[MT Manisa] 16-17-18 Mart / Çanakkale Ziyareti Ve Gezisi

Dostlarım öncelikle yolculuk sırasında motorcu dostlarımızın talihsizlik diye nitelendirebileceğimiz :pr: ÇANAKKALE'de ki trafik kazasından duyduğumuz derin üzüntümüz büyüktür,gelmiş geçmiş olsun. Elimizden geleni yaptık (tüm MT olarak)...
GEZERİZDE , YERİZDE , İÇERİZDE , YAZARIZDA :)
MANİSA-MT olarak seyahatimizi baştan sona fırsat buldukça resmederek, belgelemeye ve gelemeyen tüm MANİSA-İZMİR-MT arkadaşlarımıza topik aracılığı ile ulaştırmaya çalıştık.Hepberaber daha nice kazasız belasız gezi ve etkinlikler yapabilmek dileği ile...:pale:
GÜRKAY (suzuki dl 1000 v-strom)
MECİT (kavasaki klv 1000)
TONİ (yamaha 400 maxi-scooter)
FAVORİİ (artçı)
NOT:bir çok fotoğrafımızda GÜRKAY kardeşimin makinesinde en kısa zamanda onlarıda vereceğiz topiğe.

Son düzenleme:
anam anam anammmm,,,,
fotolara bak fotolara,,
abi bunlar çok az yaaaa,,nerde gerisi???

EHLİyetimi aLınca allah nasip ederse bende aranızda oLucam....!!!bu arada eğlendiğiniz ve iyi vakit geçirdğiniz yüzünüzden beLLi...kazasız belasız geri geLdinizzz yaa bu herşeyDende öneMLi....!!!

Harika bir geziydi..En güzel olanıda sizler gibi içten samimi ve gerçek dostları tanımaktı.Bundan sonraki etkinliklerdede beraber olmak temennisiyle.Selam ve saygılar..(Bundan sonraki gezilerde börek yerine bol bol ekmek getireceğim)

tuncay abi (toni) esas ALLAH bizim karşımıza çıkarmış seni , abi artık MANİSA-MT nin her etkinliğine fırsat buldukça geleceksin anlamam, hatta yengemide getireceksin...iyi ki varsın tuncay abi...:rendeer:

arkadaşlar ii ki gittiniz ilk fırsatta çanakkale kaçamağı yapıcam
tüm haftasonu aklım sizlerleydi.
yalnız akşamın fotolarınıda bekliyorummm:p

arkadaşlar gelmek isterdim ama işler dolayısıyla gelemedim.gittiğiniz iyi olmuş:pr:

cok gzl fotolarrr yaa ah ah boş yerde vardı ama gelemedımm cok uzgunumm bi dahakı seferee bende gelicam

oooooooooo manisa ne hızlı çıktınız resimlerde basılmış bravo. şaka bir yana ellerinize ayaklarınıza gönlünüze sağlık güzel bir gezi ve ziyaret olmuş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sizlerle tanışmamız kısa sürdü ama çok memnun oldum manisa mt :rendeer: otelimizede dencek birşey yoktu herhalde:queen:

ben otel konusunda uyarmıştım arkadaşları ama çook geç kalınmıştı rezervasyonda :p

ilk molamız 16 mart sarmısaklı'da yazlıkta gece saat 23:00 mangalsız olmaz :)

edremit/balıkesir/ayvalık yol çatımı...

kazdağları ilk kahvaltı molamız,manzara mükemmel...

BU RESİM BENİM İÇİN AYRI Bİ ÖNEMİ VAR

ÇANAKKALE ŞİMDİDEN ÖZLEDİK SENİ...

Son düzenleme:
arkadaşlar bizde ordaydık 18 inde ama tanışamadık.

kısmetse birdahaki sefere inşallah
saygılar
fotolar için sağolun

fotolarr cok gzl yavv

mangalsızz olmazzz cızz bızz haa bensizz bidee :(

özlemm ablaa fotolara baka baka bi hal olduu bana sankı orda gıbıyım bı heycan bı heycan

fotolardan anlaşılacağı gibi güzel bi gezi organizasyon oldu.daha yolun başında bizi üzen bi kazaya şahit olduk kardeşlerimize büyük geçmiş olsun.

bize altınoluktan katılan tuncay(toni)abimizede o güzel börekleri ve samimiyeti için çok teşekkür ederim senin gibi dost tanıdığımız için çok şanslıyız.

ayrıca otelimizin önünde tanıştığımız istanbuldan nejdet abimizi unutmamak lazım abimi gece yatarken inşallah uykusuz bırakmamışızdır:mrgreen: sevgi ve saygılar abi

en son olarak beraber yol aldığım manisa mt'li kardeşlerim sizinle ben dünyanın öbür ucuna giderim :queen:sizlerle çanakkaleyi dolaşmak ve şehitlikleri gezmek büyük zevkti.ALLAH NEŞEMİZİ VE DOSTLUĞUMUZU BOZMASIN.

bizimle gelemeyen ama yürekleri kalbleri bizimle atan bütün mt MANİSA ve İZMİR'deki dostlarımızada herkeze selamlar :rendeer: en kısa zamanda görüşmek üzere kendinize iyi bakın:rendeer: :rendeer:

sizlerle tanışmamız kısa sürdü ama çok memnun oldum manisa mt :rendeer: otelimizede dencek birşey yoktu herhalde:queen:

necdet abi aynı duyguları payalaşıyoruz:queen: ancak izmir'li dostlarımızda en az bizim kadar şansızdı :)

faruk59 inşallah bir dahaki sefere tanışma şansımız olur...

Son düzenleme:
ALLAH ULENNNNNNNNN,,MÜDÜR NAPTIN SEN YAAA,,BÜTÜN FOTOLARI VERMİŞSİN NETE,,YANDIK ABİ,,NE O HALİMİZ ÖYLE SENLE OYNARKEN ABİ,,,

tuncay abim,,canım abim,,seninle tanışmak bizler için büyük bir şerefti,,gerçekten çok mükemmel bir insansın..bizler seni çok sevdik,,iyiki varsın canım abim..(YENGEME ÇOK SELAMLAR,,BÖREKLER MÜKEMMELDİ,,ELLERİNDEN ÖPERİZ)

ARKADAŞLAR,çanakkale beni iluzun yıllar sonra ağlatan ilk yer oldu,,bir türk evladı için gidilip görülmesi farz olan,,kutsal mekanlardan biridir..TÜM ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN...

NECDET ABİCİM otelde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı binlerce kez özür dileriz,,bizim gürkay abinin azizliğine uğradın sen...kendisi bayağı bir sessiz uyurdaaaa....:pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet abi aynı duyguları payalaşıyoruz:queen: ancak izmir'li dostlarımızda en az bizim kadar şansızdı :)

faruk59 inşallah bir dahaki sefere tanışma şansımız olur...

yaw bizden daha şanssız kimse olamaz duvarlar okadar inceydiki yan odada sanki biri konser verdi sabaha kadar uyamadım :pr: :queen: :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar