honda cbf 150 ile İZMİR/Karaburun gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar cbf'im daha 160 km de ve yollara alışması için arkadaşım halitle 2 kişi olarak cbf 150 ile karaburun'a yazlık'a gittik 1 gün kaldık tarih 06.01.2007 bu da benim yeni yılın ilk gezisi oldu işte bizim dükkan'ın önünde motorum'un fotoları:rendeer:

arkadaşım halit dinleniyor yazlıkta:cherry: :rendeer:

egelim(bedri) gece yolculuğu benide yordu:cherry: :rendeer:

ve hava aydınlandı manzara süperdi

artık İzmir'e doğru yola çıkma zamanı :rendeer:

virajlar ve manzara görülmeye değerdi :cherry: :rendeer:

bir gezi daha mutlu sonla noktalandı :cherry: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel olmuş. Yeni motoruna alışmadan abartılı hareket yapma derim. Sanki yeniden motora başlamış gibi yavaş yavaş anlamaya çalış yeni motorunun tepkilerini. Yanılmıyorsam Donald Duck böyle diyordu yazılırın birinde.:)

Güzel olmuş. Yeni motoruna alışmadan abartılı hareket yapma. Sanki yeniden motora başlamış gibi yavaş yavaş anlamaya çalış yeni motorunun tepkilerini. Yanılmıyorsam Donald Duck böyle diyordu yazılırın birinde.

Selim abi abartılı hareket yapsaydım zaten yaklaşık benim saydığım kadar 150 tane viraj vardı heralde sağ çıkamazdım oralardan hem de 2 kişiydik süratim genelde 40-50 civarıydı virajlarda 20 km hıza kadar düştüm geç olsun güç olmasın gezmeye gittim iş için değil acelem yok ken çok zevkli oluyor motorla gezmek:rendeer:

160 kmde ıkı kısı bınmek motorun omrunu kısaltır.cunku rodaj daha tamamlanmamıs.dıkkatlı olun.keyıflı surusler.:cat:

güzel gezi olmuş motosikletinde güzel güle güle bin kazasız sürüşler

Moderatör (forrap)
Hadi yeni motorunla ilk gezin hayırlı olsun Bedri'm:) Bu bir başlangıç olsun,daha nice gezilere cbfinle...

160 kmde ıkı kısı bınmek motorun omrunu kısaltır.cunku rodaj daha tamamlanmamıs.dıkkatlı olun.keyıflı surusler.:cat:

o kullanıma bağlı dostum :rendeer: ayrıca forrap ve erol dayı teşekkürler iyi yorumlarınız için:rendeer:

Göstergeleri çok şıkmış motorun. Keşke devir saati de olsaydı ama.

Her neyse, hayırlı olsun :)

rüzgar:)

hayırlı olsun , güzel motor kazasız belasız kullanmak nasip etsin ALLAH.

güzel yermiş iyi gezi olmuş , paylaşım için teşekkürler !

çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için:rendeer:

ilk defa duyuyorum motoru zorladıkdan sonra tekde binsen 2 kişide binsen farketmez 2 kişi binmenin olmuzsuz etkisi hor kullanmazsan yoktur

güzel gezi olmuş kazasız sürüşler:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaç km toplam yolculuk, merak ettim. Ben de bir ara günübirlik gidip gelmeyi düşünüyorum.

Kaç km toplam yolculuk, merak ettim. Ben de bir ara günübirlik gidip gelmeyi düşünüyorum.

buca dan git gel ortalama 250 km falan yani günü birlik gidilebilir ama 2 saat ten fazla sürüyor molalar'la beraber çünkü sadece 40 km virajlar ve rampalar var biraz zorluyor insanı baya terletiyor yani:cherry: :rendeer:

mustafa abi teşekkürler iyi dileklerin için:rendeer:

yeni motorun çok güzelmiş hayırlı olsun ben de yaza doğru kt yi satıp cbf 150 almak istiyorum imrendim valla.

Güle güle kullan kazasız belasız inşallah . Gezilerimizde görürüz artık

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
güzel gezi olmuş
ama 1-2 fotoğrafın hariç hep ters ışıkta çekmişsin fotoğrafları
diğer gezilerde buna dikkat et dostum
daha güzel kareler gösterirsin bizlere
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar