidecek olanlar Ben 10:00 'de tedaşın karşısında olacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalya grubu bizim içinde eğlenin, dikkatli sürün :flower:

Saat 10:15'e kadar migrosun önünde buluşup gidecek olanları Tedaşın karşısında beklerim. Gelen olmazsa 10:15 te yola çıkarım.

aythakan' Alıntı:
Saat 10:15'e kadar migrosun önünde buluşup gidecek olanları Tedaşın karşısında beklerim. Gelen olmazsa 10:15 te yola çıkarım.
oki abi uygundur 10.15te en gec ordayız :cat:

Motosikleti
Su Motoru
GE-Lİ-YO-RUM :cherry: Rodaj yapalım biraz ...

Kullanma talimatına harfiyen uy. Geri Kalan kısmını pazar günü manavgat gezisi sırasında sana detaylı şekilde anlatırım.

geçen benim rodajı dinlemediniz 70 le gidelim derken 115 yaptırdınız Aksu girişi bakalım bu sefer nasıl geliceniz :cherry:

vallaha saten rodaj da olsa olmasa da 70 tas catlasa 80 yaparız gene otekı turlu ruzgar bir yandan toz bır yandan cekılmıyor yol :) belim ve kıçımın agrımasını saymadım bak :)

resimleri bekliyoruz cerecc... güzel bir geziydi arkadaşlar aydının bizi 1 saat gezdirmesi hariç :p katılan arkadaşlara teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar