2 milyonluk enduro keyfi (Tavşanlı gezisi) Ballı kaya

İki milyonluk gezi nasılmı oluyor?:silent: Yemek masrafı 2 milyon o yüzden :)
Pazar gününden kafama koydum pazartesi ilk işim tavşanlı köyüne gitmek diye :)Fakat biraz geç çıkmışım kısa sürdü gezimiz:cyclopsan Belki tam bir enduro olmadı ama beni kesdi doğrusu.yeşilliğin içinde olmak güzeldi.

gıda maddesini bimden alırsanız ucuza malediyorsunuz geziyi sırrı bu :p :p
Gelelim gezimize.Kartaldan gebzenin geçip tavşanlı köyüne uzanıyor.Tavşanlıdanda Demirciler köyüne geçtim.

CBF katolog çekimleri :p :) :wiinkk: :bounce:

sanatsal çalışmalaramızı unutmayalım ama :cat: :bounce:

Sen nerdesin hani diyenler için :p

Ve Ballıkayaya geldik :)

Ördek kardeşliği,ördekler iyi güzelde kazlar kötü.Bir tanesi kovaladı peşinden:salut: :salut: neyseki yetişemedi:cherry: :p

Taş düşebilir ayı çıkabilir tabelası vardı :wiinkk: :bounce: yoo sade taşmış:silent: :p

hııı gene benn

Vadimizz,Eskiden bu vadiden ne sular akarmıs tabi şimdi kurumuş.Suyun büyük bir bölümünü köylere dağıtınca birşey kalmamış:silent:

Demircilere geliyoruz.Gitmeyenler için Tavşanlıyı 3 ila 5 km geçtikten sonra bu köy.Açıkcası kapısından döndüm çünkü hava kararmaya baslıyordu artık gitme vaktinin deldiğini anladım.Tek başıma olmama rağmen güzel bir gezi ve deneyim oldu benim için.Herkese güzel gezileer

son olarakda ordan bir iki manzara koydum gidemeyenler için :queen: :queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum çok güzel gezmiş fotolamış anlatmışsın........
eline emeğine saglık

yanlız sade bir gezi olmuş, çok iyi yapmışsın, yeni fotolar bekliyoruz.

kardeş güzel gezmişsinde şu ördeklerden güzel bi çevirme yapsaydın.

teşekkürler herkese .Bahar geldi arkadaşlar artık sizde başlayın gezilere :p :) cross veya enduromuz yok elde olan imkanlarla gezmeye çalışıyoruz :):cat:

bende gelemedim kanka kusura bakma...:p

tek başına güzel gezi olur ama bi arkadaş şart...yoldaş...

yahu murata dedim gel diye satıcı eleman gelmedi:p herkes çağırıyor falan dedi gelmedi :) nereye gideceğini şaşırmıs.Abi olmazsa bir daha gidelim buraya ovadiden ileriye gidince 2-3km kadar şelale olduğunu söyledi bir köydü:silent: acaba tuzağamı çekmeye çalıştı beni :queen: :queen: :queen: :queen:

Köprü ve ağaçların olduğu fotoğrafa bayıldım, ne güzel bi yer orada (tabii hemen mangal planları kurulmaya başlanır itinayla, soğuk su başı ambiyansı)
Ayağına sağlık erdo :cat:

valla dostum ben gebzeliyim. çocukluğumdan beri giderim oraya. ama en son gittiğimde oradaki kafeyi işleten kişinin siyah renkli köpeği lastiğimi ısırdı. valla çekmesem bacakta gitmişti. şu yasak olan cins köpek varya ondan işte. motorla giden arkadaşlar bu konuda dikkat etsin lütfen benden söylemesi...

hoş güzel vede zevkli bi gezi yapmışsın ama bi şey merak ettim neden plakalıgı boyamışsın yani plakan gözünmüyor sebebini öğrenmebilirmiyim acaba bunu cok kişide gördüm onun için merak ettim

güzel gezi olmuş... emeğine sağlık... pazar günleri cok sıkıcı oluyor... en iyisini yapmışsın..

Resimlerin güzelliği

Dostum hepsi bir yana çektiğin resimlere bittim. müthişdi resimler honda ya gönder bence sen bu resimleri . Ellerine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar