MOTORSİKLET DERGİLERİ HAKKINDA(UYARI)

Arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum

ben geçen yıl kanuni seyhan 250cc aldım almaz olaydım
herkesin bildiği gibi çok çok kötü bir motorsiklet
bu yanılgıya motorsikletten hiç anlamamam yol açtı tipine görüntüsüne bakıp aldandım

İlk motorsikletim benim için hezimet oldu

Şimdi iyide bunun motorsiklet dergisi ile alakası ne diye soracaksınız

Bu motoru almamda en büyük katkıyı bir motorsiklet dergisi yaptı
derginin bir sayısında bu motorun testi ve motoru anlatan bir yazı vardı. Yazının sonucunda şu kanıya vardım "ALINIR BİNİLİR GAYET GÜZEL SORUN YOK " halbuki motorsikletten anlayan ve biraz tecrübesi olan herkes sürüş zevkini ve güvenliğini ortadan kaldıran pekçok eksiğin motorda var olduğunu bilebilecek bir durumdadır (kısada olsa kullanım sonrası)
Ya bu motoru test eden arkadaş motorun M sinden anlamayan bir kimse idi ,yada......
Şimdide bazı dergilerde başka başka binilmeyecek alınmayacak motorlar hakkında alakasız yorumlar görüyorum
Özellikle bu sevdaya yeni kapılmış arkadaşlara sesleniyorum Sakın ha bu yazılara kanmayın bilen ve tecrübeli arkadaşlara danışın yoksa ben gibi paranızı çöpe atmış olursunuz.
Tüm motorcu dostlara Allah dan hatasız ve kazasız günler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru ilk kullanmaya başlayacaklar genelde bütçelerine uygun motorlar seçerler
acemilikleri bu motorlarlarda atarlar tecrübeli olanlar bütçesi iyi ise kaliteli makina seçerler mesela ben uzun seneler motor kullanıyorum şu anda bütçem jınluna uydu jınlun aldım 2500 km oldu bir proplem görmedim tecrübeli arkadaşlarımdan kanunide kullanan var ama şikayetleri yok dergiler gazeteler gibi görevlerini yapıyorlar vede içinde bizim için bilgi alacağımız makaleler var :cat:

Yazık 3-5 kuruş para kazanacaklar diye insanların hayatıyla oynuyorlar...

1 ay önce Kanuni ALdım. ve iyiki almışım diyorum [HussaR]
gurzan dediklerinde haklı olabilirsin ama şuda belliki bi motorunun digerini tutmadıgı,yani suan o motordan memnun olan,iyiki almışım diyen hiçmi kimse yok :silent: :silent: :silent:

ben hussar kullandım.iyiki almısım.suanda deer kullanıyorum-1300km oldu-bunuda iyiki almısım.bence düzgün kullandıktan sonra kolay kolay problem yaratmıyolar.

Hatalı üretilen bi alet düzgün kullanımla nasıl düzelir benim aklım almıyo

şimdi kawasaki isimli abim demişki 97 de MZ aldım.ama o 97 yılındaki MZ'ler yine kanuni seyhan MZ'di yani yine ucu nda kanuni vardı.haklı olabilir.ama gerçekten bir MZ'e binseydi çok memnun kalırdı.örneğin MZ scorpion ama MZ'in bu modelleri MZ'in memleketinde yani almanyada var.MZ gitti artık MuZ var MZ'in ismi MuZ olarak değişti en kısa zamanda da MZ'in motorsikletlerini bir arşivhalinde burada sunacağım.AYRICA MEDYAYI DA KINIYORUM...

ilk montaj ve bakım çok önemli her mal aynı diye bir konu yok inanın kanuni seyhan 250cc tigerdan çok hoşuma gidiyor

Ben kendime iyi bir motor almak isterdim hep ama bununda mz olmasını isterdim bana göre en güzeli Mz 301 di ve bir arkadastan tesadufen 2, el olarak 1,5 sene once Mz 301 imi aldım aldıgımda 4500 km idi şu an 17,500km'de motor ve aldıgımdan bugune kadar en ufak bır sorunu ile karsılaşmadım motor şu an aldıgım günkü gibi duruyor. Aslında demek istediğimde şu neden forumlarda Kanuni üretiyor diye bazı arkadaslar sert yorumlar yapıyorlar anlamıyorum.

motorsiklet günümüzde çok iyi pazar haline geldi son 2 senede gelen motorlar1n cogunluguda fason üretim ve kalitesiz makine al1rken cok iyi ara_t1r1n ve servisleri inceleyin

honda xl seninle ayn1 fikirdeyim daha önce 650 gs vard1 sorunlu makina satt1p yerine vl 1000 ald1m bin dünyay1 gez

çin malı motor anca mondial alınır sa alınır . ya bu çin denen yerin ben....

Aydın abinin dediği gibi her motor bir olmuyor (markası ve modeli aynı olsada).
Bizim arkadaşlar Hussar aldı. Birisi dandik motor değil diyor diğeri parama yazık oldu diyor. Motor(heleki Çin kökenli ve Çin mallarında) şans işidir. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar