fisherman Katılım 10 Şub 2006 Mesajlar 31 24 Ara 2006 Konu Yazar #1 arkadaşlar elimdeki mevcut şasiye uygulamak için komple kanuni tiger motoru lazım.faturalı olması şarttır. motoru nereden tedarik edeceğim konusunda sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar elimdeki mevcut şasiye uygulamak için komple kanuni tiger motoru lazım.faturalı olması şarttır. motoru nereden tedarik edeceğim konusunda sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
bur-k@ Katılım 5 May 2006 Mesajlar 1,946 24 Ara 2006 #2 nazmi abi merhaba merak ettim kanuni tiger motorunu ne yapacaksın ? bence kuralkana mail at belki tedarikedebilirisin.
nazmi abi merhaba merak ettim kanuni tiger motorunu ne yapacaksın ? bence kuralkana mail at belki tedarikedebilirisin.
lazer Katılım 26 Tem 2006 Mesajlar 150 24 Ara 2006 #3 Bende 4 Zamanli Bir Motor Ariyorum Jawanin şasesine Takmak Için Acaba Piyasada Bulunurmu ,kanuni Veya Jinlunlarinki Olabilir 250 Cc Olanlardan,
Bende 4 Zamanli Bir Motor Ariyorum Jawanin şasesine Takmak Için Acaba Piyasada Bulunurmu ,kanuni Veya Jinlunlarinki Olabilir 250 Cc Olanlardan,