Alınık Enduro max. fiyat 7 bin kuruş

Yaklaşık 2 yıldır kullandığım sürekli dert sorun çkartan baş ağrısı zat 150 yi satıp enduro tarzı bir motor a geçmek istiorum. verebilecegim max 7.ooo lira. naked olabilir sorun degil.

Ama sahibinden.com dan gördüğüm kadarı ile 1 yıllık enduro lar bile bayağa bi km. yapmış. Anladığım kadarı ile enduro cular dağ taş tepe durmadan dolaşıyorlar:)

Endurocular pastane motorcusu değil de o bakımdan :) Üreticiler de o yüzden enduroları daha sağlam yapıyorlar :p

Honda NX4 Falcon var sahibinden.com sitesinde. Mutlaka göz at, beğeneceğini zannediyorum. Hayırlı olsun şimdiden... :cat:

çok çelimsiz bi tipi var, pek hoşuma gitmedi, yine de saoll...

7.000 degilde 9.500 ytl ye daha 2005 model 8 bin km de xt 660r'ler var. bence birazdaha sabret almışken bir defa alırsın. tam alırsın.

Ohoo sen endurocu değilsin o zaman tipe bakıyorsan :p Endurolarda işlev önemlidir. Biz seni pastaneye alalım :queen:

Çelimsiz dediğin motor en az titreşimli tek silindir endurolardan bir tanesi. Ayrıca ayarlanabilir ön süspansiyon ayarı var, ayrıca enduroların olması gerektiği gibi hafif bir motor. :cat:

Bence enduronun kilometresi o kadarda önemli digil zaten enduro dayanıklılıktan gelen bi isin (endurans) o yüzden problem olmaz

Ohoo sen endurocu değilsin o zaman tipe bakıyorsan :p Endurolarda işlev önemlidir. Biz seni pastaneye alalım :queen:

Çelimsiz dediğin motor en az titreşimli tek silindir endurolardan bir tanesi. Ayrıca ayarlanabilir ön süspansiyon ayarı var, ayrıca enduroların olması gerektiği gibi hafif bir motor. :cat:

Enduro,hatta kros motorlar çelimsiz görünür,onlardan istenen atletik ve çevik bir yapıdır.
Aynen podyum mankenleri gibi atletik estetik hafif ve çeviktirler.
Diğer motorlar kybele(bakınız http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kybele)gibi tombul ve semiz görünürken,endurolar nadia comaneci (bakınız http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nadia+comaneci)gibi çevik hafif ve kıvraktırlar.:wiinkk:

prometheus scooter ları pastaneci motoru olarak tanımlaman bence biraz alaycı bir yaklaşım, scooter kesinlikle şehir içinde kullanılabilecek en iyi motor tipidir bence... Tr i bırak yunanistan, italya gibi yoğun scooter kullanılan yerlerde herkes pasta pizza servisi yapiyo di miii:pr:

enduro ların tipi clılzlık konusuna gelince benim demek istediğim benim zevkim biraz daha şekil olarak dolgun gözüken pegaso 650 , fzr veya v storm motorlar...

Pastane motoru ile scooter ne alaka, nerden çıkardın, üstüne üstlük kendi kendine çıkarıp bir de üstüne neden suçladın çözemedim. :) Bizim enduro başlığına bir uğrasan pastane motoru olarak kast edilenlerin başka tip motorlar olduğunu anlarsın :cherry:

Diğer yandan V-strom (hadi bu nispeten enduro-touring arasında) ve Fazer enduro değildir. Ciddi bir kavram karmaşası var gibi sende :silent:

Pegasso 650 güzeldir, endurodur, sağlam ustasını bulursan az yaktırırsın vs. Kronik bir beyin hatası var ancak hatasızlarına da rastlamak mümkün. Tavsiye ederim :cat:

yamaha tt 600

dostum bütün forumu okumadım falkon açelimsiz demişsin iyi motordur ama bir de buna bak yamamha tt 600 sahibindende ilanı var marmaris diye geçiyor.ama beğenirsin ama beğenmezsin telefon numaram orda var buraya cevap yazma foruma ayda yılda bir giriyorum.47 hp 140 kilo bana fazla geldi biraz. fiyat 6250 ytl bunların piyasası 5500 ila 6000 lira bende extralar var başka tt leri biniyorum bu sürüş karakterini bulamıyorum. al sana hard enduro

creep3 eger klr 650 dusunursen kı klr nın saglamlıgını ve sorunsuzlugunu bılmeyen yoktur;ben kredı borcundan dolayı satıyorum 2005 model ve 10500 de.ozel msj atarsan gorusuruz detayları.

prometheus scooter ları pastaneci motoru olarak tanımlaman bence biraz alaycı bir yaklaşım, scooter kesinlikle şehir içinde kullanılabilecek en iyi motor tipidir bence... Tr i bırak yunanistan, italya gibi yoğun scooter kullanılan yerlerde herkes pasta pizza servisi yapiyo di miii:pr:

tamam işte, biz de onu diyoruz pastane diye :queen:
kendin de söylemişsin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar