marka degistirEyong' Alıntı:Valla böle bir yazıyı daha öncede okudum ve egzosdaki lekeyi çıkarmaya çalıştım olmadı.
ben bu konuyu bilmiyordum ve senden öğrendim MeTaL kardeşim, yalnız bana göre bu sebep coca cola içmemek ve mcdomalds yememek için daha geçerli bir neden bence. Vay şerefsizler, kendi elimizle kendi vatanımıza düşman olanları besliyormuşuz haberimiz yok, bu konu gerçekten çok vahim bi şey ,zaten fast foodlara hepten karşıyım ama coca cola da alırsam bi daha ne olayım, teşekkürler MeTaL...MeTaL' Alıntı:Abi bu konu daha öncede açılmış ve orada Coca cola ile ilgili açıklamalar yapılmıştı. Şahsım adına söylüyorum ki bu haberler kesinlikle yanlış ve bir o kadar da karalayıcıdır. Ben 5 sene dünyanın en iyi clublerinden biri olan Robinson Club Çamyuvada barmenlik yaptım ve teorik konudan bir cola nın içerisinde neler bulunabileceğini ve etkilerini biliyorum. Bu konu hakkında daha önce yazmış olduğum yazıyı inceleyebilirsiniz. Bu konudaki kötüleme ve karalama propagandaların tek nedeni var o da Ermeni soykırımına Coca Cola ve Mc Donalds gibi büyük firmaların desteğinin olması ve bu tür şeylerle bu firmaların güçlerini kesmeye çalışmaları, hakıl nedenleri var tabii ki ama bizleri yanlış doğrultuda yönlendirmeleride yanlış, doğruyu bilelim ve ona göre hareket edelim.