6.000 liraya kadar motosiklet arıyorum...

500cc ve üstü

Naked, Touring veya Sport tipinde

4 veya 2 silindir (4 silindir olursa tadından yenmez)

6.000 liraya kadar (taş çatlasa alım satım dahil 6.500 lira olur)

Motosiklet arıyorum...

İlk aklıma gelen Suzuki GS 500.
Varmı satan..?

Antalyaya gelebilme ihtimalin var mı :) Burda benim bi arkadaşımın GS 500 ü var,temizdir..
sahibinden.com a bak,oraya ilan vermişti..

Antalyaya gelebilme ihtimalin var mı :) Burda benim bi arkadaşımın GS 500 ü var,temizdir..
sahibinden.com a bak,oraya ilan vermişti..

Antalya ya gelirim gelmesine de motoru nasıl götürürüm orası muamma.
Henüz ehliyet yok artı mevsim kış...

toprağım o paralara 0 kilometre bi hyosung gt250 falan da alabilirsin iyi motordur

toprağım o paralara 0 kilometre bi hyosung gt250 falan da alabilirsin iyi motordur

Toprağım doğru diyosun ama hyosung cuların konusunu baştan sona okuduktan sonra kesin alıcam dediğim gt250 den vazgeçtim.
Yepyeni motorların orasından burasından ses gelmesi, fren kolunun sıkmaktan dolayı kırılması, normal kullanımda bir motorun şanzımanı dağıtması beni soğuttu hyosung dan.
O kadar para veripte korka korka yola çıkmak istemiyorum. Temiz kullanılmış yüksek modelli bir japon sıfır hyosung dan daha iyidir bence...

sahibindene bakıcan,motorun sahibiyle konuşucan,istanbulda satılık var gs500
,sonra alıcan yanına ehliyetli birini ve gelip alıcan motoru
ben de bu ay içinde gs 500 alıcam istanbuldan.

Toprağım doğru diyosun ama hyosung cuların konusunu baştan sona okuduktan sonra kesin alıcam dediğim gt250 den vazgeçtim.
Yepyeni motorların orasından burasından ses gelmesi, fren kolunun sıkmaktan dolayı kırılması, normal kullanımda bir motorun şanzımanı dağıtması beni soğuttu hyosung dan.
O kadar para veripte korka korka yola çıkmak istemiyorum. Temiz kullanılmış yüksek modelli bir japon sıfır hyosung dan daha iyidir bence...

Ewet dostum yaw aslında öyle ama japonlarında bi sibob veya avans ayarı kaçması bile bizim için (ÇANAKKALE hatta senin için ÇAN !) büyük problem aslında bende senin gibi düşündüm ama servis sorunu çok canımı sıkıyor.Gözkararı iş olmuyor japonda, Garanti olduğu zaman daha farklı olur diye düşünerek hyosung dedim ben. :cat:

istte arkadaşımın bmw f 650 war.sadece krank değişmek lasım.fiyatı 4000ytl +1ooo ytl de masraf=5000 ytl ye mal olur,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Işine karışmak gibi olmasın ama Death ın dediği gibi Önce ehliyetini al Bi an önce , Motor Zaten Dolu Piyasada Araştırırsan bulursun ;)

Antalya ya gelirim gelmesine de motoru nasıl götürürüm orası muamma.
Henüz ehliyet yok artı mevsim kış...

gidip motoru goturme isini de kendi bindigin otobus un bagajina veriyosun motoru.. ayrica bisiler toka etmen gerekebilir muavin kardes e motor icin.. bi de yana yatirirlar ise benzin deposunu bosaltmak isterler (veya sen isteyebilirsin).
ona da dikkat eyle..

hyosung gt250r hakkinda ise; ben de okudum ayni basliklari ole acayip kotu yorumlar gormedim.. bi vatandas yazmis ama cok destekli gelmedi sanki..

tabii ki senin secimin.. saygi duyarim ama ilk motor olacaksa 500cc nasil olur bilemedim..

kolay gelsin..

Shakulin

İlk motor değil merak etmeyin.
Daha önce ybr 125 vardı bende. Onunla birlikte arkadaşlarımın motosikletlerinden cbf250 ve gsf600 bandit s tecrübelerim oldu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dıshy resımdekı senmısın. cok komık yaa:mrgreen:

death senın resmını tuttum:queen: . konus dısı ama kusura kalmayın ehühühü

aksam kafası ıste napak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar