Kırmızı motoru sonu oldu :'(

Bugün sabah kahvaltı yaparken annem kız kardeşimin üniversiteden sınıf arkadaşının vefat etdiğini söyledi ve onu ziyarete gideceğini söyledi babama, bende sordum nasıl olmuş diye? annem motor kazası dediği anda inanın bana ağlamak geldi ve tüylerim diken diken oldu, lokman düğümlendi sanki
çok istemiş kırmızı motoru olmasını ve almış ama bir kavşakta geçiş hakkın onda iken yandan gelen arabanın çarpması sonucu komaya girmiş ve daha fazla dayanamayıp hayatının bağrında veda etmiş tüm sevenleri ve bu güzelim hayata sevecen hayat dolu iyi bir insanı daha kaybetdik allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olur inşallah :salut: :salut: :salut:

Kuru bi başımız sağolsun demekten başka bişey bulamıyorum.. Ama sizden ricam birazda daha dikkatli olalım. Hem Yayası, Arabası, Kamyonu, Motoru hepimiz daha dikkatli olmalıyız.. :pale:

Cumartesi günü NTV de akşam haberlerinde göstermişti.Gerçekten çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah rahmet eylesin...

İLK ONCE ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN DİYORUM....

ARKADAŞLAR DUSUNUYORUMDA BU İŞİN SONU GENELDE (Allah korusun bir daha Allah kimsenin basına vermesın) ÖLUMLE SONUCLANIYOR DAHA DİKKATLİ OLALIM HER GUN BU SİTEDE BİR ÖLUM HABERİ DUYMAKTAN BIKTIM ARTIK.... öLUM COK DOGAL BIR OLAY AMA BU SEKILDE OLMASIN......
LUTFEN BIRAZDAHA DIKKATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TUM MOTOSİKLET CAMİİASİNİN BASI SAĞOLSUN
:pr: :pr: :pr: :pr:
:pale: :pale: :pale:

Allah Rahmet eylesin...Çok korkutuyo beni bunlar...Yanlış mı yaptım motor almakla diye düşünmeye başladım....

YOK KARDESIM BEN MOTORU BIRAKALIM DEMIYORUM AMA BENIDE KORKUTUYOR BU HABERLER AMA YINEDE MOTORU BIRAKMAYI DUSUNMUYORUM

TEKRAR ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORUM SEVENLERİNE VE AİLESİNE BAŞ SAĞLIGI DİLİYORUM

Motosikleti
Su Motoru
Aydın kardeşim üzüldüm gerçekten. Allah mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır ve başsağlığı dilemekten başka ne gelir elden. Neyse umarım gittiği yerde kırmızı motoruna güven ve neşe içerisinde biner... :salut:

Allah rahmet eylesin sevenlerine ve geride kalanlara başsağlığı dilerim.
Hatayı her zaman motosiklet kullananlar değil genelde diğer sürücüler yapıyor. bu durumda motor kullanırken hem kendi açımızdan dikkatli olmamız lazım hem de başkalarını normalden daha fazla gözlememiz lazım.araba ve diğer taşıtlar bizleri görmezden geliyorlar bu da bir gerçek.
tekrar başımız sağolsun.

Allah rahmet eylesin :pale:

Ben yaya olarak karşıdan karşıya geçerken, bana yeşil yanmasına rağmen gözüm hep sağımda solumda. Çünkü maalesef trafiğimiz çok tehlikeli. Korkuyorum!! İtiraf etmeliyim gerçekten korkuyorum. Belki kendim için değil, ama bir yakınımı kaybetmek daha çok korkutuyor beni.
Offfff!! :pale: Ne biçim trafik bu yaaa!!

cok zor

cok zor bu duruma katlanmak basınız sagolsun. elbet bizim öküzlerde öğrenecek trafik kurallarını

Allah Rahmet Eylesin çok genç yaşta bu şekilde bir ölüm herkesi çok üzüyor geride kalanlara allah sabır versin

çok üzüldüm allah rahmet eylesin kardeşimize

motoru bırakmakmı... asla daha çok olalım ki dahaçok kişi motor sahibi olsun ki daha çok göze görünelim alışsınlar artık bize be...ayrıca ben araba kullanırken bile yeşil yansa da kontrol ederek geçiyorum etraf hödük dolu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar