YOLA CIKMADAN ONCE UYDU RESMİNE BAKMAK

Merhaba
Google ın artık yeni bir hizmeti var. http://maps.google.com/
adresine girip bulundugunuz ya da gideceginiz yerin uydu fotografından olusan gercek haritayi inceleyebiliyorsunuz. ara yollar vs. buradan cok guzel gorunuyor.

Ornegin ben ikinci koprunun haritasini veriiym. siz oklarla kayarak istenbulun istediginiz yere kadar gidebilirsiniz.:)

(NOT: iki noktadan once http yazın. Forumu agirlastirmasın diye resmin tam adresini yazmiyorum. resmi transfer ediyor yoksa buraya)
://maps.google.com/maps?q=istanbul&ll=41.084940,29.053559&spn=0.007993,0.010439&t=k&hl=en

Peki daha güzel bir olay da şu. Sağ ustu kosedeki Satelite yazısına tıklayınca canlı uydu resmini gorebiliyorsunuz. yani yola cikmadan boluda kar var mi, trafik nasil vs. diye bakabilecegiz. :) harika deigl mi?
Teknolojiden yararlanalım :)
rica ederim onemi yok:)

ya usta çok saol bea ne zamandır böyle bişey yapmayı planlıyodum zaten neyse google bizden önce yapmış napalım sağlık olsun
ehuehuehueh
valla çok güzel bi uygulama ellerine sağlık

Kadıköy gorünmüyo bunda usta.. Ben kadIköy gorunmeyen haritayI neyleyim.. Begenmedim ben.. :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba bizim ev kaybolmuş yaw !!! :pr:
Tşk eline sağlık..

Yok ya çalışmıyor bu alet. :p İzmir'i bile açamadım.Buraya koyan ve İstanbul'u açmış olan arkadaş, İzmir'i de açabildin mi? :salut:

ben bızım sıteyı ve bızım evı buldum kardeşş :)

ya sanırım buyuk kentleri daha detaylı almıslar haritaya.
Onu farkettim.
Atina , istanbul gibi.
Yine de super bir olay diyorum. Ben muptelası oldum. Evet ya ben de isyerimin oldugu yeri buldum haritada. :flower:
HAvada ucak varken cekilmis bir de cok komik:)

kucukprens' Alıntı:
ya sanırım buyuk kentleri daha detaylı almıslar haritaya.
Onu farkettim.
Küçük kentleri hiç almamışlarki :cherry: (küçük dediğimde BURSA,türkiyenin en büyük 5. kenti)

Arkadaşlar bundan daha kullanışılı olanı google earth programı. Ama çok da fark yok. Google bu programları asıl a.b.d. için yapmış. Amerikadaki şehirlerin tümü en ince ayrıntısına kadar mevcut. Hadi şehirlerin 3 boyutlu resimleri bile var. Şehire zumlayarak içinde dolaşabiliyorsunuz yani. Hangi sokakta hangi restoran var ona da bakabiliyosunuz. Bi de şehiri gösteren web cam lerin yelerini gösteriyo. Tıklayınca şehiri canlı görebiliyosunuz. Yalnız türkiyede ayrıntılı inceleyebileceğiniz tek yer istanbul. Ankara bile gözükmüyor.

google earth pro son versiyonunda ankara ve istanbul çok detaylı olarak görünüyor. onun dışında kalan yerlerde yollar çok rahat görülüyor. ayrıca bütün dünyayı 3d olarak görebiliyorsunuz. yani dağlar tepeler yükseklikler 3d olarak görünüyor. tıpkı bir bilgisayar oyunu gibi yapmışlar. çalışan bir link bulursam koyacağım buraya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kullanım için bir yol bulamadım resimlere yakınlaşmayla ilgili objeler var ama biraz daha açıklama olsa iyi olurdu çok kastı beni :)

çok saol bunun sayesinde eskiden gezdi-ğim yerlere bakıp hayal kurdum.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar