- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle gezimizin haritasını vereyim. Kırmızıyla çizilen yoldan gittik.
Denizliden başlayan gezimiz şu sırayla devam etti-> Antalya - Kemer - Olympos - Finike - Kaş - Kalkan - Fethiye ölü deniz - Göcek ve Denizli.
Konakladığımız yerler : Antalya, Kaş, Fethiye.
Motorlar Zealsun ZS200-GYA, Hyosung GT250 Comet.
Toplam KM : 1200 küsur.
4 gün içinde 4 mevsimi yaşadık diyebilirim. Denizliden çıktığımızda sonbahar havası vardı, Sonra yolda karlı bölgelerden geçtik, Antalyada yaz havası derken, kaş ta yağmur yağdı.
Buyrun resimlere.
ilk benzin aldığımız yer.
Ve polis çeviriyor. Allahtan biz geçtikten 1 dakika sonra açmışlar radarı. Bizim arkamızdaki ceza yedi biz yemedik
Gün batımında antalyaya vardık.
Kemer yolunda bir mola.
Burası da Olympos.
Deniz'in keyfine diyecek yok.
Kaş yolunda bulutlar yoplanmaya başlamıştı.
Ama deniz manzarası tek kelimeyle mükemmel.
Finikeden sonra sahil şeridinden giderken çok keyifli virajlı yollar sonrası mola verdik fakat keçinin biri Denize musallat olmuştu, motorları da çok sevdi.
Aynı keçi arka planda ağacı dürterken
Kaş da kaldığımız pansiyonun da manzarası gayet güzeldi.
Kalkan yolunda kanyon.
Burası da kalkan.
Ertesi gün fethiye ye doğru giderken acıktık ve karşımıza bu çıktı.
Ölüdeniz...
O kadar yorgunluğun üstüne otelde keyifli bir akşam ::mrgreen:
Şimdi de sırada göcek var.
Göcek sonrası tekrar fethiyeye ardından çameli yoluna saptık ve muhteşem virajlar sonrası lastiklerin çizgisine dikkatinizi çekerim. Zaten Deniz geçen hafta aldığı O.M.M den aldığı ileri sürüş teknikleri eğitiminden sonra lastiklerin heryerini kullanma kararı almıştı :cat:
Bu resimde Denizin motorunun ayakşığı kara battı, bi yandan motoru tutarken poz vermeyi de unutmamış.
Burda karlı bölgeyi görünce gaza geldim ve cross yapmaya başladım.
Artık yorgunluk gözlerimizden okunuyor sanırım.
Sonuçta kazasız belasız ve çok keyifli bir gezi oldu.
"Bu soğukta yola mı çıkılır?" yada ben "zealsun la bakkala gitmem, mannakmısın sen?" diyenlere de ağzının payını da vermiş oluyoruz sanırım.
Herkese kısmet olur işallah.
Öncelikle gezimizin haritasını vereyim. Kırmızıyla çizilen yoldan gittik.
Denizliden başlayan gezimiz şu sırayla devam etti-> Antalya - Kemer - Olympos - Finike - Kaş - Kalkan - Fethiye ölü deniz - Göcek ve Denizli.
Konakladığımız yerler : Antalya, Kaş, Fethiye.
Motorlar Zealsun ZS200-GYA, Hyosung GT250 Comet.
Toplam KM : 1200 küsur.
4 gün içinde 4 mevsimi yaşadık diyebilirim. Denizliden çıktığımızda sonbahar havası vardı, Sonra yolda karlı bölgelerden geçtik, Antalyada yaz havası derken, kaş ta yağmur yağdı.
Buyrun resimlere.
ilk benzin aldığımız yer.
Ve polis çeviriyor. Allahtan biz geçtikten 1 dakika sonra açmışlar radarı. Bizim arkamızdaki ceza yedi biz yemedik
Gün batımında antalyaya vardık.
Kemer yolunda bir mola.
Burası da Olympos.
Deniz'in keyfine diyecek yok.
Kaş yolunda bulutlar yoplanmaya başlamıştı.
Ama deniz manzarası tek kelimeyle mükemmel.
Finikeden sonra sahil şeridinden giderken çok keyifli virajlı yollar sonrası mola verdik fakat keçinin biri Denize musallat olmuştu, motorları da çok sevdi.
Aynı keçi arka planda ağacı dürterken
Kaş da kaldığımız pansiyonun da manzarası gayet güzeldi.
Kalkan yolunda kanyon.
Burası da kalkan.
Ertesi gün fethiye ye doğru giderken acıktık ve karşımıza bu çıktı.
Ölüdeniz...
O kadar yorgunluğun üstüne otelde keyifli bir akşam ::mrgreen:
Şimdi de sırada göcek var.
Göcek sonrası tekrar fethiyeye ardından çameli yoluna saptık ve muhteşem virajlar sonrası lastiklerin çizgisine dikkatinizi çekerim. Zaten Deniz geçen hafta aldığı O.M.M den aldığı ileri sürüş teknikleri eğitiminden sonra lastiklerin heryerini kullanma kararı almıştı :cat:
Bu resimde Denizin motorunun ayakşığı kara battı, bi yandan motoru tutarken poz vermeyi de unutmamış.
Burda karlı bölgeyi görünce gaza geldim ve cross yapmaya başladım.
Artık yorgunluk gözlerimizden okunuyor sanırım.
Sonuçta kazasız belasız ve çok keyifli bir gezi oldu.
"Bu soğukta yola mı çıkılır?" yada ben "zealsun la bakkala gitmem, mannakmısın sen?" diyenlere de ağzının payını da vermiş oluyoruz sanırım.
Herkese kısmet olur işallah.