arkadaşlar yardım kanuni bobcat150 yada kymco 150t mi almalı

merhaba arkadaşlar bende scooter meraklısıyım ve scooter almak için araştırma yapmaktayım sağlamlık ve yedek parça bollugu kalite ve ucuzluğu bakımında hangi modeli seçmem gerektiği hakkında ortada kaldım kanuni bobcat hakkında ayrıntılı bilgiyi satıcıdan aldım fakat kullanan kadar iyi kimse bilemez.Ayrıca kycmo as 150 t1 motoru hakkında bana kesin bilgiler lazım malum fazla param yok ondan bir motor almak için çok yere baktım bu modeller hakkında cevaplarınızı bekliyorum. bu iki modelden hangisini almalıyım uzun süreli dayanıklılık ve yedek parça ucuzluğu ve servis en önemli etkenler ve bunları bilmiyorum saygılarımla yazılarınızı bekliyorum. :silent:

Motosikleti
Su Motoru
İlk başlığı okuduğumda "Kanuni ile Kymcoyu mu kıyaslıyorsun" gibisinden bir sitemde bulunacaktım. Ama Bobcat diyince akan sular durur :). Bobcat de İtalyan motoru olması ve grenajların İngiliz tasarımı olması Kymco ve Kanunin eşit şartlarda olduğunu gösteriyor. Tabii sadece bu model için geçerli bu olay :). KArdeş valla ikiside güzel motor şimdi ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum ama ben alacak olsam büyüklük ve şimdi kullandığım Kymcodan memnun olmam dolayısıyla Kymco derdim. Ama büyüklük senin için önemli değil ise ve Bobcat de tercih unsuru olabilir. Sanıyorum ki parça olarakta ikisinin arasında pek bir fark yoktur. Hadi Kymco Movie 125 xL mi yoksa Kanuni Hussar 125 mi diye sorsan o zaman tartışmasız Kymco derdim ama parça olarakta Kanuni ucuzdur derdim ama neredeyse klasmanlar aynı ve kalitelerde birbirine yakın. Onun için tercih senin...

yani büyük olmasının avantajıda var en azından arkadaki oturan rahat eder ve birde iki kişiyi rahat olarak 300 km gibi bir uzaklığa götürmesi durumunda yani uzun yolda bunlardan hangisi daha sorunsuz olur

Motosikleti
Su Motoru
KArdeş ikisininde sorun çıkartmayacağını düşünüyorum yeter ki motoru fazla yorma, sonuçta scooter alacaksın. Aynı zamanda rahatlık bakımından Kymconun daha rahat olacağını düşünüyorum. Oturma şekli hem sürücü için hemde yolcu için geniş tutulmuş ayak mesafeleri uzun ve gidon geniş. Bobcat de bunlar biraz daha küçük tutulmuş...

arkadaşlar ÖZÜR DİLERİM :pale: motor konusunda 1 aydır bilgi topluyorum atrık marka ve modelleri karıştırır durumdayım ondan bir yanlış yazımda bulunmuşum
HAOJIN AS 150 T :pale: ile KYMCO Grand Dink 150 modelini birbirine karıştırmışım kymco Grand Dink 150 modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorum :king:

METAL arkadaşım ben kararımı verdim kymco Grand Dink 150 modeli benim seçim yapmayı düşündüğüm model haline geldi sorucağım şudur bu motoru kullanna arkadaşlar içinde söylüyorum dayanıklımı ve yakıt tüketimi nedir , şase nedir bunu bilmiyorum bir çelik boru , bir tüp diyorlar ? arkadaşlar yazarsanız sevinirim

Motosikleti
Su Motoru
silver1978 Gran Dink i kullanmadım ama Kymcoyu iyi biliyorum çürük motoru olmaz. Bundan adın gibi emin ol ve Haojin ile asla ve asla kıyas yapma. Sen şimdi Ferrari ile Murat 131 i kıyaslamış gibi birşey oluyorsun :). Al Kymconu başın ağrımadan sür kardeşim...

Süper Moderatör (BBRR)
karıştırmayın alın resimleri
kymco20grand20dink2012515020si.jpg

altdeer1521eq.jpg

deer daha güzel gibi ama kymkoda rahat :bounce:

arkadaşlar haklısınız size katılmaktayım :cyclopsani: fakat yukarıda resmi olan kanuni modeli deer 152 benim istediğim model değil benim istediğim model kanuni bobcat 150 modeliydi yanlış anlama oldu galiba, gerçi artık kymco almaya kararlıyım birde şase nasıl kymcoda :silent: tüp dedikleri çelik boru dedikleri nedir? :king:

arkadaşlar keeway 125 scooter nasıl jikle sorunu giderildi diyorlar .
birde ürün avrupa patentli ne dersiniz fikri olan var mı ?

kymco al,rahat edersin sağlam bir motor bende ck 125 kymco var memnunum atik güçlü seri bir motor titreşim 100 km ile giderken bile yok denecek kadar az rahatsız edici değil, çok yüksek devirlerde gidersem aynaları titretiyor.ama scoter ları çok daha iyi asıl branşı scoter zaten kymconun.avrupanın %67 kymco kullanıyor diyorlar.

Ben de uzun arastırmalar sonunda kymco'da karar kıldım, cok memnunum, pişman olmazsın, cok rahat, sarsıntı yok,ekonomik,guclu motor. Kanuni Bobcat de uzakdogu yapımı kaliteli bir motor ama grand dink cok daha rahat.

Eger tam bir scooetr meraklısı iseniz size saglam dayanıklı ve kaliteli bir motor lazım ve size önerecegim tek motor bobcat 150 uzun ömürlü ayrca çok uzun mesafelere dayana bir motor kalitesine sahip
italyan tasarımı olup özel süspansiyon sistemine sahiptir yag soğutmalıdır arka ve ön fren disk katalizörlü eksoz ile çok düşük yakıt harçamaktadır.
isterseniz size birazda Knuniden bahsedeyim.kanuni uzun süredir motor piyasasına hakim tek türk firmasıdır bayi,servis ve yedek parça olarak tamamiyle oturmuş ve geliştirmiş bir firmadır

biz lider kanuni firması olarak sizi showrumumuza çay içmeye bekleriz hem aklınızdakı sorularınıza cevap bulur hemde scoter hakında bilgieler alabilirsiniz

tel:0216 364 12 03
www.lideroto.com.tr

resim0083cc7.jpg

Saygılar

yaa arkadaslar lütfen yapmayın bence ikisi kıyaslanamaz bile bende bobcat 150 war 16.000 km de tık yok. O motorları 16.000 km de göremessiniz çünki dağılırlar!! 16.000'e varmadan mefta olurlar...Hem hızlı hem seri 10 numara bi motor yağ soğutmalı, 13.5 hp, ön arka disk fren, katalizörlü egzoz ve daha neler neler bi kere manuel çalıştırmadım motoru düşünün 1.5 yıl oluyo alalı..!! BENCE KIYASLANMAZ..!!
SAYGILAR

bobcat okadar para vereceğine git honda dylan 150 al su soğutmalı 16ps motor
bence kesin Honda al

Honda dylan 150cc 5.300 ytl
Kanuni bobcat 150cc 5.069 ytl

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşım kymco bira sele açısından rahat görünüyor binmedim ama kymco tipten kabediyor baştan söyliim taıp bisanın bir modeline benziyor acayip bir çin duruşu var ama bobcad kanuni ile alkası yok italyan PGO nun malı istersen googleden bakabilirsin ben bobcad derim çünkü motor biraz süper

kymco daha seri atak ama ömrü az arkadaşlarımdan 4 kişide kymco var 5000-6500 km de motor ölmeye başlıyo.

bence kymco

arkadaşım bende kanuninin 125 cc hussar vardı ama kesinlikle tavsiye etmem ben değiştirdim şimdi 200 cc lik kymco people aldım ve çok memnunum hem kalite açısından hem servisi mükemmel başım ağrımasın diyorsan kymco tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar