Bmw'den yeni Enduro Kaskı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bmw tarafında üretilen kaskın ingiltere satis fiyat £255 oalcagi acıklandı.

BMW-Enduro-Helmet.jpg

Alman Draxtar firmasida askeri gorunumde Draxtar P-104 modeli kask urettin. Bu kaskın fiyatıda 199€ oalrak acıklandı.

Draxtar-Helmet-p-104-green.jpg

Detaylı bilgiyi asagidki linkden bulabilrisiniz
http://draxtar.com/draxtar/pages_en/index_en.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzeller de üstteki "baykuş" kafasına benziyor :queen:

"kedi ve ulaşamadığı ciğer mevzuu" :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Üstteki kaskla adamın birine kafa attığınızı düşünsenize :cherry:

BMW böyle kask yapıyor ama yeteri kadar bilgi birikimi var mı acab, çünkü bu fiyatlara arai gibi çok üst düzey kasklar alınabiliyor???

abi bu kask walla istanbulda falan takılırda
bizim burda takılmaz çünkü bizim burdakiler daha kask ne bilmiyorki anca televizyonda bide bende gördüler afyonda merkezde belkide ilk kask kullanan bendim benim kaskta normal ucuz kask ben bunu takıp afyonda motora binsem millet arkamda ufolar geldi diye kovalayıp beni döverler :p

Kas muhteşehde Altımızdaki motor ne olcak. Kaskı aldık bide buna uygun motor almak zorundayız.

Çok tatlı kasklar.. İkisinin de kendine has dizaynları var.. Ayrıca BMW'nin yapacağı kaskın, kesinlikle kaliteli olacağına eminim. BMW'nin, altına imzasını attığı hiçbir şeyin kötü olduğunu görmedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla bende bmw nın kotu bıseyıne rastlamadım henuz. kaskıda guvenılır bence. ama Oytun, ve barisci26, haklı.uygun motor almak lazım.o kaskla ben puch a bınersem nası olur acaba. :queen: :queen:

arkadaşlar bende kötü olabileceğini söylemedim zaten ama, sadece bu konuda yoğunlaşmış bütün dünya yarışlarında kullanılan shoie arai gibi kasklar var. bu kasklarla aynı fiyat bmw nin kaskı. diyorum ki bu markalar kadar iyi midir.????

BMW nın bu kaski su an piyasada yok sanırım.var ıse bılgılerını bızımle paylasırmısınız.
tesekkur ederım...

ustteki kask 1 yıldır var aslında. Almak isteyen olursa istinye BMW de satılıyor. Accayip guzel yaa hastasıyım o kaskın. Bi kask bu kadar mı güzel olur :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar