29 Haziran Çarşamba Anadolu Yakası Buluşması..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
29 Haziran Çarşamba anadolu yakasın caddebostan burgerking (sahil migros yani) toplanıyoruz maksat muhabbet herkesi bekleriz
Saat: 20:00
Haftasonu yapacağımız Bergama gezisinin detaylarını konuşucağız.
ve bazı asker kaçaklarını (Onurnx izinde) görecegiz :bounce:

erhan bergamaya günlük mü yoksa kalmalık gidicez? bu hafta istmod'un bir buluşmasına gittim. çok güzeldi.ya abi adamlar fuul organizasyon yapmışlar.gerçekten çok ciddi bir gezi oldu.grupta herkesin yakalarında isimleri var,thişörtleri aynı..ne biliyim gerçekten tam bir kadro yapmışlar.aidatlarına kadar süper.biz neden böyle bir grup kurmayalım? neyse ayrıntıları yazarsan sevinirim..belki çarşambaya gelemem ama kararı yazarsın...suat

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AA ONUR GELDİ Mİİİİİİ :cyclopsani:

KISMETSE ORADAYIM... :cat:

bende gelmek isterdim yarın ama benim bi motosikletim yok :salut: size iyi eğlenceler :king:

ben de uğramaya çalışacağım.. güzergah hakkında bilgi alış verişi olur, kola olur, sundae olur.. olur da olur.. görüşürüz..

Admiiiiiiiinnn, ben ve 600RR'ımda geliyooo_Onuru görelim bakalım bi,Fazla kalamayacağım ama gelmeye çalışcam.

herkes çalışıyo :):):)
çalışmayalıma rkidişler gelelim, ben geliyom :)

ya erhan bende yeni işe başladım geç çıkıkyorum yani zamanım olmuyo ama gelmeye çalışacağım görüşmek üzere

boy

Erhan sen Bergama'ya geliyor musun? Biz Erhan (bandit) ile Cuma sabah erkenden yola çıkıyoruz. Eşlerimiz de geliyor. Bize mi takılacan, ayrı mı gidecen? Başka gidecek olan var mı bizden? Akşam büyük ihtimalle gelemem.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Erhan sen Bergama'ya geliyor musun? Biz Erhan (bandit) ile Cuma sabah erkenden yola çıkıyoruz. Eşlerimiz de geliyor. Bize mi takılacan, ayrı mı gidecen? Başka gidecek olan var mı bizden? Akşam büyük ihtimalle gelemem.
Geliyorum tabi yaa unutmayın beni...

ben de gelmek isterdim ama avrupa yakasındayım ve işten çıkıp yetişmem çok zor..hem kıyafetim de uygun diil :cherry: formayla geldim de bugün :king: :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
formayla geldim de bugün
Hangi kulüpde oynuyorsun :queen:
bende avrupadan geliyorum istersen seni alırım iş çıkışı :wiinkk:

fizik tedavi takımında sen bilmezsin.. :pl: çok düşüncelisiniz çok mercii..başka zaman inşallah :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
siz bilirsiniz :sunny:

Güzel bir buluşma oldu, gelen herkeze teşekkür, onur'u azda olsa gördük :mrgreen: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADAŞLAR RESİMLER NEREDE YAHUU?? :sunny:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar