İki gün sonra ilk motorumu almış olucam

Arkadaşlar iki gün sonra ilk motoruma kavuşuyorum, dolayısıyla çok heyecanlıyım. İlk fırsatta resimlerini koyucam buraya. Diğer arkadaşlarla tanışıp turlamak için sabırsızlanıyorum.

Bu arada benim eski kullanıcı adım ( koraykorkut )kayboldu. :pr: Ne olduğunu anlayamadım, kimseye bir gıcıklık falan da yapmadım, yani siteden atılmış olmam söz konusu olamaz herhalde. Sanırım sitenin veritabanında bir problem var. Buradan site yetkililerine sesleniyorum, :king: bu ne iştir? Nerede devlet.

sevgiler, saygılar.

Koray

selam dostum benimde 2 gun sonra motorum geliyo bende yeniyim ilk motorum olacak yamaha ybr 125 bende gonderecem resimleri allah hepimize kazasız belasız suruşler nasip edsin :queen:

:) Hoşgeldin phoneix.arkadaşlar heyacanınızı burdan paylaşmak bile çok güzel.phoneix nerden katıldığını ve hangi motorla başlangıç yaptığını yazmamışsın, ama en kısa zamanda hem resimlerinle,hemde ilk tecrübelerinle merakla takip ediyor olucam.

Yeni motor alacak arkadaşlarımızın motorları hayırlı olsun ve Allah kaza bela göstermesin. Ben de ilk motorumu alalı 15 gün oldu. Honda CB 900 F Hornet aldım, çok mutluyum, bir motor bana bu kadar uyar. Giydirmesiz tarzdan hoşlanan herkese tavsiye ederim.

Arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı olmasını dilerim.Kazasız cezasız ve keyifli sürüşler temenni ederim.Kask takmazsanız walla küserim. :rendeer:

corvette' Alıntı:
Hayırlı olsun. Bende Kanuni 250 c alım.Yorumlarnızı bekliyorum.
İyi etmişsin adamım bu kotorun üstüne motor yoktur
etmeyin arkadaşlar yaaaal kardeşim bi 250cc virago
hiçmi araştırmadın

çoookkk araştırdım pacino. Bu biraz da kısmet meselesi herhalde. 1500 km.oldu. Şimdilik bir sorun yok çok şükür. Seneye CBF600ABS ile yollardayım inşallah. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[quote="mgmanav" Ben de ilk motorumu alalı 15 gün oldu. Honda CB 900 F Hornet aldım, çok mutluyum, bir motor bana bu kadar uyar. Giydirmesiz tarzdan hoşlanan herkese tavsiye ederim.[/quote]

ilk motorun bu mu :pr: :pr: :queen: :queen: :bounce:

HAYIRLI OLSUN DİYORUM. ŞU ASKERLİK BİTSEDE İLK MOTORUMA BENDE KAVUŞSAM. İMRENİYORUM ÖZGÜR OLANLARA :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar