3 ocak 2007 HMK motocross pistinde bulusalım

Arkadaslar Carsamba günü ballıkpınar köyünde motocross a gidiyorum. Kişi sayısı belli digil. Belki yanlız yapmam bile gerekebilir ama genelde 3-4kişi olur en az bu sayı 20ye kadar çıkabilir.

Enduro ve Cross motoru olan arkadasları parkurda. Diger arkadasları parkurun yanında görmekten mutlu oluruz.

Yolu bilmeyenler için: Göl basından haymanaya dogru dönün Country clup levhasına gelene kadar gidin(3-4km civarında) o levhadan saga dönün 500mt sonra solda rampaları görürsünüz zaten.

[email protected] adresinden bana ulasabilirsiniz

Slm Barış nbr? Evet bu organizasyonunu destekliyorum...
Off-Road motoru olan tüm arkadaşların o pistte vakit geçirmesini tavsiye ederim.
Onun haricinde pistin kenarında da diğer arkadaşlar piknik yapabilir.Eğlenebilir.

Fakat bayram nedeniyle katılım sayısı nasıl olur bilemem!

Slm volkan abi. Bakalım umarım güzel bir sayı olur olmasa bile ben oradayım adrenalin adına güzel turlar atıcagım

100920060185op1.jpg

0000661eb5xd6.jpg

finiseucuszd2.jpg

Birkaç hatıra!

güzel bir org. benziyo imkanı olan cross meraklıları gitmeli bence.
bu arada son resme bitttim(bayragı havada gören:)) . süper resim volkan:cat:

Son resimde ;

Damalı Bayrak ; Ulaş İnevi (TMF Ankara Hakem Sorumlusu)
Havadaki :cherry: ; Şakir Şenkalaycı (HMK)

Ulaş Abiye buradan saygılarımı iletiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya nerde bu pist yaaaaa.acık adresı yok mu?:pr:

Ankarada olsaydım kesin gelirdim... (Cbr ile... benim motor cross zaten bilen bilir =) )

Arkadaslar ankaradan göl basına giderken sol a haymana yolu ayrılıyor. Oradan saga döneceksiniz. Patalya hoteli geçtikten yaklaşık 5km sonra country clup binicilik klübüne giren yoldan gireceksiniz hemen 500my ileride solda görürsünüz zaten. Yada incekten balıkpınar köyünü biliyorsanız balıkpınar köyündekilere sorunca tarif ederler.

Ankarada olsam bende kaçırmazdım kesin. gerçi sinoptada oluyor ama her pazar günü havalar iyi olduğunda bizimde pistimiz var sizlere iyi eğlenceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar