Antalya Mangal Toplantısı 10,07,2005

1 hafta öncesi Matraks Antalyaya tatile geleceğini söyledi ve bir plan yaparak Antalya grubunu topladık ve güzel bir gün daha geçirdik mangal keyfimiz süperdi ve inanın grubumuz çok iyi herkez kafa dengi
:bounce:
Ben cumartesi gece yola çıktım ve Semihlerde kaldım rodajda olduğum için yol bitmedi sanki ama bazen zorladım motorumu ve sabah 9da toplandık Antalyada 7 motor sonra görev dağılımı yaptık ben,cerecc,fromalanya pazar mazemelerini aldık diğer grup metal,ezme,özgür_zorlu,genchacker ve Ahmet kalan mangal mazemelerini aldı sonra migrosun önünde tekrar birleşip Belek yoluna koyulduk ordan Kaya otelden Fatihi (matraks) alıp eksiklerimizi tamamladık ve hem deniz hem orman manzaralı piknik alanında güzel bir gölge bulduk mangalımızı yaktık sohbet muhabbet derken saat 2 oldu ve geri dönüşe koyulduk Fatihi tekrar oteline bıraktık ordan ben Belek kavşağında gruptan ayrıldım ve geri dönüş yolunu tutdum
Güzel bir gezi ve güzel bir gündü grup olarak motor gezisi güzel tabii motorunuz rodajda değil ise rodaj modaj kalmadı anlıyacağınız :cherry:
bu arada Karpuz ne oldu kesemeden gitdi :p abi iyice obez grubu olduk bu arada 12 ekmek,10 litre kola, 5 kilo tavuk, ve daha sayamadığımız mazemeler :cherry:
umarım daha güzel gezilerde gene beraber oluruz

Antalya Mangal Toplantısı 10,07,2005 Fotografları

resim0011bt.jpg

resim0099tl.jpg

resim0105va.jpg

resim0113tg.jpg

resim0023pi.jpg

resim0033jq.jpg

pic00016rp.jpg

pic00022zc.jpg

pic00035hw.jpg

pic00042px.jpg

pic00051lh.jpg

pic00061ej.jpg

pic00071nd.jpg

pic00083wy.jpg

pic00094et.jpg

pic00104hr.jpg

pic00115gz.jpg

pic00123tz.jpg

pic00134tx.jpg

pic00149ay.jpg

pic00150dj.jpg

pic00161ds.jpg

pic00174ak.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
beyler tarihte bir hata var bu gün ayın 10 u hani bana yarım ekmek arası köfte :cherry:

:cherry: hehe karpuz bende yedim biraz ama hala bitmedi yarına sunnetlemis olurum buarada hala baska yemek yemedim oglenkıyle duruyorum bıraz fazla yedık galıba :bounce:

abilerim falla cok guzel di ya Bir daha ki geziyi iple cekiom GenC MotorCunu Emrah :)

Motosikleti
Su Motoru
powerbyaydin' Alıntı:
abi iyice obez grubu olduk bu arada 12 ekmek,10 litre kola, 5 kilo tavuk, ve daha sayamadığımız mazemeler :cherry:
umarım daha güzel gezilerde gene beraber oluruz

Aydın olm kopardın len beni :) valla süper geziydi ve en azından bu fotolarda daha iyi çıkmışım öncekilere oranla :p neyse bu arada iki ekmek arası bir ekmek resmide güzel çıkmış :cherry: sonradan zaten fromalanya abimiz onu yedi :p

nolcak yaw lafımı olur metal karpuzun yarısı duruyor hee ;)sakamaka deli yedik bu arada matraks arkadasımıza kestane sekeri icin tesekkurler (Tadı damagımızda kaldı:p)

resim ekledım :)

metal yaa cola ne oldu sen ondan bahset :thumleft:

Motosikleti
Su Motoru
Cola yı annanemlerde dolaba koymuştum soğusun diye :p orada unutmuşum banada yaramadı :)

Moderatör (forrap)
Abi kıskandırıyosunuz beni vallaha şeytan diyo bi dahaki gezinizde git yapış peşlerine :p Ah bi yakın olsa kurtulamazsınız benden ama nerdeee :bounce: Şu ehliyet bi gelse...Gerçekten güzel bi gezi olmuşa benziyor fotolardanda belli bide gruptaki elemanların çoğu sitede tuttuğum arkadaşlar hepsi kafa dengi ne kadar güzel olduğunu tahmin etmek hiç de zor olmuyor...Umarım her geziniz hayatınızda unutamayacağınız güzel hatıralar bırakır.İZMİR e yolunuz düşerse mutlaka uğrayın bi gezide burada yapalım :king: :cat:

Motosikleti
Su Motoru
Ekim 16-20 gibi Marmariste olucam Forrap belki yolu uzatır sanda uğrarım :)

Motosikleti
Su Motoru
Eyvallah deli hiphopcım saolasın :) inşallah gelebilirim.Şu iş hayatı biraz zorluyor beni hayaller güzelde izin al para denkleştir :p neyse ayarlarım ben...

merhaba !!Bende bursa yeni geldim ve burdan yazıyorum :salut: .Öncelikle bi kaç sey demek istiyorum !!Her zaman antalya grubunun gezilerine imrenerek bakardım,hatta gecen haftada aydın abi ile msjlasırken ne guzel geziyosunuz,bana nasip olmaz dedmiştim ama buyuk konusmamak lazımmıs iki günlük yolum dustu ve bende bu deneyimi yasadım.Öncelikle bu geziyi duzenleyen aydın abiye ve katılan tum abilerime teşekkürler :rendeer: :rendeer:
Gelelim geziye :cherry: ben semih abinin arkasındaydım ve acıkcası bayaa bi tırstım :queen: 2 kişi birlikte 100 km geçtik daha ne diyeyim,gezide hersey guzeldi yemekler,mekan en onemlisi muabbet çok güzeldi.
Tekrar herkeze teşekkür ediyorum :rendeer:
,Tekrar Görüşmek dileğiyle :king: :king:

Süper Moderatör (BBRR)
ahada biri marmaris dedi galiba ekim ha gel metal her mevsim güzeldir burası :cat:

öncelikle tüm arkadaşlara kalitelerinden dolayı teşekkür ediyorum.hüseyin abi karpuzun yerinde olmak istemezdim 3 ekmek 2 kilo tavuğu götürdüğüne göre karpuzun durumunu düşünemiyorum.aydın,metal,cerecc,hüseyin abi,ezme,ahmet,bizim genchacker,matraks hepiniz güzel insanlarsınız tabii bir de ben.bizim özgünün de slm var kanyon gezisine umarım o da katılacak. :cat:

Motosikleti
Su Motoru
BBRR abi zaten senin yanına gelicez :cherry: bizi ortada koma sonra :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar