Suzuki An125 Hk

Arkadaşlar tatlı bir motora benziyor şehir içi için güzel bi seçenek bence ayrıca o bir suzuki,burgman yavrusu:p

Teknik Özellikler

Fiyat=3.550 YTL

arkadaşlar arama yaptırdım böyle bi topic bulamadım eğer varsa özür dilerim.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Ama honda beata çok fazla benziyor yinede suzuki ismi hondada isminden daha güzel :p

Geçen gün Eurosport'u seyrederken AN250 reklamı gördüm sanki.Bilgisi olan varmıdır?

Fiyatı şu aralar 2.900 e düşmüş durumda. Bende yeni aldım memnunum tavsiye ederim. resimlerde gözüktüğünden çok daha güzel bir motor, resimlerine aldanmayın yakından görmekte fayda var. Yeni kullanmaya başladığım için ayrıntılı yorum yapamıyorum. Zamanla daha sağlıklı bilgi verebilirim. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum bu model brezilyada falan çok tutmuş vaziyette youtube'da çok güzel videoları mevcut. Bir tane ben vereyim.

http://www.youtube.com/watch?v=pEjFkhhp254

Fiyatı bir japon için çok uygun.Hiçbir pizzacı ya da kebapçıda görmedim.Beat ile karşılaştırılmaz çünkü fiyat üstünlüğünün yanında ön disk fren,daha yüksek güç,tork ve max.hız var.Tasarım çinlilere benzeyebilir ama kalite-performans farkıyla her zaman önde çünkü o bir japon..

ddh

Ben bunun deneme sürüşünü görmüştüm bir TV kanalında özel psitlerde felan sürüyorlardı gerçi sonuna doğru açmışım ama adam bu motoru çok övüyordu bir de scooterlere göre viraja çok daha iyi giriyor onu gözlemledim

kebapçı ve sucu lara bi seçenek daha eklendi artık:queen: :p

Kebapçı ve sucular honda activa alırlar , metal kaportası olduğu için hor kullanabilirler . Beat almazlar , yamaha cygnus da almazlar , an 125 de almazlar . Son zamanlarda çinliler de fiyat avantajından dolayı tercih edilir oldular .

gerçekten çok harika bi motor şehir içi olduğu kadar şehir dışındada güzel bir makina şahsen ben şehrin 50 km dışına kadar bununla çıktım zaten 100 rahat yapıo ve gidonda bir gram titreşim yok ve çok az rüzgar alıo yol tutuşuda bir stooker(küçük kardeşim scooter diyemediği için böyle diyo) için gayet iyi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arabamı servise götürürken satıyorlardı bu motoru hoşuma gitmedi desem yalan olur.Kullandım güzel tam şehir içi ben 80kmh e kadar çıktım gerisini yapmadım ama bir 100-110kmh son süratı olur bence...

Topladığım Suzuki Burgman AN 125 resimleri :)
-----------------------------

20060202bikepics514456fzn0.jpg

20070325bikepics841422fyo3.jpg

20070407bikepics8566748pg2.jpg

imagesbannernot2071ec3.jpg

imagesbannernot2072jk2.jpg

imagesbannernot2073fz9.jpg

imagesbannernot2074jt4.jpg

imagesbannernot2075jb6.jpg

imagesbannernot2076lm5.jpg

Suzuki kalitesi ortada, bir yakınım bu motorların hiçbirşekilde sorun çıkartmadığını ve şehir içinde fırıl fırıl gittiğini söylüyor.

Mondial 150zc almaya karar verdim fakat bu motoru inceledikten sonra fikrim değişebilir, henüz yakından inceleyemedim.

Mondial 150zc
mondial150zc-8.jpg

Suzuki Burgman AN 125
20060202bikepics514456fzn0.jpg

rüzgar

ben motor kullanmaya yeni başladım...
suzuki an 125; ara sokaklarda caddelerde filan gayet güzel ama 2nci köprüde ha uçtum ha uçucam gibi hissettim; normal midir yoksa ben bişeyleri yanlış mı yapıyorum bilgi veren olursa çok sevinirim. Yani 100 küsür kiloluk motosiklet uçmamaya engel değil mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sarısıda pek bir iğrenç:farao:

ben motor kullanmaya yeni başladım...
suzuki an 125; ara sokaklarda caddelerde filan gayet güzel ama 2nci köprüde ha uçtum ha uçucam gibi hissettim; normal midir yoksa ben bişeyleri yanlış mı yapıyorum bilgi veren olursa çok sevinirim. Yani 100 küsür kiloluk motosiklet uçmamaya engel değil mi?

aynı şey benimde başıma geldi.aynı pozisyondayız benimde ilk motorum ilk tecrübem.Rüzgarda normalmiş galiba ama direksiyonu hafif bıraksan en sağ ya da en sol şeride yapıştırır seni.biz 70le giderken moto gp'ciler nasıl ulaşıyo o hızlara o hava şartlarında anlamış değiliim

"aynı şey benimde başıma geldi.aynı pozisyondayız benimde ilk motorum ilk tecrübem.Rüzgarda normalmiş galiba ama direksiyonu hafif bıraksan en sağ ya da en sol şeride yapıştırır seni.biz 70le giderken moto gp'ciler nasıl ulaşıyo o hızlara o hava şartlarında anlamış değiliim"

sonuç nedir pek, daha ağır motor alsak uçmayacak mıyız? :)
Ömrü yollarda geçmiş izlenimi veren arkadaşlardan bir hevesli çıkar mı yanıt verecek??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar