- Konu Yazar
1 aydan uzun bir bekleme neticesinde sonunda 250 cc jinlun'umu teslim aldım perşembe günü.. Kısaca alma maceramı anlatmak istiyorum. Gebze'den atladım trenle BostancI'ya gittim. Daha önce getirmek için forumda yardIm istemiştim ve ADALI bana bu konuda yardIm edeceğini söylemişti. Sağolsun onunla BostancI adalar vapur iskelesi'ndeki iskele cafe'de buluştuk. Çok güzel bir yer mutlaka bi ara gidin. Neyse sonra gittik motoru almaya. Motoru bayiden aldıktan sonra ben arkasIna atLAdIm ADALI'nın, benzin aldık ve Gebze'ye doğru yola çıktık. Otobandan geldik. Belirli bir hızdan sonra sarsIntI oluyor ancak abartIlacak kadar degil. Ben çok anlamam ama yILLarIn tecrubesi ADALI bunun rodaj devresindeki bir motor icin normal olduğunu söyledi. 90-100 km/h hIzLArda geLdik. Yine ADALI'nın tecrubelerine göre motorun yoL tutuşu ve hakimiyetinin güzel oLduğunu gördük. Motoru zorlamadIk rodajda olduğu için. İlk incelemelerimizde zincirin pek yağlanmamış olduğunu gördük ve Gebze'ye gelince zincir yağı alarak zinciri yağladık. AyrIca ucuz bir motor olmasI nedeni ile içindeki yağın kalitesiz oLabiLeceğini düşünerek gittik yeni yağ aLdIk ve bizim oradaki kanuni servisinde yağını değiştirttik. İçindeki yağı boşalttığımızda tahminlerimizde yanıLmadIğımızı gördük. Gerçekten kötü bir yağ vardI içinde. Mobil marka iyi bir yağ almıştık, onu doldurduk daha sonra. Bizim eve gittik ve biraz dinlenip yemek yedik. ADALI bana kalkışlar hakkInda biraz antreman yaptIrdIktan sonra benim arabamla BostancI'ya doğru yoLa çıktık. ADALI Heybeliada 'da oturduğu için onu iskeleye bIrakacaktIm. Ancak gittiğimizde vapur kalkmıştı. Bizde bir sonraki vapuru beklemek için iskele cafe'ye girdik. Yanımızda forumdaki CCBBDD nickli barış arkadaşım da vardI. Barış da 10 senelik gitaristtir. ADALI da müzisyen. ADALI'nın yanında getirmiş olduğu gitarI çıkardIk ve başLadIk çalıp söylemeye. Saat 21:00 gibi cafe'ye oturmuştuk. yarIm saat kadar oturmayI pLanLIyorduk ki ortam o kadar güzeL oLdu ki gece 00:15 e kadar falan çaldık söyledik içtik.. Süper bir akşam oLdu. Orada tanıştığımız insanlar da çok memnun kaLdILar bu müzikli eğlencemizden. Daha sonra ADALI'yı vapuruna bindirdikten sonra bizde arkadaşım barışla beraber Gebze'ye döndük. Çok güzel bir tanışma ve çok güzel bir akşam geçirmiş olduk. En kIsa zamanda ADALI'nın yanına Heybeliada'ya da gitmek üzere sözleştik.
Motoru alma maceram böyle güzel bir anıya da vesiLe oLdu. SizlerLe de payLAşmak istedim. Motorun resimLeri de aşağıda.. Herkesin en kIsa zamanda bir motor aLmasI diLEkLerimLe
))...
Motoru alma maceram böyle güzel bir anıya da vesiLe oLdu. SizlerLe de payLAşmak istedim. Motorun resimLeri de aşağıda.. Herkesin en kIsa zamanda bir motor aLmasI diLEkLerimLe