motosiklet alacağım yardım edin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar 2006 model bir Hyosung gt250r alacağım ancak daha önce hiç motosikletim olmadı ve neresinde neyivar kazası falan varmı yokmu anlamıyorum .bana yardım edebilecek arkadaşlar var ise beraber motosiklete bakalım lütfen yanlış bir karar vermek istemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum. motosiklet anadolu yakasında ümraniyede şimdiden yardımlarınız için teşekkürederim. kazasız belasız sürüşler. msn: [email protected]
tel:0535 253 78 49

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir sürü başlık var.....Okumaman imkansız...

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Hyosung ilgili bu sitedeki çoğu bilgiyi okudum.ben sadece motosikletten anlayan arkadaşların bilgisini alarak karar vermek istedim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gene verebilirsin...Yazılacak herşey zaten orda da yazıyor..Tekrar tekrar yazdırma bence...Kafan iyice karışır...
Kendi kendine tartım yap...En doğru kararı vereceksin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş yapılacak tek şey bilen ve anlayan bir kişiyle gidip makinaya bakmandır...Önemli bir tavsiye kaza yapmış makina almaaaaaa...

samimi olduğum bi motor satıcısı arkadaş yanılmıyorsam aynı markaydı..
motorların sonuçta sorun çıkaracağını çünki kısa vadede maksimum kar elde etmek amacı ile üretilmiş olup tamamen çin malı olduklarını ve ne kadaral benisi olursa lsun uzak durulması gerektiğini söylemişti...
sadece bi not...

baktığım motosiklet park halindeyken düşmüş ve deposunda ezikvar ayrıca yine park halindeyken bir araç yolaçıkarken motoru devirmiş ve sağ kafa granajında çiziklervar (kırık yok) 4500km de 6000ytl sizce alına bilirmi? bunlar kafama takıldı ve soru işareti oluşturdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar