Siz gezin gezin ahhhg ahhhg :(

Arkadaşlar habire gezionuz yav orya gezi burda buluşma ogffff ya ben napiim bunlara baka baka iç geçirioz burda karsta oturuyom buralarada bir gezi düzenleyinde bizde gezelm cnm ya aaa .Ama duuur burdaki motorcuları bir ikna edeym van a gitmeye ozman o van gölünün resimlerini fln hep eklicem görceeeniz. :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

ya gözüm Kars gibi güzel memlekettesin . Al bir Kros 150 lik bol yedek parçalı istediğin her yere git milletle buluşsan ne işe yarar ki . İstanbul da trafikde motor kullanınca madalya vermiyorlar .

Arkadaşım güzellikten bahsetmişsin ama güzellik adına pek birşey bulamassın buralarda :cherry: :cherry: yine ben kağızman da oturuyorum ilçesi kars tan daha güzel tek iyi yani aras nehrinden motorla karşıdan karşıa geçtinmi motor yıkama derdinden kurtuluyon ehuehuehe hatta motorun bir diğer yanına ağ bağlarsan balıkta tutuyon cnm :queen: :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
daha dikkatli bak göreceksin ben 3 sene muşta kaldım muşlu bir arkadaşım vardı sırt çantasını takardık sırtımıza azık tamam vururduk dağlara o meyan kökü toplar satardı bende ona yardım ederdim bazen saati unutup eve gece yarısı gelirdik dayağı yerdik ama ertesi gün yine giderdik
ben marmarisliyim burada dağlar çam ormanıdır çok güzeldir ama ben burda dolaşırken hiç o çorak dağlarda dolaştığım zevki almadım :bounce:

Bende nerdeyse 10 senedir Marmaristeyim herhangi bi yere gittimmi hemen özLüyom vaLLa , buraLarı çok seviyorum ya. Dağa çıkmanın zevki bambaşka nerde oLursan oL bence.

Evet dağ demişken çırılçıplak yaf dağlar naked :) motorla çıkıyoruz bzn ama iyi bir yani fazla trafik sıkışık değil motor rahat biniliyor.Birde av alanı fazla ama bnm bir işime yaramıyor.Büyük bir şehir istemem ama sööyle şehir plani güzel olan insanları kornaya basınca sana bakıp küfretmeyi değil yoldan çekilmeyi tercih eden bir şehir....

dostum aynı dert bendede war pek kalite kafa dengi motorcu yok buralarda yine de cıkıyorum istedigim daga tepe biraz tehlikeli yalnız cıkmak ama motorcu ruhu bu degil mi? özgürlük!!!!

Arkadaş bn demircide yaptırdım eheuhe 58 diş bir arka dişli valla 2.viteste çıkmadığım dağ kalmıyo yav motorla dağa çıkmak çok eğlenceli hele taşlara gelince arka orya burya atıyo yusuf ordan bakıp sinsi sinsi gülüo harika yav.Keşke cross alsaydm.Çıkmak kolayda inmek yusufu iyicee azdırıyo az bişim dalgınlığına gelmeni freni unutmanı beklio hıııı one yusuftur oooooo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar