Kawasaki Ninja Zx-6R

arkadaşlar kawasaki nin resmi web sitesinde gördüm süper bi alet sanırım 2007 model sitede 8.999 $ yazıodu acaba türkiye de sıfırları ne kadar ve bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgileri paylaşsın lütfen

birde sitede yeniyim resim eklicektim beceremedim url falan neyse ondan istedi maruz görün :mrgreen:

www.kawasaki-turkiye.com

Bu motor yıllardır üretiliyor :) 636'dır diğer bir adı da..

06ZX636C_SIL_RF.jpg

Bu resim de pastanecilik günlerimden :mrgreen:

0000669gd6.jpg

eyw kardeş süpersin dedimya ben daha yeniyim öğreniyorum ufakdan
peki bu motor sıfırı ne kadardır ve sence kendi katagorisinde iyimidir
bilgin varmı ?

Eğer pastaneci olsaydım alacağım motor bu olurdu. Sınıfının en güçlü motoru ancak beni cezbeden tipi. Kawasaki olması da ülkemiz açısından kötü. Distribütör hakkında iyi şeyler söylenmiyor çünkü. Bir de bildiğim kadarıyla Kawa'lar Japonlar arasında en dayanıksızı.

Yeniysen bu motor muhtemelen son motorun olur :) Sonra başlık açarız burda "başımız sağolsun" diye :p

Fiyatı verdiğim link'te var: 12.700 EURO = 24.000 YTL (yaklaşık)

tipi hakkaten süper ama dedine göre görüntü var ses yok :)

ozaman başka bakıcaz artık tabi önce brz piştikden sonra :)

Bu motorun 96 modeli vardı bende, ilk motorum oldukcada memnundum eski modellerde heleki parça sorunu olmuyor değil fakat herşey bir tarafa kawasaki bi tarafa benim için. Şunu da söylemeden edemicem ilerleyen zamanlarda 600cc yetmicektir orta ve üst sınıf kullanıcalar için ideal olan Benimde almayı planladığım modeli herkeze tavsiye ederim Zx-10r.... olayı kapar..
Bu arada bu makinadan ses gelmez diyen arkadaşa gülüyorum koptum yaw :)

İyi de hele bi gitde piş yaa,hayret başka topice 125 lik alcam 40 fırın ekmek yemem gerek diyorsun,sonra da kalkıp ninja için başlık açıyorsun..

ne kızıosunuz ya :)
fikir alıyoruz 125 le 2 ay takılcıam zaten sonra satıp 600 bi alet alıcam
hemen tepki koymaya gerek yok

ve ses yok demedim diyememde zaten bilgim yok diğer arkadaş onu kast etmiş gibi geldi onun yorumuna yazdım

galiba burda motoru olmayanlar konu açınca tepki görüyo kusura bakmayın arkadaşlar rahatsız ettim sanırım

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :pr:
Öyle bişey mi dedim ben ne alaka !!
Ben senin iyiliğin için diyorum 2 ay takıl git al 600 lük motoru sen bilirsin !!
Sana iyi eğlenceler,yalnız altında ki motor hatırlatayim..Oyuncak değil !!

ben sana bişi dedin demedim arkadaşım

bnm şuan motorum bile yok rüyalarıma giriyo sizin gibi motor sahibi kişilerle konuşup rahatlıyorum hoşuma gidiyo hayaller kuruyorum

arada tabi saçmalıcam çünkü bilmioyorum nasıl bi alet olduğunu bunları maruz görürseniz sevinirim bende motor alınca daha bilinçli sohbet ederim sizinle ama motoru olmayan bnm gibi motor delisi birine biraz yardım ve anlayış

tekrar özür dilerim ben

2 ayda kaç km yapacaksın ki? 600'lükler oyuncak değil maalesef. Bu arkadaşın 250'liği 0-100km hızlanmasını 5.75 saniyede yapıyor, karşılaştırmak istersen Porsche 911 Carrera'lar 5.6 saniye civarında 100'e çıkıyor. 600'lüğünü sen düşün.

kaç yaparsam artık

iddam da yok öle hemen kaparım işi kralı olurum die ama tutkum işde 600 lük aletler

önemli olan kendini bilerek temkinli kaskını montunu takarak kullanmak değilmi

O zaman sana ZX6R'nin 0-100 hızlanmasının 3.6 saniye olduğunu da söyleyeyim, yani Ferrari Enzo, Lambırghini'nin tüm modelleri veya Porsche Carrera GT kadar hızlı. Hatta o kadar hızlı ki sen "sıfırdan yüze çıkıyorum" diyene kadar çoktan 100km/s hızla gidiyor olacaksın, elin birinci viteste gaza takılı kalırsa (her acimin başına gelir) kendini 120km'yle gidiyor bulacaksın.

Mutlaka bir 600'lük almalısın, aşağısı kesmez :p

arabalarla ilgili bilgi için tşk ederim de burası motor sitesi değilmi
zaten bende honda s2000 vardı yeni sattım 6,2 de 100 e çıkıyo
bnm hayalim motor

hani öle bi konuşuyoki burdakiler herkesde 600 lük 1000 lik varda 0 dan 100e 2 saniyede çıkıyo sonrada 300 le gidio gibi :)

ben sadece konu başlığındanda anlaşılacağı gibi Zx-6r nasıl dedim bilgisi olan yorum yazarsa sevinirim dedim
alıcam da uçucam demedim konu nerden nereye geldi

alırım düşerim ölürüm kimseyi ilgilendirmez kardeşim sadece motor sordum okadar konuyu çarpıtmayın lütfen

bende tam ona bakıyodum sağol kardeş fazla ingilizce yok ufakdan okuyorum eyw

ne kızıosunuz ya :)
fikir alıyoruz 125 le 2 ay takılcıam zaten sonra satıp 600 bi alet alıcam
hemen tepki koymaya gerek yok

ve ses yok demedim diyememde zaten bilgim yok diğer arkadaş onu kast etmiş gibi geldi onun yorumuna yazdım

galiba burda motoru olmayanlar konu açınca tepki görüyo kusura bakmayın arkadaşlar rahatsız ettim sanırım

Hee evet motor da oyuncak ya... Motor sürmek de oyun oynamak gibi bişey...

Tövbe tövbee :pr: Git sonra gel.

Tamam Görkem konu kapandı, o da bizim arkadaşımız :)
Sadece senin iyiliğin için,bi yere gitme,hep kal :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar