MONDIAL KULLANAN ARKADAŞLAR BI GRUP OLUŞTURALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba ben savaş istanbuldan istanbulda 4 senedır motorsiklet kullanıyorum,fakat 8 yaşımdan beri moblyette kullanarak başladım 2 tekere 35 yaşındayım ve daha ufaq tefeq düşmeler haicinde yaralanmalı ve darbeli kazam olmadı kımsenınde kaza yapmadığı bir forum olur inşallah
benden bu kadar
haaaaaaaa bu arada mondial ci arkadaşlar lütfen birbirimizle irtibat kuralım hatta bi fun club bile kurabiliriz
sevgiler

çok sıcak kanlı karşıladınız anında şımardım ne bu yav?? :salut: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

selam gerci ben ankarada oturuyorum ama genede tüm mondialcilerin bir araya gelmesi fikrini sonuna kadar destekliyorum..

Ben 250 MCT aldım ancak motor henüz demonte durumda.. Ağustos ortasında A2 ehliyet alıyorum o zamana kadar demonte kalacak galiba..

250 MCT ile kac km yaptın, az cok motordan anlıyor olmalısın, su ana kadar kullandıgın kadarıyla MCT 250 hakkındaki yorumlarını yazarsan cok sevinirim.

Sana kazasız, yolculuklar.. (Darısı benim basıma.. :cherry: )

Bence topicin adını değiştir,gruplaşma istemiyorum ama Mondial sahiplerinin görüşlerini paylaşabileceği bir topic olursa ben demirbaş üye olurum. :cat:

ALACAM MOTORU AMA EYLULDE SIMDIDEN UYE OLABILIRIM MI BIDE SAVAS BEY SIZDEN YARDIM ISTEDIM CEVAP YAZMADINIZ PEKI BU KLUPTE NASIL INSANLARA CEVAP VERECEGINIZI MERAK EDIYORUM SAYGILAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben olur derim :)

VALLA BENDE MONDİAL 250 MCT ALDIM.İZMİRLİYİM AMA AKŞAMLARI MOTORLA TURLAYACAK BİR GRUBUM YOK BÖYLE BİR GRUP OLUŞTURMAK İSTERİM VE AKŞAMLARI DAHA KEYİFLİ DOLAŞIRIZ+KISA MESAFELİ İZMİRDEN GEZİ YAPARIZ KUŞADASI,ÇEŞME GİBİ YERLERE :pr:

Savaş kardeş hoşgeldin,bizler zaten grubuz seninki mondial benimki portakal ne farkeder, :cat:

UNBEATEN 21 kardeş amaç gruplaşmak değil bunu senden biliyorsun kullanıcıları bır araya toplamak diyelım...
Ben İstanbul dayım ve burada olupta hafta sonları en azından 1-2 saat takılmak isteyen arkadaşlar olursa bende sevinirim diğer illerdeki arkadaşlarda bir lider seçip buluşmalara başlasınlar bence
Rüzgar I birliktehissetmek dileğiyle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EWWWWEET BENDE GELDİM ARKADAŞLAR.AMA ŞUNU SÖLİİM BEN HENÜZ A2 MÜRATI AŞAMASINDAYIM.AYRICA ALLAHIN İZNİYLE EN YAKIN ZAMANDA ALICAM 250 MCT'mi.O ZAMAN BENDE DENİZLİ'deki ARKADAŞLARLA TURLARA ÇIKARIM.BU ARADA BAZEN BÜTÜN ÇİNÇİNCİLER:) :flower: OLARAK ŞEHİR DIŞI TURLAR FALAN YAPARIZ.ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN.HAAA BU ARADA BEN 15 SAAT BOYUNCA SİTEDEYİM ARKADAŞLAR.

eweeeet bende 125 kt chooper yawrusu motorumla birlikte buradayım
gezi falan duzenlesek ne guzel olur ankarada

dj emre kardes o motordan memnunb musun?
bende oandan oalma nietindeyim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
+ Forumda gereksiz yere kalabalık yapması nedeniyle artık Asya motor ve Mondial modelleri ve bu markalar hakkındaki sorunlar ile ilgili bütün yazışmalar bu başlık altında yapılacaktır. Bu başlık dışında yapılan bütün yazışmalar kitlenerek çöp kutusu forumuna taşınacaktır.
+ Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır!...
+ Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Şikâyetler için...[email protected]

Tüm Asya Motor ve Mondial Konulu Yazışmalara Buradan Devam Edebilirsiniz...

Bilginize Sunulur
Motosiklet.Net Yönetimi

Daha Önce Açılmış Olan Başlıklar...

ASYA Motor sahipleri buraya...
Zat150'me kavuştum
[ Anket ] MONDİAL
MONDIAL KULLANAN ARKADAŞLAR BI GRUP OLUŞTURALIM
MORALİM BOZULDU MONDİAL ALDIM
mondıal mct 250 cc motor ıcın kullananlardan onerı
mondial 150 zat beklenen fotoğraflar burada
zat 150
Mondial - Asya rekabetinin perde arkası...
ARKADAŞLAR MONDİAL'İ PROTESTO EDELİM
mavi zat 150
MONDİAL 250 MCT RESİMLERİ
mondial 125 mt deki cik cik sesi nereden geliyor
BU BU NEDİR BU MONDİAL 125 MT LERİN YENİSİNDEKİ BU PARÇA NE?
SATILIK ASYA 150 T1'LER (neden acaba?)
ASYA 150 T HAKKKINDA MERAK EDİLENLER...
ZAT 150 Cİ ARKADAŞLAR !!! BULUŞALIM !!!
mondıal mct 250 cc motor ıcın kullananlardan onerı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar