herkese selam sizlere sorum olacak

herkese merhaba.Ben bu ay sonunda hyosung gt250r veya ikinci el bir kawa en500 almayı düşünüyorum.Daha önce 100c scooter(halen kullanıyorum).Birkaç kerede en500 ve titan kullandım vitesli motor tecrubem azda olsa war.Fakat benım esas sorum son olarak arkadasımın en500 ünü kullandım hyosungla cok farklı kategoride olmalarına ragmen en500 ün ataklıgını hyosung tan alabılırmıyım ve kendı ılk vitesli motorum olarak en500 bana fazla mı gelır veya hyosung benı cabukmu sıkar yorumlarınızı beklıyorum.(biraz daha para eklede sunu al gibi yorum yazmassanız sewinirim cunku bu butceyle bir motor dusunuyorum yanı en fazla sıfır bir hyosung alacak kadar)

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Kesinlikle en500 derim... vitese alışman çok zaman almaz.. en 500 kuvvetli bir motordur.. seni üzmez( tüm bakımlarının tam olması koşulu ile) ...
uzun yolda yolculu bile olsan çok rahat edersin.. bir motor geçmişin olduğu için de zorlanmasın diye düşünüyorum ....
kafanı karıştırmak gibi olmasın ama virago 535 ide düşün derim..

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Hoşbulduk.İlginiz için tesekkur ederim.Artık bir motor sahibi olmak istiyorum bende(vitesli) ve uzun omurlu bişey olsun istiiyorum.Goruslerınızi beklıyorum.

kawasaki bir cruiser ve güzel bi makina, hyosung da bir racing o da güzel... yani derimki alıcağın aracın neye hizmet edeceği önemli. örneğin uzun yola çıkacaksan sport motorlar tavsiye edilmez. bagaj sorunları vardır. yok ama hız yapıcam şehir içinde kullanıcam dersen de cruiser alınmaz ( kawa en500, gt250r kadar gider bu arada) önce ne istediğine yoğunlaş derim. en kolayı satın alması inan bana :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen tarzına karar ver.....Motor almak kolay...Cruıser mi Speed mi...

Asıl ıstedıgım motor turu racing o da tarz acısından ,fazla hız duskunlugum kalmadı bırkac arkadasım kaza gecırdıkten sonra.Tabi ilk bastaki ataklık max surat olmasada hızlanma olarak zewk almak ısterım motorumdan.Hyosung her ne kadar goruntu ıtıbarıyle spor olsa da .hiç kullanmadıgım için o zewkı verebılırmı benı dusunduruyo.Zaten buyuk ss lere hıc gırmeyı dusunmuyorum en bastan.Bu 2 motor arasında kala kaldım.Baska bu ayarlarda ne gibi motorlar olabilir acaba(torklu fakat bellı bı max suratte).

Yazmayı unutmusum motorumla cok uzun yolculuklar yapmayacagım cunku universite ogrencısıyım buna fazla zamanımda yok sırf motor hastalıgım oldugu ıcın ve gunluk kullanım ıcın alıyorum.sadece yazları uzun yolculuk yapabılırım.

sagolun inş. ocak sonunda motorumu alıp onunda resımlerını sızınle paylasıcam.(tabi karar verebılırsem):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar