2007 Model Keeway'ler

Arkadaşlar Scooter'ın vazgeçilmez isimlerinden olan Keeway ARN ve MATRIX'in 2007 modellerini tanımaya ne dersiniz??

Bu ARN:

Bu MATRIX:
my.php

Bunlarda farklılıklar:
ARN'de motorun ön kısmında küçük değişiklikler yapılmış, ben başka bi degişiklik görmüyorum..
MATRIX'de farlar falan degişmiş galiba...

dewamı için tıklayın.

Arkadaşlar Scooter'ın vazgeçilmez isimlerinden olan Keeway ARN ve MATRIX'in 2007 modellerini tanımaya ne dersiniz??

Bu ARN:

Bu MATRIX:

Bunlarda farklılıklar:
ARN'de motorun ön kısmında küçük değişiklikler yapılmış, ben başka bi degişiklik görmüyorum..
MATRIX'de farlar falan degişmiş galiba...

dewamı için tıklayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SeRHaTeKiNci paylaşım için teşekkürler :) tabiki tercihim BLuE version :p :cat:

Keratalar çokta sevimliler hee :mrgreen:

ben siyah diyorum abicim.. siyah daha asaletli.. ARN 150 cc .... tek hayalim...

Bende arn150 kulanıcısıyım memnunumda arıza cıkarmıyor.
Kalıte bakımından dıyer cınlılerden ondeler ama bıde su motor teklojısıne bı el atsalar fiyat farkı neyse verecez :)
O zaman işte her yonden öne gecerler..
Standart 150cc 10hp kasalar degısıyor ha bıre..

150cc 10hp hava sogutmalı motoru ortalama 2,500ytl ye satıyor..

Yap soyle 150CC 15HP SCOH 4 VALF SU SOGUTMALI verelım 3,500ytl helalınden :)
Yok nerde boylesını ıstıyorsan vercen 5mılyar alcan honda ve benzerı bı motor..

Dediğimi bi deneseler coğu kişinin tercihi değişir eminim..

Hadi keeway ı gectım baska çin li bır motor olsun boyle bırsey neden denemıyor hayret edıyorum vardırda turkıyeyemı gelmıyordur dıye aarstırdım ama yok adamlara vur dıyorsun oduruyor bu tıp motorlarıda yapsınlar ama bazı modellerede hakını versınler teknolojı olrak her halukarda japonlar dan ucuza gelıcek enazından mılet kalıtesızde olsa daha ucuza yuksek HP li motorlarla tanışmış olur..

250cc sınırını bazı vergı veya ıthalat sorunblarından gecemedıklerını duymustum ama benım bahsettıgım farklı bırsey :(

eroldayı;542109' Alıntı:
değişiklikler fiyata yansımış mı :bounce:
büyük bir ihtimalle ARN'de bi degişiklik yok. MATRIX'te 150-200 arası degişebilir.
150cc 10hp hava sogutmalı motoru ortalama 2,500ytl ye satıyor..
Yap soyle 150CC 15HP SCOH 4 VALF SU SOGUTMALI verelım 3,500ytl helalınden
ARN 2007'de max. güç 7.0kW 7500/rpm, max. torque ise 9N.m6000/rpm

slm serhat kardeş bende burdurdan. motorun varmı yoksa almayımı düşünüyosun.benimde arn var ben memnunum ama biraz yavaş kalıyo gibi sanki.eğer sende 150 varsa onların performans nasıl onu soracaktım

Benim motorlardan biriside scooter fakat para harcamakla bazı şeylerin önüne geçilmiyor.. tüm scooter'larda ağırlığın sebebi olan motor kısmı sürücü koltuğunun arkasında olduğundan,ağırlık merkezi diğer büyük tekerlilere göre geriye düşüyor (denge sorunu) ön teker yere sağlam basamıyor çapıda küçük,az da motoru yatırdınızmı sonuç belli... kaporta plastik aksam,her bakımda sök-tak derken vida yuvaları aşınıyor bu da kullanıcı hatasıymış gibi garantiye de girmiyor! Tecrübe ettiğim kadarıyla aynı cc de olan tüm vitesli motorlar scooterlerden az yakıyor ayrıca. İyi düşünmek lazım alırken. Hata ettim satıyorum desek 2. el de yok! Sonuçta para çokta kolay kazanılmıyor. Saygılar. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar