Hyosung'mu Honda'mi :)

:) MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ARANIZA YENİ KATILDIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM...KENDİMDEN KISACA BAHSEDECEK OLURSAK UZUN ZAMANDIR MOTOR KULLANAN BİR İNSANIM AMA ARTIK KENDİMİ YENİLEMENİN ZAMANI GELDİĞİNİ DÜŞÜNEREK BÜYÜK MOTOR ALMAYA KARAR VERDİM GÖNÜL İSTİYOR CBR 600 F AMA MANTIK DİYOR HYOSUNG GT250 R KARARSIZ KALIYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??? TABİİ BÜYÜK ÇOĞUNLUK KÜÇÜKTEN BAŞLA DİYECEK AMA DETAYLI YAZILARINI GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM :rendeer:

:) MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ARANIZA YENİ KATILDIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM...KENDİMDEN KISACA BAHSEDECEK OLURSAK UZUN ZAMANDIR MOTOR KULLANAN BİR İNSANIM AMA ARTIK KENDİMİ YENİLEMENİN ZAMANI GELDİĞİNİ DÜŞÜNEREK BÜYÜK MOTOR ALMAYA KARAR VERDİM GÖNÜL İSTİYOR CBR 600 F AMA MANTIK DİYOR HYOSUNG GT250 R KARARSIZ KALIYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??? TABİİ BÜYÜK ÇOĞUNLUK KÜÇÜKTEN BAŞLA DİYECEK AMA DETAYLI YAZILARINI GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM :rendeer:
Şakacı şey.:cherry:
Bu arada büyük harfle yazmazsan çok daha güzel olur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi ne diyelim sana.....Biri 600 cc biri 250 cc...İmkanın kısıtlıysa hyousung al diycem ama oda ucuz diil....Biraz daha koy üstüne honda al....Üstelik 600 cc..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
600 le 250 yi karşılaştırmamalısın bence
arada zaten fazla fiyat farkı yok
uzun zamandır kullanıyorum demişsin
tecrübeni bilmiyorum ama eğer tecrübem tam diyorsan 600lüğü al
az diyorsanda bence gt250r a o parayı verme git temiz 1 2 senelik bir er5 yada gs500 al
fazla ödemeden idare edersin
sonrasınada o zaman bakarsın

birkaç gün önce yine böyle bir muhabbet vardı forumlarda.

hocam hondanın hiç bir motorunu ne hyousung a nede onun çinli kuzenlerine değişmem. Hele CBR 600 f gibi bir makineyi hyousung gt250r la kıyaslamam bile.

honda çıkmış uzaya hyousung daha uçmayı öğreniyor....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBR 600 f ;)

Arkadaşım tamam hysoung çin malı motorlara göre çok daha kaliteli bir ürün. Fakat, hyosung u 4 japon ile kıyaslamam bile. Kaliteli dediysek bi honda kadar da değil elbette. Sana honda almanı tavsiye ederim.:cat:

Özer024;568361' Alıntı:
GÖNÜL İSTİYOR CBR 600 F AMA MANTIK DİYOR HYOSUNG GT250 R KARARSIZ KALIYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??? TABİİ BÜYÜK ÇOĞUNLUK KÜÇÜKTEN BAŞLA DİYECEK AMA DETAYLI YAZILARINI GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM :rendeer:

Hayır ! Biz bu konuda sana yardımcı olamayız.

Biz burda elma ile karpuzu kıyaslarken, bilgimiz olsun olmasın bir takım markalar hakkında işkembeden sallarız.

Biz burada yüzlerce arkadaşımızın aklı ve kalbi ile seçtiği marka veya modelleri terbiyesizce yerin dibine sokarız.

Biz burada, bir takım tutar gibi, o an ne marka motor sahibiysek o motoru, motorumuz hangi ülkenin malı ise o ülkeyi fanatikçe överiz.

Biz burada kendi motorumuz neyse onu överiz ki, ikinci el satışları artsın.

Bu yukarda yazdıklarım gibi bir yardım istiyorsan, edelim.

Hatta o zaman daha iyi bir çeşni olması için, seçeneklere, Hayabusa, BMW R 1200 GS , HD V-Rod , Mondial Zat 150 gibi eklemelerde bulun ki, daha iyi fikir belirtelim.

Aman tanrım;
Bir yanda Honda bir yanda Hyosung,
Bir yanda 600 cc bir yanda 250 cc,
Ben bişey diyemeyeceğim ! Kendin demişsin küçükten başla diyeceksiniz diye, yoo biz neden öyle bişey diyelim.Son motorun olmasını istiyorsan senin bileceğin iş...

bu konuyu tamamen para sağlayacaktır eminim ki paran hondaya yetseydi bu sayfayı açmazdın eğer hysoung servis olarak iyi ise al ama aldıktan sonraki fiyat düşüşünü ve honda ile kıyaslamaman gereğini göze almalısın şimdiden hayırşı olsun alırsan

bizlerede fotoğraflarını ulaştırman dileğiyle. herkese selamlar iletirim

Bende 15yıllık kawasaki en500 var. Hala ilk günkü gibi. Japonlar iyi motosiklet yapıyor. Hyo'yu da herkez met ediyor ama sen al bi honda bak rahatına :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesın dedıgı gıbı
HONDA HAYAT ONDA ymışşş :p

yada suzuki gs500 hayat ondaa :cherry:

Hayır ! Biz bu konuda sana yardımcı olamayız.

Biz burda elma ile karpuzu kıyaslarken, bilgimiz olsun olmasın bir takım markalar hakkında işkembeden sallarız.

Biz burada yüzlerce arkadaşımızın aklı ve kalbi ile seçtiği marka veya modelleri terbiyesizce yerin dibine sokarız.

Biz burada, bir takım tutar gibi, o an ne marka motor sahibiysek o motoru, motorumuz hangi ülkenin malı ise o ülkeyi fanatikçe överiz.

Biz burada kendi motorumuz neyse onu överiz ki, ikinci el satışları artsın.

Bu yukarda yazdıklarım gibi bir yardım istiyorsan, edelim.

Hatta o zaman daha iyi bir çeşni olması için, seçeneklere, Hayabusa, BMW R 1200 GS , HD V-Rod , Mondial Zat 150 gibi eklemelerde bulun ki, daha iyi fikir belirtelim.

muhtesem soylemişin..
daha uzerine ne denir ki..

Shakulin

Sevgili arkadaşlar yorumlarınız ve ayırdığınız zaman için çok Teşekkür ederim...:) Hepinize Kazasız sürüşler dilerim.

bu konuyu tamamen para sağlayacaktır eminim ki paran hondaya yetseydi bu sayfayı açmazdın eğer hysoung servis olarak iyi ise al ama aldıktan sonraki fiyat düşüşünü ve honda ile kıyaslamaman gereğini göze almalısın şimdiden hayırşı olsun alırsan

bizlerede fotoğraflarını ulaştırman dileğiyle. herkese selamlar iletirim

Cevap için teşekkür ederim fakat sorun para değil öyle olsaydı Hyosung mu Hondamı demezdim direk hyosung alırdım.Mesele tamamiyle race tarzına yeni geçişimdir...Umarım en kısa zamanda yeni motorumun resimlerini sizlerle paylaşırım hoşçakal...:)

Son düzenleme:
bilgisayar ürünlerinde toplam sahip olma maliyeti adı altında tablolar olurdu.
mesela bir ürünü alıp belirli bir miktar kullandığınızda cebinizden ne kadar para çıkacağına dair bir tablo ile marka ve modeller arasından uygun olanı seçebiliyorsunuz.
Türkiye de motorlar için toplam sahip olma maliyeti çıkarılmışmıdır.
mesela 250 cc motorlar için 20 000 km kullanınca yakıt ve yedek parça olarak ne kadar para harcanmış olacağına dair bir araştırma yapılıp ona göre bir liste yapılmışmıdır. eğer o şekilde bir liste olmuş olsa bi yıl içinde aşağı yukarı belirli km yapacak olan kişiler kendilerine uygun olan modeli daha sayısal olarak seçme şansına sahip olacaktır
bir markanın modeli alırken pahalı fakat kullanırken ucuz olabileceği gibi yine aynı markanın başka bir modeli daha uygun olabiliyor. motor sitelerinde ya da degilerinde buna benzer bir tablo göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar