- Konu Yazar
Kim ne derse desin.. O haklı bu haklı geyigine girmeyecegim. Ama son birkac gundur bir yaprak dokumu yasIyoruz forumumuzda.. Niye bu oluyor anlam veremiyorum. Buraya ilk girdigimde o kadar heyecanlanmıstım ki sizler gibi insanları bir arada gormekten. Bu kadar seviyeli bu kadar dost bir forum gordugum icin o kadar mutluydum ki. Ancak bir sekilde ki sebeplerini tam bilmiyor ancak tahmin ediyorum, bu forum "demolish" durumuna geciyor herkese soyliyim. Gemiyi tahliye etmeye basladI site.. 8000 kusur uyeden soz etmiyorum cunku toplasan aktif uye sayIsI 100 etmez. BunLarIn bu gidis iLe birkac hafta biLemedin bir ay buLmayacak surede buradan cekiLecegini dusunuyorum. Buna her kim neden katkIda buLunuyorsa onuda biLmiyorum.. O siteye geceLim yeni bisiyLEr yapaLIm muhabbetLerine de inanmIyorum. Var oLanI yIkIp yenisi icin gereksiz caba yerine niye birbirimize sahip cIkmIyoruz.. Bana sana ne oLuyo sen kimsin ki diye cIkIsLarda buLunabiLecek yada ben bir kusur senedir uyeyim sen daha ne biLiyosun tarzI yakLasabiLeceK insanLara da demek istedigim, bos bos oturmak yerine insan yIkmayI biLdiginiz kadar insan kazanmayI biLseniz keske demek istiyorum.
Oturdugun yerden konusmak koLaydIr. Caba gostermek yerine eLestirmek ve yapIcI oLmak yerine yIkIcI oLmak basittir. Bir dostlugu kurmak yILLar alabilirken, yIkmak iki keLimeye bakabiLir. Buna kisisel egolarInIz dIsInda bir de buradaki yuzLerce insanIn dostLuk bagIna verebiLeceginiz zarar oLarak bakarsanIz beLki daha mantIkLI yoLLAra gidebiLiriz.
Birseyi kIrmak koLay tamiri zordur.. Ben dobra adamIm soLerim anacIm diye sIyrILmak ise keLimenin tek anLamIyLa basittir. Kimsenin forumumuzdaki dostLugu zedeLemeye hakkI yok. Niye zaten bir arada iken yeni arayIsLAra giriseLim. Yok efendim a sahsIn fikrindekiLer bLabLa.com da devam etsin b sahIn fikrindekiLer cortcort.com da c adamdakiLer sudurbudur.com da devam etsin.. grupLasmaya o kadar karsI cIktIk bu forumda bunca zamandIr.. Bunca zamandIr racing, enduro, cruiser, scooter diye ayrIm yapmayaLIm dedik. Simdi bir de ahmet efendi sevenleri hede forumda mehmet efendi sevenleri hodo forumunda oLsun ki.. topu topu kach kisiyiz allahaskına.. YazIk edicez bu kadar cabaya.. Ziyan edicez butun cabaLarI...
Cok yazdIm biliyorum ancak keske bir iki anLAyan cIksada birseyLere sahip cIksa..
Oturdugun yerden konusmak koLaydIr. Caba gostermek yerine eLestirmek ve yapIcI oLmak yerine yIkIcI oLmak basittir. Bir dostlugu kurmak yILLar alabilirken, yIkmak iki keLimeye bakabiLir. Buna kisisel egolarInIz dIsInda bir de buradaki yuzLerce insanIn dostLuk bagIna verebiLeceginiz zarar oLarak bakarsanIz beLki daha mantIkLI yoLLAra gidebiLiriz.
Birseyi kIrmak koLay tamiri zordur.. Ben dobra adamIm soLerim anacIm diye sIyrILmak ise keLimenin tek anLamIyLa basittir. Kimsenin forumumuzdaki dostLugu zedeLemeye hakkI yok. Niye zaten bir arada iken yeni arayIsLAra giriseLim. Yok efendim a sahsIn fikrindekiLer bLabLa.com da devam etsin b sahIn fikrindekiLer cortcort.com da c adamdakiLer sudurbudur.com da devam etsin.. grupLasmaya o kadar karsI cIktIk bu forumda bunca zamandIr.. Bunca zamandIr racing, enduro, cruiser, scooter diye ayrIm yapmayaLIm dedik. Simdi bir de ahmet efendi sevenleri hede forumda mehmet efendi sevenleri hodo forumunda oLsun ki.. topu topu kach kisiyiz allahaskına.. YazIk edicez bu kadar cabaya.. Ziyan edicez butun cabaLarI...
Cok yazdIm biliyorum ancak keske bir iki anLAyan cIksada birseyLere sahip cIksa..