Kanuni Tiger 250 almayı düşünüyorum,yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar slm,motora yeni başlamayı düşünüyorum ve Tiger alma niyetindeyim bu motorlar hakkında bilgisi olan varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyla ilgili daha önce açılmış ayrıntılı bir topic mevcuttur. Aşağıdaki linkten bu bölüme ulaşabilirsiniz.

showthread.php

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Makine **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Heidelberg, Selam bende senın gibi Kanuni Tiger almayı dusunuyorum fakat aramızda daha bilgili arkadaslar var Tiger ile bir kac motoru kıyaslayarak karar verıyorlar ve sonunda işin içinden cıkılmaz bi hal alıyorki kıyaslamakda normal birşey sonucada boyle varılıyor. Öncelıkle acele etmeden bu arkadasların yorumlarını beklemenı tavsıye ederım ve ayrıca Kanuni Tiger ile ilgili acılmıs başka başlıklar war onlarıda inceleye bilirsin.

just_life tşk,eğer sana bu yorumlar ulaşırsa banada bi mail atarsan sevinirim,bende arada o başlıkları bulmaya çalışayım.

senin yerinde olsam,düşünmezdim.arka dişli büyük geldiği için;aşırı sarsıntı yapıyormuş.jinlun düşünebilirsin.aynı ayarda ama daha iyi..beni ara görüşelim...
kamir 05324643776

kamir, Jinlun satıyorsun sanırım sen :) Bu arada Heidelberg, Ben Tiger almaya karar verdim Pazartesi yada salı üzerinde olucam. Sevgiler

ben suan kullanıyorum cok memmunum ama büyütme zamanı geldi satacagım. almanı tavsiye ederım

ben tiger kullanıyorum daha alalı yeni oldu ama mükemmel bi motor 180 i görüyo abi tavsiye ederim...

Sizin bir gösterge değişimine ihtiyacınız var heralde benimkinde de 160 görmüştüm :) o o motorla normalde 130 u geçmek pek mümkün değil.Ama geçen varsa benimki gibi hız göstergesi bozuktur Saygılarımla

arkadaşlar kanuni tiger hakkında niye böyle yanlış sipikilasyonlar yapıyorsunuzki bu motorun göstergesinde en ufak bir hata yok benim motorum aslanlar gibi 165 basıyor ve bu kıyaslama yanımdada aynı hızla giden bir arabayla aynı hızda gösteriyordu göstergesi arkadaşımla test ettik sizde deneyebilirsiniz

arkadaşlar kanuni tiger gerçekten hoş ve kullanımı zevkli bi motosiklet. ben servisliğini yapıyorum motorlarımızda her hangi bi sorun çıkmadı. ufak tefekler dışında bir de tigere çin malı diyorlar kesinlikle alakası yok tigerler istanbulda yapılıyor gözlerimle gördüm. tabi ithal parçaları çoğunlukta. tavsiye ederim nede olsa TÜRKÜN MALI:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar