Denizli-Antalya-Sahil şeridinden Fethiyeye kadar-4 günlük gezi

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle gezimizin haritasını vereyim. Kırmızıyla çizilen yoldan gittik.
haritamm6.jpg

Denizliden başlayan gezimiz şu sırayla devam etti-> Antalya - Kemer - Olympos - Finike - Kaş - Kalkan - Fethiye ölü deniz - Göcek ve Denizli.
Konakladığımız yerler : Antalya, Kaş, Fethiye.
Motorlar Zealsun ZS200-GYA, Hyosung GT250 Comet.
Toplam KM : 1200 küsur.
4 gün içinde 4 mevsimi yaşadık diyebilirim. Denizliden çıktığımızda sonbahar havası vardı, Sonra yolda karlı bölgelerden geçtik, Antalyada yaz havası derken, kaş ta yağmur yağdı.
Buyrun resimlere.

ilk benzin aldığımız yer.
image00004tb4.jpg

image00006cg7.jpg

Ve polis çeviriyor. Allahtan biz geçtikten 1 dakika sonra açmışlar radarı. Bizim arkamızdaki ceza yedi biz yemedik :)
image00011zw1.jpg

image00012xj0.jpg

Gün batımında antalyaya vardık.
image00014up8.jpg

Kemer yolunda bir mola.
r01sc1.jpg

r03yj2.jpg

Burası da Olympos.
Deniz'in keyfine diyecek yok.
r10hm8.jpg

r14ab1.jpg

Kaş yolunda bulutlar yoplanmaya başlamıştı.
r19qw4.jpg

Ama deniz manzarası tek kelimeyle mükemmel.
r21ne5.jpg

Finikeden sonra sahil şeridinden giderken çok keyifli virajlı yollar sonrası mola verdik fakat keçinin biri Denize musallat olmuştu, motorları da çok sevdi.
r25hd9.jpg

Aynı keçi arka planda ağacı dürterken :)
r30jz6.jpg

Kaş da kaldığımız pansiyonun da manzarası gayet güzeldi.
r31gj2.jpg

r32jo4.jpg

Kalkan yolunda kanyon.
r39hw8.jpg

r40lf3.jpg

Burası da kalkan.
r41gd6.jpg

r43js5.jpg

r46iu4.jpg

r51mg0.jpg

Ertesi gün fethiye ye doğru giderken acıktık ve karşımıza bu çıktı.
r53hw1.jpg

r52zy8.jpg

Ölüdeniz...
r55fw5.jpg

r59ko4.jpg

r60dj0.jpg

O kadar yorgunluğun üstüne otelde keyifli bir akşam ::mrgreen:
r62sb9.jpg

Şimdi de sırada göcek var.
r65tm2.jpg

r66de2.jpg

r67dw9.jpg

Göcek sonrası tekrar fethiyeye ardından çameli yoluna saptık ve muhteşem virajlar sonrası lastiklerin çizgisine dikkatinizi çekerim. Zaten Deniz geçen hafta aldığı O.M.M den aldığı ileri sürüş teknikleri eğitiminden sonra lastiklerin heryerini kullanma kararı almıştı :cat:
r69ov9.jpg

r71eg8.jpg

r73nv8.jpg

Bu resimde Denizin motorunun ayakşığı kara battı, bi yandan motoru tutarken poz vermeyi de unutmamış.
r76hu9.jpg

Burda karlı bölgeyi görünce gaza geldim ve cross yapmaya başladım.
r77zs2.jpg

Artık yorgunluk gözlerimizden okunuyor sanırım.
r80wp0.jpg

r82au4.jpg

Sonuçta kazasız belasız ve çok keyifli bir gezi oldu.
"Bu soğukta yola mı çıkılır?" yada ben "zealsun la bakkala gitmem, mannakmısın sen?" diyenlere de ağzının payını da vermiş oluyoruz sanırım.

Herkese kısmet olur işallah.

tebrikler

dostum böyle bir gezi yapabilmek hepimizin özlemi,sizi tebrik ederim ne güzel zaman ve miktar ayırmışsınız.antalya taraflarına hastayım inşallah kısmet olurda bende öyle bir gezi yaparım.kendinize iyy bakın,kazasız sürüşler dilerim...:)

süper bir rota arkadaşlar. yazın sahil şeridinden gitme planım var benim de.

çok güzel yerler ve güzel bir gezi. paylaştığınız için teşekkürler.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmuş , dört farklı mevsimi bir anda yaşayarak motor tecrübesi edinmek bende isterdim , elinize sağlık

Değerli Infernox. Gördüğüm kadarıyla çok güzel bir gezi olmuş, tebrik ederim. Öyle bir zamanda gördüm ki benim için çok iyi oldu. Ben de yarın Antalya'dan İzmir'e gitmeyi düşünüyorum... Bu sebeple sizin memleketten de geçeceğim. Yüksek yerler de havalar nasıl... Meteor.gov.tr'den takip ediyorum iyi gözüküyor ama bir de size sorayım dedim. Geçeceğim yolların durumunu biliyorsunuz anladığım kadarıyla yeni geçmişsiniz, denizliye kadar durum nasıl. Vakit ayırıp küçük bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

Herkese merhaba,

Gercekten cok keyifli bir gezi yasadik. Kis mevsiminde hatta Subatin ortasinda da hala Guney sahillerinin ne kadar sicak oldugunun farkina vardik.
Dgrmr, umarim siz yola cikmadan bu mesaji okuyabilirsiniz. Antalya dan yola ciktiginizda yaklasik 50 km sonra Korkuteli taraflarinda kar ve buzlanma mevcut daha sonra Serinhisardan Denizli ye kadar gececeginiz yollarda da buzlanma olabilir. Hava ya lutfen aldanmayin yarin meteoroloji Antalya icin 15 derece belirtiyor muhtemelen daha da sicak olur ancak yola ciktiginizda biraz once belirttigim yerler yuksek rakim dan dolayi 0 derece ye kadar dusuyor. Ayrica trafik cevirmelerine de dikkat. Biz o yol uzerinde iki kere radara yakalandik. Birisini yukarda Talha belirtmis radari gec actiklari icin ucuz yirttik digerinde de radar olacagini bile bile ve bir o kadar da temkinli giderken sehirlerarasi yolda 83 ile yakalandik. (biliyorsunuz sehirlerarasi malesef yasal hiz sinirimiz 77km/s) Ondan da yaklasik bir saatlik tartismadan sonra kurtulabildik. Eger yolda araba yoksa trafik seyrekse hic beklemediginiz bir yokus sonrasi duzluge radari yerlestiriyorlar. Aman dikkat gider ayak 222 milyon ceza yemeyesiniz...:cat:
Kazasiz belasiz seyirler dilerim,

Çok teşekkür ederim S.M. çok iyi oldu benim için... Söylediklerine dikkat edeceğim. Tam motosikletle gidip gitmeme üzerine düşünüyordum zaten. Ama olmadı arabayla giderim daha sağlıklı olur gibi. Tekrardan teşekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Helal olsun ya sizin gibi tutkuyu içinden taşıran arkadaşlara hayranım. İş dolayısıyla benim gezi planım yaza kalıyor.

10 numara gezi olmus harika:cat:

her motosikletle her yere gidilir yeterki bakımları tam olsun

arkadaşlar böyle gezi fotografları falan koymayın şuraya kıskanıyoruz heralde :) e ne diyelim darısı başımıza paylaşşım icin sağolun.

tebrikler deniz hocam ve talha hocam süper gezi olmus insallah bir dahaki sefere hep beraber gideceyiz

rüzgar:)

arkadaşlar süpersiniz gerçekten , fotograflardan göründüğü sıkı dostlarsınız:cat: yeni gezilerinizi bekliyoruz

Arkadaşlar beğendiğinize sevindim. Daha ayağımızın tozuyla bugün de Denizli mosed olarak bi gezi düzenledik.
@Cardoso dostum inşallah sende en yakın zamanda bi motor alırsın da hepberaber gezeriz.
arkadaşlar süpersiniz gerçekten , fotograflardan göründüğü sıkı dostlarsınız yeni gezilerinizi bekliyoruz
Evet biz hem ev arkadaşı hem iş ortağıyız ve dostluğumuz yıllardır devam ediyor (allah bozmasın). Ne şans ki ikimizde de motosiklet tutkusu var.

Arkadaşlar beğendiğinize sevindim. Daha ayağımızın tozuyla bugün de Denizli mosed olarak bi gezi düzenledik.
@Cardoso dostum inşallah sende en yakın zamanda bi motor alırsın da hepberaber gezeriz.

talha hocam yere gitdiniz ben şuan afyondayım gelemedim

Merhaba

Güzel gezi olmuş. 2006 yazında bende gezmiştim oraları. Olympus'taki yangına da üzüldüm. Bu arada fotoğraflara bakınca deniz özlemim arttı. Bizde bir deniz yapalım.

Yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere.

Merhaba

Güzel gezi olmuş. 2006 yazında bende gezmiştim oraları. Olympus'taki yangına da üzüldüm. Bu arada fotoğraflara bakınca deniz özlemim arttı. Bizde bir deniz yapalım.

Yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere.

Biz olympos a vardığımızda hala yangının dumanları tütüyordu. Gerçekten üzücü bi görüntüydü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar