Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu motor hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?Bu motoru almalımıyım yada başka bir 50cc lik motor tavsiye edermisiniz.Bilgileriniz için şimdiden tşk.
leev ben 50tt alıyordum sonra dusundum ve kendı kendıme dedımkı 200 milyon ustune verııım 150 alıyım dedım ve cok ıyı etmısım... bak sunu bılmelısın o motor tek kısı (80 kg civarı) 50 km hız yapar 2 kişi 40 km maksimum gıder... bak o motor tek kısıyı ıdare eder..dusun ve kararını ver..ama sana derımkı para sorunun varsa mondialın 125rt var onu al 50 lıkle aynı para ve 2.5 katı gucunde.. yanı akıl var mantık var guclusu dururken nıye 50 alacan...alırsannnr: r: r: r:
bencede arkadaişım bugün 7 aydır kafamda olan motoru aldım mondıal 151 rs bi ara 50 liğede baktım çok küçük bizim oturduğumuz yerde tepe bi yer çıkmaz utanırsın onu sürerken yaniii1 ay bekle 200 ytl daha biriktir 125 lik al hiç yoktan iyidir..