- Konu Yazar
Pazar günü artçımla beraber Dalaman'dan Fethiye'ye Yıldız savaşlarını izlemek için sakin sakin giderken,Dalaman çıkışında bir CBR125 üzerindeki iki kişi ile yanımızdan vıınnn diye geçti gitti.Hızım yaklaşık 80-85 km kadardı.Hiç kaale almadım.Dalaman-Gürköy arasındaki rampada aşağı yukarı aynı hız ile devam ederek bizimkini solladım.Ardından kimsenin kimseyi kolay kolay sollayamadığı Göcek geçidinde ben önde CBR125 arkada konvoy halinde yavaş yavaş geçidi aştık. Tünel inşaatı bölgesini geçtikten hemen sonra ,arkamdaki yine vıınnn diye bizi solladı gitti.Bu sefer beni de şeytan dürttü, araya 150-200 m mesafe koydum, sonrada Göcek kavşağını geçtikten hemen sonra gazı kökleyip adamı sollayıp gittim.Hızım 110km'ydi.Yol çift şerit rüzgar yok, viraj yok yani şartlar mükemmel.Herhalde pes eder diye düşünürken arkadan yetişti ve ben önde o arkada İnlice mevkii'ne kadar gittik.Buradaki yol zaten yarış pisti gibi.CBR125'in performansını merak ettiğim için beni geçmesine izin verdim.Arkasına takılıp hızını izliyorum.En son 120km yaptı. İnlice-Katrancı arsındaki rampada takip ettim en çok 70-75 yaptı.Bu kadar yeter deyip gazı kökledim ve yanlarından roket gibi geçtim gittim.Bu sefer pes ettiler.Fethiye'ye girene kadar bir daha onları görmedim.Yol neredeyse boş gibiydi,hava açık,rüzgar yok ve sadece uygun mevkiilerde kapıştık.Çok eğlenceli bir seyehat oldu. Arkadaşlara buradan tehlikeli manevralar yapmadıkları ve kontrollü oldukları teşekkür ediyorum.:cherry: