- Konu Yazar
İki milyonluk gezi nasılmı oluyor?:silent: Yemek masrafı 2 milyon o yüzden 
Pazar gününden kafama koydum pazartesi ilk işim tavşanlı köyüne gitmek diye
Fakat biraz geç çıkmışım kısa sürdü gezimiz:cyclopsan Belki tam bir enduro olmadı ama beni kesdi doğrusu.yeşilliğin içinde olmak güzeldi.

gıda maddesini bimden alırsanız ucuza malediyorsunuz geziyi sırrı bu
Gelelim gezimize.Kartaldan gebzenin geçip tavşanlı köyüne uzanıyor.Tavşanlıdanda Demirciler köyüne geçtim.

CBF katolog çekimleri
:wiinkk: :bounce:

sanatsal çalışmalaramızı unutmayalım ama :cat: :bounce:

Sen nerdesin hani diyenler için

Ve Ballıkayaya geldik

Ördek kardeşliği,ördekler iyi güzelde kazlar kötü.Bir tanesi kovaladı peşinden:salut: :salut: neyseki yetişemedi:cherry:

Taş düşebilir ayı çıkabilir tabelası vardı :wiinkk: :bounce: yoo sade taşmış:silent:

hııı gene benn

Vadimizz,Eskiden bu vadiden ne sular akarmıs tabi şimdi kurumuş.Suyun büyük bir bölümünü köylere dağıtınca birşey kalmamış:silent:

Demircilere geliyoruz.Gitmeyenler için Tavşanlıyı 3 ila 5 km geçtikten sonra bu köy.Açıkcası kapısından döndüm çünkü hava kararmaya baslıyordu artık gitme vaktinin deldiğini anladım.Tek başıma olmama rağmen güzel bir gezi ve deneyim oldu benim için.Herkese güzel gezileer

son olarakda ordan bir iki manzara koydum gidemeyenler için :queen: :queen:
Pazar gününden kafama koydum pazartesi ilk işim tavşanlı köyüne gitmek diye

gıda maddesini bimden alırsanız ucuza malediyorsunuz geziyi sırrı bu
Gelelim gezimize.Kartaldan gebzenin geçip tavşanlı köyüne uzanıyor.Tavşanlıdanda Demirciler köyüne geçtim.

CBF katolog çekimleri

sanatsal çalışmalaramızı unutmayalım ama :cat: :bounce:

Sen nerdesin hani diyenler için

Ve Ballıkayaya geldik

Ördek kardeşliği,ördekler iyi güzelde kazlar kötü.Bir tanesi kovaladı peşinden:salut: :salut: neyseki yetişemedi:cherry:

Taş düşebilir ayı çıkabilir tabelası vardı :wiinkk: :bounce: yoo sade taşmış:silent:

hııı gene benn

Vadimizz,Eskiden bu vadiden ne sular akarmıs tabi şimdi kurumuş.Suyun büyük bir bölümünü köylere dağıtınca birşey kalmamış:silent:

Demircilere geliyoruz.Gitmeyenler için Tavşanlıyı 3 ila 5 km geçtikten sonra bu köy.Açıkcası kapısından döndüm çünkü hava kararmaya baslıyordu artık gitme vaktinin deldiğini anladım.Tek başıma olmama rağmen güzel bir gezi ve deneyim oldu benim için.Herkese güzel gezileer

son olarakda ordan bir iki manzara koydum gidemeyenler için :queen: :queen:
Son düzenleme: