125-200'luk Cross ile R1150GS'imi takaslamak istiyorum

Arkadaslar
Tarlada bahcede kullanmak uzere Kick start'lik 125-200'luk cross enduro motor ariyorum. Garajimda da 3 motorum oldugundan 4.bir motor daha da istemiyorum. Diger motorlarimdan nispeten az kullandigim cok iyi durumda ve cok cazip fiyatli 2000model BMW R1150GS motorumla degistirmek istiyorum. Motorunu buyutmek isteyenlere firsat.
Aradigim modeller
Honda XLR125
Derby Senda
Hyosung RX125
Bunun haricindeki motorlari dusunmuyorum.
[email protected]
Sevgiler
bberksan

Son düzenleme:
abi kusura bakma ama tüm aklınlamı soylüyosun bi 200 lük ikinci el temiz en fazla 5000ytl sendeki bmw nin çokmüşü bile daha pahalı ii düşün:pr: :pr:

Dostlar herhalde kafa kafaya takaslamiycaz dimi yani :cat: .
Ben bu 1150'mi , 2005 KLR650'm ile takaslamistim mesela . Bundan 1,5 sene evvel KLR'min uzerine 4 milyar vermistim. Simdi su anda elinde yukarida saydigim motorlardan biri olup da soyle guzel bir uzun yol motoru almak isteyenler herhalde rayicleri de biliyorlardir.

Arkadaslar bir de Kawasaki Z750'm var 2004 model cil cil o kadar temiz ve aksesuarli ki (Tabi bir de scooter'im var ama onu asla satmayacagim). Satmaya kiyamiyorum. Daha dogrusu satisa cikardim ama hic para etmiyor. O paralara satacagima binerim diyorum.
Ama BMW'nin olusu para. 66 model olsa yine para ediyor. Bu sebeple:
Hem ihtiyacim gorulsun , hem 3 motorla ugrasmayayim , hem de biraz cebim isinsin diye dusundum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar