Motorla Ilgili Bir Hayalini Paylaş

merhaba arkadaşlar motorsiklet ilgili bir hayalini paylaş.
benim hayalim HONDA CBR 600 RR İLE motorun önünü kaldırıp ( tek teker yapıp) metro ile yanyana gitmek.

ya bu nasıl. motorsikletlerin sadece arka lstikleri olsun herkes trafikte tek teker dolaşsın. tüm motosikletliler tek teker ne dersiniz.

sana katılıyorum . herkes tarafından görülen motorsikletler bu hayalden de öte kardeşim.

Arkadaşlarım biraz daha yaratıcı fikirler . en uçuğunu merak ediyorum.

Son düzenleme:
400cc üzeri bir motosiklet alıp(cbf 500 ,gs650 f, ) bütün mt üyelerini görebilcek bir geziye çıkmak( istanbul ankara izmir antalya marmaris bodrum)

KTM 990 Adventure nin herhangi bir dağ başında rolantideyken karşısına geçip bir bardak tavşan kanı çay içebilmek! çokmu bişey isdiyorum bea:)

honda beatımla hazıranda tekrar ant piyasasına donmek.inş..:)

Çok bi şey istemıyorum xl 200 veya onun muadılı bır motorla karadenız turu yapmak, En derin yaylalarda Tek basıma cadırım tulumum korumalarım motorum ve ben. olcek ınsallah

Kıpkırmızı Honda CBR125 R'ımı alıp, Burdur[MT]'yi oluşturmak. ve kendi motosiklet ekibimi kurmak.. ayrıca bu motora racing modeli bile olsa ses sistemi döşemek... çok mu uçtum??

dfa

su andaki tek hayalim bir motorumun olması hele bi olsun ucuk hayal kurma işini o zaman yaparım artık:pr:

FULL KORUMALI olarak harbiden special bi cross la bolu daglarında yolsuz yollardan yarıs yaparcasına atlayıp zıplayıp düşüp kalkıp o anın zevkıne varmak...

Fotograf makinemi ve gereclerimi de alıp R 1200 GS Adventure'la tum Turkiye'yi karış karış gezip, fotograflamak, tabir-i caiz ise an'ı kovalamak istiyorum. daha sonra da dogal koruma alanı Masai Mara ve New York'u... ama once kendi Yurdumun her köşesini gormek isterim...

hayat ondan önce ve ondan sonra diye ikiye ayrılıyor. bir üçüncüsüde o olupta Onu kullanamadığın zamanlar işte kış geldi. artık en büyük hayalimiz ARTIK YAZ GELSİİİİİİİİİİİİNNNNNNN.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar