MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

BU GÜZEL TOPİKLERİ AÇMAK NEDENSE HEP BANA NASİP OLUYOR :p

MECİT Kardeşime bu güzel organisazyonu düzenlediği için ayrıca teşekkürler !!!

ÖNEMLİ !!! BU GEZİ VE ETKİNLİĞİMİZİ FORRAP(tuncer)KARDEŞİMİZ ŞAHSINA KİŞİLİĞİNE VE DURUŞUNA İTHAFEN YAPIYORUZ,site bazında göstermiş olduğu emek ve uğraş taktire şayandır:rendeer:
TAMAMEN AİLE ORTAMINDA...POLİTİKADAN UZAK,GERÇEK DOSTLUKLARIN OLDUĞU İÇİ DIŞI BİR İNSANLARIN BİRARAYA GELECEĞİ Bİ ORGANİSAZYON OLMASI DİLEĞİ İLE...

ARKADAŞLAR... MT-İZMİR ve MT-MANİSA ortak yaptığımız 9mayıs tarihli toplantı sonunda bi gezi beklentisi tüm dostlarımda vardı.
WALLACE dostumuzun öneri olarak getirdiği ve tüm toplantıya katılan üyelerimizin memnuniyet ile karşıladığı ÇEŞME Gezisi ve tekne turu fikrini hayata geçiriyoruz.

TOPLANMA YERLERİ: 15:00 AKHİSAR(ESKİ GARAJ ÖNÜ)
16:00 MANİSA (BİX CAFE)
17:00 İZMİR(ÇEŞME OTOBANI GİŞELER)BALÇOVA
TARİH : 26/27 MAYIS 2007
YER : ÇEŞME
KONAKLAMA: Cumartesi bir gece konaklama+kahvaltı+KLİMA+SICAK SU+UYDU = 20 ytl
+ akşamıda dilersek ÇEŞMEDE MEŞHUR STREET bar(600 kişilik) bize özel fiyatlar...

TEKNE TURU: 27 MAYIS 2007(PAZAR) 15 YTLteknede öğle yemeği ve dj ve müzik hatta KÖÇEK (zenne de olabilir kendinizi fazla kaptırmayın) :cherry: :flower: ::fool:: ::145:: ::biggrinn ÇEŞMENİN EŞSİS KOYLARI BİR BİR DOLAŞILACAK TÜM GÜN SINIRSIZ EĞLENCE ....

HAREKET SAATİ : SABAH 11:00 DÖNÜŞ : 17:00

ÖNEMLİ NOT :katılım listesini en geç ÇARŞAMBA akşamına kadar oluşturmamız gerekiyor... arkadaşlar cumartesiden gelecek arkadaşlar için pansiyondan
pazar gelecek arkadaşlar tekne turu için kişi sayısı verilecek...

BUYRUN YAZA MERHABA EĞLENCESİNE :) izmir-mt-manisa :mrgreen:

katılım listesi(cumartesiden gidecek arkadaşlar)

mecit (manisa)
wallace (izmir)
I-BEN (izmir)
lodos+1 (manisa)
racingiski (manisa)
gürkay+1 (manisa)
morningstar+1 (manisa)
yamyamaha+1 (manisa/izmir)
madbikermert+1(manisa)
sokemon(çağatay)(izmir)
duyulmaz(DELİDUMUR) (izmir)
ceyz(izmir)
rots(izmir)
güreli+1(izmir)
moto_kaan(izmir)
umutus+1(manisa)
okram+... :)(izmir)
toni(balıkesir)
dondurmania(manisa)
yalaza+1(manisa)
volkançimen+1(izmir)
...

katılım listesi pazar sabahı gruba katılacak arkadaşlar

speedygirlşule(izmir)
ironline(izmir)
hayaletfilo(izmir)
forrap+... :)(İZMİR)
fucsh(izmir)
PHAETONW12 (izmir)
burk@(izmir)( ehliyet sınavı varmış :p pazar hangi ilde sınav var burak... )
honeymaker+2(izmir)
hedowıch
...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Çok güzel olacak bu organizasyon.Fiyatlarda oldukça uygun.Yaza merhabamızı dedikten sonra tutamaz zaten bizi kimse:)
Hoş şu sıralar zaten tutamıyor da...

Süper bir organizasyon ayarlamışınız organizasyonda emeği geçen ve geçecek herkese sonsuz teşekkür ederim inşallah çok çok büyük sorunum çıkmazda gelebilirim geziye

:cyclopsan allah diyorum başka bişey demiyorum :p haa bide bu teknenin istihap haddi kaç bak ben gelicem ona göre tekne tutun açıkta alabora olmayalım allah mafaza:queen:manşet oluruz net alemine kaş yapam derken göz çıkarmayalımda can yeleği varmı kredi kartı geçiyormu:cherry: orada olucam belki::plus1:: selamlar

bişi soracam arkadaşlar oglumuz var 4 yaşında eşim ve benle oglum katıla bilir mi ? katılmayı cok istiyoruz olursa ilk motor gezımız olacak

bişi soracam arkadaşlar oglumuz var 4 yaşında eşim ve benle oglum katıla bilir mi ? katılmayı cok istiyoruz olursa ilk motor gezımız olacak

kardeşim nedemek tabiki gelebilirsin zaten tahminim herkez eşi veya kız arkadaşıyla katılacak geziye eğer aksi bi durum olursa topiği takip et katılım listesini görür ona göre karar verirsin:cat:

Moderatör (forrap)
yamyamaha kastettiğin şey bir motorda 3 kişi ve bu kişilerden biri 4 yaşında çocuk şeklinde değil demi? :silent:

yamyamaha kastettiğin şey bir motorda 3 kişi ve bu kişilerden biri 4 yaşında çocuk şeklinde değil demi? :silent:

kastetdiyim budur ben prensipde bir motora 3 kişi binmesini istemem ama oglum palazlanıpda tam alamıyla 3 üncü kişi oluncayakadarda heryerlere onunla gıdıyoruz sorun olmayacanı umaraktan sonradan yanlış anlaşılmaları onlemek için sordum.
ayrıca ucrek olarak nasıl olacak fiyatlandırılacak mı

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
kastetdiyim budur ben prensipde bir motora 3 kişi binmesini istemem ama oglum palazlanıpda tam alamıyla 3 üncü kişi oluncayakadarda heryerlere onunla gıdıyoruz sorun olmayacanı umaraktan sonradan yanlış anlaşılmaları onlemek için sordum.

Aslında sorun tam olarak burada zaten.Yani eğer palazlanmış olsa ve 3.kişi denecek şekle gelse 4 yaşında olmasından daha iyi olurdu.Kendini koruyamayacak kadar küçük oysa ki.
Motosiklette çocuk taşımak oldukça tehlikeli,kaldı ki 3.kişi olarak taşımak...
Allah korusun bir denge kaybı veya benzeri bir kaza olayında çok kötü sonuçlar doğurabilecek durumlar ortaya çıkabiliyor.
Çok acı ama bunun benzerlerini geçtiğimiz yıllarda yaşadık(gazete ve televizyonlarda gördük).
Umarım beni yanlış anlamıyorsundur.Sen ve ailenin başımızın üstünde yeri var,ancak yaptığımız geziler keyif amaçlıdır,kimse bu gezilerin felakete dönüşmesini göze almamalıdır.

offf offfff size hayirli geziler diliyorum... sizlerle birlikte olmayi cok cok isterdim ama o tarihte Bodrum da olmam gerekiyor...

yamyamaha, o tarihe kadar geziye elbette arabasiyla gelen de olur, her gezide ki gibi, formu takip edersen elbet bi arabada yer olur ve sen de esinle rahat rahat motosikletle gelirsin....

size simdiden bol eglenceler diliyorum...

serkan abıcımm ben gelemıyorum genee manisa mt ailesınden
cok cok özür dılıyorumm ginee
sarımsaklıya gıdıyorıumm mecburr gitmem lazımm görüsşmek uzeere

iyi eylencelerr dılıyorum şimdidieenn

organizasyon manyağı olduk yahuuuuu süpperrrrrrrr vallaha nöbetim yok o hafta sonu yuppiiiiiiiii eğer aşkımında programı uyarsa (henüz programdan haberdar değil) tabiki gezi konvoyunda ön sıralarda yer alırız sizlerle olmak büyük zevk.
yaz hoşgeldin sefalar getirdin

ULAN BEEEEEEEE,,GENE BİR İŞİN ALTINDAN HAYIRLSIYLA KALKACAZ UMARIM YAAA...
ARKADAŞLAR,,FİYATLAR KONUSUNDA ŞAŞIRMADIĞINIZA,,VALLAHA BEN ÇOK ŞAŞIRDIM,,ŞU AN ÇEŞMEDE TEKNE TURU 25 YTL'den AŞAĞI YOK..AMA BÜYÜK BAĞLANTILAR SONUCU,,15'e İNDİRDİK..PANSİYONUDA 20 YTL AYARLADIK..:bounce:

AMA BİR ALKIŞI HAKKETTİM AMA YAAAAAAAAAAAAAAAA:cherry:

MÜDÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,,BİDE KATILIM LİSTESİ YAP YAHU....

BANA SÖYLE EN TORPİLLİSİNDEN BİR +1 YAZDIRIVER YAHUUUUUUUUUUUUU...

Moderatör (forrap)
Ben fiyatlar çok iyi demiştim ama teşekkür etmeyi unutmuşum:)
Ciddi anlamda teşekkürler arkadaşlar,ellerinize sağlık:rendeer:
ALKIŞLARRR SİZİN İÇİNNNNNNNNNNN:cherry:

ULAN BEEEEEEEE,,GENE BİR İŞİN ALTINDAN HAYIRLSIYLA KALKACAZ UMARIM YAAA...
ARKADAŞLAR,,FİYATLAR KONUSUNDA ŞAŞIRMADIĞINIZA,,VALLAHA BEN ÇOK ŞAŞIRDIM,,ŞU AN ÇEŞMEDE TEKNE TURU 25 YTL'den AŞAĞI YOK..AMA BÜYÜK BAĞLANTILAR SONUCU,,15'e İNDİRDİK..PANSİYONUDA 20 YTL AYARLADIK..:bounce:

AMA BİR ALKIŞI HAKKETTİM AMA YAAAAAAAAAAAAAAAA:cherry:

MÜDÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,,BİDE KATILIM LİSTESİ YAP YAHU....

BANA SÖYLE EN TORPİLLİSİNDEN BİR +1 YAZDIRIVER YAHUUUUUUUUUUUUU...

haklısın mecit ama artık sizin yaptığınız organizasyonlara ve fiyatlara şaşırmıyorum. çünkü hakkaten bu konuda çok kabiliyetlisiniz alıştırdınız bizi. umarım bir aksilik çıkmaz ve gezide hepimiz çok eğleniriz. şimdiden sabırsızlanıyorum.
sana kocamaaaaaaaaaaaaaaaan TEŞEKKÜRLER:rendeer: :rendeer: :rendeer:

+1 hemen not al serkan abi :queen: bilirsin bensiz tadı cıkmaz bende cok gec gordum topigi nedense alla alla :p

oglumuz anne karnındayken izmir manisa ve salihli yollarındaydı bu gune kadarda hep yanımızdaydı tek seferde 240 km yaptık 120 km ustu yolculuklarımız cok fazla ama gezi mahiyetınde hıc tecrubemiz olmadı. sanırım sıteyı takıp edıp arabasıyla katılacaklarla irtıbata gecmek gerek. ben takıpteyım fırsatını buldugumda kaydımı yaptıracam.

yamyamaha dostum benimde 4 yaşında bi oğlum var.bende bazen trafik yoğunluğunun çok az ve risksiz olduğu tenha yerlerde (bildiğim yerlerde) bindiriyorum
ancak anayollar ve trafiğe açık yerler son derece tehlikeli...

o yüzden tavsiyem kardeşim benim gibi yap dedesine nenesine postala...bir iki günlüğüne :p bakıversinler sende biraz hem eğlenmiş hemde kafanı dinlemiş olursun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar