- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
Motordan hiç anlamıyorum hatta A2 ehliyetim bile yok
ama Bir motosiklet ile türkiye turuna çıkmak istiyorum aslında kesin bişey yok sadece araştırıyorum ne kadar a mal olur nasıl bir motosiklet almam gerekir vs.
Ve internette gezinirken sizin sitenize denk geldim. ve sizinde bilginizi, görüşlerinizi almak istiyorum..
Öncelikle bana nasıl bir motor gerekli, (motora sepet de taktıracağım ve iki kişi bu tura çıkacağız)
ikinci el almak istersem nelerine dikkat etmeliyim..
Benim bilmediğim sizin eklemek istediğiniz başka şeyler de varsa lütfen çekinmeden yazın..:wiinkk:
Unutmadan pahalı bişey alamam fakat şu fiyata kadar da diyemem çünkü fiyatları hiç bilmiyorum..
gezi yapacağım dedim ya tam anlamıyla bir gezi olacak bütün yazımı buna ayırabilirim yani bir acelem yok
..
Şimdiden teşekkürler..:cat: :rendeer:
Motordan hiç anlamıyorum hatta A2 ehliyetim bile yok
Ve internette gezinirken sizin sitenize denk geldim. ve sizinde bilginizi, görüşlerinizi almak istiyorum..
Öncelikle bana nasıl bir motor gerekli, (motora sepet de taktıracağım ve iki kişi bu tura çıkacağız)
ikinci el almak istersem nelerine dikkat etmeliyim..
Benim bilmediğim sizin eklemek istediğiniz başka şeyler de varsa lütfen çekinmeden yazın..:wiinkk:
Unutmadan pahalı bişey alamam fakat şu fiyata kadar da diyemem çünkü fiyatları hiç bilmiyorum..
gezi yapacağım dedim ya tam anlamıyla bir gezi olacak bütün yazımı buna ayırabilirim yani bir acelem yok
Şimdiden teşekkürler..:cat: :rendeer: