- Konu Yazar
sabah uyandım ve dışarı baktıgımda 30 cm kar var. aklımdan ilk geçen "şimdi enduro motosikletim olsaydı" oldu. dışarı çıktım kimileri arabasını park ettigi yerden çıkarmaya çalışıyo kimileri zincir takmaya çalışıyor. o an içimden "altımda kalın dişli kış lastigi olan bir enduro motosiklet olsaydı" demeden yapamadım. okadar araba sürücüsü yollarda evlerinin önünde yaklaşık bir ton agırlıgındaki demir yıgınlarıyla ugraşırken benim o şeytan işi dedikleri aletle önlerinden geçmem nekadar güzel olcaktı ...
enduro motosiklet kullanıcılarına tavsiyem; .motosikletinizin hakkını verin. kar yağdı,yagmur yağdı, yollar çamur gibi uyduruk bahanelerle sezonu kapatmayın. şuan yurt genelinde kar var. bu karlı yollara uygun lastiginiz varsa veya bu lastikleri alma imkanınız varsa hiç durmayın gidin alın ve mevsime uygun korumalarınızla beraber çıkın yollara. o 1 tonluk demir yıgınlarını karda zarzor ilerletmeye çalışan evlerinin önünden çıkarmaya çalışanlara motosikletin ne oldugunu gösterin .onlar sabahları arabalarını yola çıkarmak için kar temizlerken siz motosikletinizi alın ve yanından öyle geçin hatta korna ile selam verebilirsiniz.
hepinizin yolu açık olsun:rendeer:
sabah hayalini kurdugum kalın dişli lasikleti olan motosiklet

enduro motosiklet kullanıcılarına tavsiyem; .motosikletinizin hakkını verin. kar yağdı,yagmur yağdı, yollar çamur gibi uyduruk bahanelerle sezonu kapatmayın. şuan yurt genelinde kar var. bu karlı yollara uygun lastiginiz varsa veya bu lastikleri alma imkanınız varsa hiç durmayın gidin alın ve mevsime uygun korumalarınızla beraber çıkın yollara. o 1 tonluk demir yıgınlarını karda zarzor ilerletmeye çalışan evlerinin önünden çıkarmaya çalışanlara motosikletin ne oldugunu gösterin .onlar sabahları arabalarını yola çıkarmak için kar temizlerken siz motosikletinizi alın ve yanından öyle geçin hatta korna ile selam verebilirsiniz.
hepinizin yolu açık olsun:rendeer:
sabah hayalini kurdugum kalın dişli lasikleti olan motosiklet