hyosung 250 racing hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hyosung 250 cc racing hakkında genel bilgiye sahip olan var mı. alınmaya değer bir makine mi teknik özellikleri değil gerçek tecrübeleri merak ediyorum. kaç yapar nasıl ısınıyor performans durma mesafesi. servis dayanıklılık ikinci el değerleri yani bir motor alırken bakmamız gereken ne varsa bilidiğiniz varsa paylaşır mısınız. honda cbr 125 ım var bunu satıp hyosung almaya değer mi.?

Görüntü olarak 600 lük motorlarla bir farkı yok bu bahsettiğin konularda ise sadece parçada sıkıntı olduğunu sanıyorum ama yinede almaya değer:cat:

valla görmedim o başlığı zaten yeniyim sitede .anlamaya çalışıyorum neyse tekrar bakayım bari. teşekkürler.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

Mevcut konu: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11299
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar