Zarar verme duygusu...

Herkese merhabalar,
Arkadaşlar sizlerle 12 Ocak 2007 de başıma gelen bir olayı sadece paylaşmak istedim. Olay şu;12 Ocak Cuma günü motosikletimi sahrayıceditde bir apartmanın açık otoparkına bırakarak yemek için annemlere çıktım. Yemek dönüşünde motosikletin bazı kablo ve hortumlarının çekilerek dışarı çıkarıldığını gördüm. Aslında bu zararı veren kişi iyiki gözle görülür bişey yapmış. Çünkü kabloları incelemeye başladığımda gördümki olay bundan ibaret değil... Motosikletin daha iç kısmında sayılabilecek hava hortumu ile arka süspansiyon ayar valfinin hortumununda kesildiğini gördüm... Güvenliğimi tehdit edecek bir durum olmadığını gördükten sonrada motosikleti alarak göztepe karakoluna zabıt tutturdum.

Şimdi aklımda olan sadece nasıl bir ruh hali, nasıl bir zihniyet (hiç takıştığım kimse yok ken) bir insanın belkide canına kasdedecek bu hareketi yapar. Malum daha önemliolan fren hortumu kesilmiş vs. de olabilirdi.

Cumartesi günü motosikletimi Borusan İstinye ye teslim ettiğimde duyduğum başka bir hikayede bu konuda yalnız olmadığımı gösterdi. Daha önce servise gelen bir motordada ruh hastasının biri adamın motosikletinin egzos undan içeri çimento dökmek suretiyle zarar vermiş..

Allah kimseyi böyle ruh hastalarına rastlatmasın....

Saygılarımla

Sertaç

Bizim burda bi arkadaşta XT 660 ını aldığı günün sabahı çizik bulmuş..:pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun arkadaşım
aklı başında kimse bunu yapmaz
benim kanımca bu ist a zengin olma hayalleri ile gelen ve sonrasında ne eğitim nede başka bir vasıfları olduğu için bunda başarılı olamayan ve ortalıkta boş boş dolanmaya başlayan ve genellikle varoşlarda ikamet eden kimselerden dolayı yada onların çocuklarından dolayı daha çook yaşanabilecek bir durum.
tam bir çekememezlik durumu, ben alamıyorum sen nasıl alırsın, ben keyif süremiyorum sen nasıl sürersin yarışında 1 puan alma isteği sadece.
her zaman dediğim gibi bu kısım insanların hepsi böyle değil ama büyük bir çoğunluğu bu güne kadarki gözlemlerime göre maalesef böyle
Allah bizi akılsız, fikirsiz, eğitimsiz, cahil insanlardan korusun...

Kişiyi tesbit etsem, tanık veya kanıtım olsa direk dava açıp uğraşacağım bunu yapanla ama ne ilginçtir ki hiç gören olmuyor böyle durumlarda...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yolda takıştığın biri evine kadar da izlemiş olabilir ya da eve geldiğinde motorla çok gürültülü çalıştırmış da olabilir misin? Ben genellikle yolda arabamla veya motorumla birisiyle sürtüşme yaşadığımda hemen hemen eve girmem, önce normalde kimsenin girmeyeceği yönde bir tur atarım ve aynadan arkama bakarım, bir süre kimse yoksa apartmanın otoparkına park etmek üzere yol alırım. Aynı şekilde geceleri çok sessiz bir biçimde çıkmaya veya girmeye çalışırım, genellikle son metreleri motoru stop ederek boşta yol alırım. Olmayacak şey değil.

Çoluk çocuk işi değil bence arkadaşlar. Elimde fotoğraf olmadığı için gösteremiyorum şu an ama baya açık bir şekilde kesi olduğu görünüyor. Yolda takıştığım biri olamaz çünkü ben o gün de dahil olmak üzere trafikte pek kimseyle takışmam. Benim için şu an birincil tespitim; LUXOR arkadaşımızın dediği gibi bir durum olması muhtemeldir. Ama ben bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışında olmadığım için yasal takibi başlattım zaten. Evet kanıt yok, ortada kişi yok ama ben yasal sorumluluğumu bunu yaparak yerine getirdim inşallah bulurum şahsı ama bulamazsamda bir daha çok göz önünde yerlere koymamaya dikkat edeceğim... En azından pahalı bir şekilde böyle bir ders edindim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sapıklık...Başka ne olabilir ki?...::rantinp: ::rantinp: ::angry2:: ::angry2::

O an düşünmüyorlarmı ben bunu yaparken sahibi beni görse ne olur diye. Şahsen ben o anda görsem yasal işlem dinlemem. cezasını ben veririm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar