- Konu Yazar
arkadaşlar italyada yaşıyan bir motorcu arkadaşımla konuştugumuzda bu konuda "motorcu dayanişmasi" ülkemizde büyük eksikler oldugunu anladim ve saniriim trafikte kabul (ve saygı) gösterilmeyişimiz birazda bundan kaynaklanıyor. önek vermek gerekilse milanoda yaşıyan arkadaşımın söylediğine göre ülkenin her yerde (özellikle kırsal alanlarda) iki motorcu geçişirken birbirlerine muakkak selam verirler (bunu için belli bir teknik bulmuşlar sol ellerinin 4 parmağını gidonu birakmadan kaldirarak ve hafif bir kafa eğmesi ile) en azından , eger kenera çekmiş bir motorcu var ise kesinlikle başka motorcular yardim teklif etmeye olmazsa muabbete gelirlermiş ve trafikde de yardimlaşma çok olurmuş (bizim minübüscüler kadar olamaz ya)
tabi bahsi geçen ülke belkide motorize olmak konusunda en önde gelen ülkelerden o kültürü kanıtsamışlar ama inanıyorumki bizde o günleri görüceğiz.
ben kendi adıma bundan sonra çevremdeki bu tip yardimlaşmaya elimden geldiğince gidecegim özllekle yolda geçişirken selam verme olayı bence çok hoş yapacagim ve ne kadar acele işim olursa olsun bir motorsiklet sürücü kardeşimin yolda kalmasi durumunda yardimina gidecegim sizide buna davet ediyorum...
[yazim hatalari ve cümle düşüklükleri için özür dilerim]
tabi bahsi geçen ülke belkide motorize olmak konusunda en önde gelen ülkelerden o kültürü kanıtsamışlar ama inanıyorumki bizde o günleri görüceğiz.
ben kendi adıma bundan sonra çevremdeki bu tip yardimlaşmaya elimden geldiğince gidecegim özllekle yolda geçişirken selam verme olayı bence çok hoş yapacagim ve ne kadar acele işim olursa olsun bir motorsiklet sürücü kardeşimin yolda kalmasi durumunda yardimina gidecegim sizide buna davet ediyorum...
[yazim hatalari ve cümle düşüklükleri için özür dilerim]