Gelişme nasıl olurmuş birlikte görelim(resim-DUBAİ)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1995

2006
:cat: :cat: :cat:

Lütfen topiğimi kilitleycek açıklamalar yapmayın sadece resimle ilgili yorum yapacaksanız yapın lütfen:)

Zaten resimle ilgili acıklamalardı.ARapların parayı nasıl carcur ettginden bahsediyordum.Bütün yatırımları petrol üzerine petrol bittimi birlesik arap emirlikleri ve suudi arabistan diye bi ülke kalmaz.

2050 Dubai'si

evet güzel resim. bende 2050'deki dubai resmini ekleyim

YOk boyle olmuycak.Ustunde ya ingiliz yada amerikan birlikleri olcak.Ama onlar hala şii sünni diye birbirini yemeye dvm etcekler cık cık yazık.

YOk boyle olmuycak.Ustunde ya ingiliz yada amerikan birlikleri olcak.Ama onlar hala şii sünni diye birbirini yemeye dvm etcekler cık cık yazık.

Siyaset yapmayın lütfen ark beni anlamıyor musunuz?Adamlar yapmışlar işte nasıl yapmışlar bizi ilgilendirmez

sen saniyo musun ki onlar yatirim yapmiyo?? yapiyolar. her yil milyonlarca turist gidiyo otellerini ziyarete.. petrol bitecekse fabrikaya ne gerek var? ben mi yanlis dusunuyorum acaba?

ayrica, topic acarsan, dusunur,konusuruz:) ne bekliyosun? Aaa.. eline saglik, ugrasmissin falan mi diyelim sadece? sakız gibi dile dolanmis zaten..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
20 tane gökdelenle gelişmişmi olunuyo...İstanbul ozaman aşmış....En az 50 tane var....Arka taraflara bakarsan varoşları da görürsün resimde...

Arkadaşın dediği doğru....Petrolden başka neleri var?.....Resim koymuşssun gelişmekten bahsetmişsin ama nasıl gelişmiş sebepleri ne bunları yazmassak ne yazacağız?....Ne yazmamızı istersin...?

Ark topiğin kitlenmesi an meselesi buraya yazıyorum iş araplar parayı nereden buluyo tartışmasına döndü:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sen saniyo musun ki onlar yatirim yapmiyo?? yapiyolar. her yil milyonlarca turist gidiyo otellerini ziyarete.. petrol bitecekse fabrikaya ne gerek var? ben mi yanlis dusunuyorum acaba?

ayrica, topic acarsan, dusunur,konusuruz:) ne bekliyosun? Aaa.. eline saglik, ugrasmissin falan mi diyelim sadece? sakız gibi dile dolanmis zaten..

Kız aynı anda aynı şeyleri m yazmışız....Tesadüf diyelim hadi....

O kadar korkma yaaa...Neden kitlensin ki ....Kötü bişey yazmadı kimse...Siyaset de yapılmadı....

Ne yazalım hadi sen söyle.....

Son düzenleme:
Kız aynı anda aynı şeyleri m yazmışız....Tesadüf diyelim hadi....

O kadar korkma yaaa...Neden kitlensin ki ....Kötü bişey yazmadı kimse...Siyaset de yapılmadı....

Ne yazalım hadi sen söyle.....

hehe ole olmus anlasilan.

ha bi de.. harbiden.. ne konusalim diye actin basligi? cidden merak ettim ya:)

Arkdaşlar ben sizi yanlış anlıyorum haklısınız özür dilerim korktuğumdan da değil topic kitlenirse kitlensin umrumda değil.Dubainin o halden bu hale gelmesi gelişmişlik değil de nedir o zaman?Tabiki para olacak para olmadan nsl yapsınlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok haklısın arkadaşım.....Emeğine sağlık. güzel düşünüyorsun....

Güzel konuya temas etmişssin...Evet tek kelimeyle gelişmişlik abidesi....

(nasıl cevap oldu:mrgreen: )

mersin cezerye si ark ve alp_tunay sakin ve uslu olun tmm mı?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
640*480 mi çözünürlüğü bu resimlerin :queen:

baboş açıkta bişe mi gördün?ağzın açmışsın bakıyorsun öyle çok mu acayip çözünürlükleri söyler misin?

Bu da benden olsun. Yine büyük değişiklik... :mrgreen:

1995
baeao4.jpg

2006
bae2zw6.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
baboş açıkta bişe mi gördün?ağzın açmışsın bakıyorsun öyle çok mu acayip çözünürlükleri söyler misin?

sadece resimle ilgili bir yorumdu, sana da yaranılmıyor be kardeşim :farao: , dur ben topicini kitleyecek bi yorum yapiym , nesi gelişme bunun petrol olmasaydı petrol heheyyyt :bounce: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar