Hayallerinin peşinden giden bu adam için bir alkışşşşş" lütfen \o/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet dile kolay 16 yıl....

Tam 16 yıl hep bir motosikletin hayaliyle yasadım. Gençliğin deli fişek zamanlarında başlayan bu tutku yavas yavas tum ruhumu sarmıştı. Dergilerden televizyondan motosiklet kullananlara hep gıpta ile baktım ..

Hep başka öncelikler hayallerimin önüne geçti. Hayat mücadelesi,parasızlık, iş bulma telaşı , evlilik ,derken cocuk ... Hepsi tatlı heyecanlardı ama hep motosiklet hayallarim rafta kaldı.

Bugün; 32 yasinda evli ve cocuklu biri olarak kendim için birşey yaptım, kendim için kendi hayallerimin peşinden gittim, ve bu sefer hiç birşeyin öne geçmesine izin vermedim....

Bugün ilk motosikletimi, ikinci el Hyosung GT 250 R, kapkara, prıl pırıl motosikletimi aldım. Ofise geldim anahtar elimde bir sigara yaktım ve camda yansıyan görüntüme bakıp helal olsun lan san dedim.....

Tıpkı bir içeçek reklamında dediği gibi "Hayallerinin peşinden giden bu adam için bir alkışşşşş" lütfen . . .

Helal olsun.Yakışır güle güle kullan abi allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.:cat: :cat: :cat:

burdanda tekrar hayırlı uğurlu olsun diorum Allah tekerini düz bastırsın kaza bela vermesin bi nazar boncuğu iliştiriver bide foto isteriz...::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn
::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:
::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer

::alkiis:: ::biggrinn ::biggrinn ::haapppy: ::haapppy:

Bu alkışların yarısı da anlatımının güzelliği için :cherry:

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: tebriklerabi bende şu anda senn durumundayım inş. 16 yıl beklemek zorunda kalmam.. 1-2 yıl içinde istediğim motosikletime kavuşurum.. motosikletinle birlikte kazasız keyifli sürüşler...

Süper Moderatör (BBRR)
Evet ya çok güzel anlatmışsın özlemi ve mutlu sonu ..kazasız belasız binmen dileği ile ...:rendeer:

helal olsun derim ve enbüyük alkış senindir taki sıra bana gelene kadar.
kazasız belasız günler olsun hep önünde :cat:

:thumleft: :thumleft: :thumleft: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ANLATIM 10 PUAN
SABIR BECERİSİ 10 PUAN
TIRNAK TEMİZLİĞİ 10 PUAN :p
İNAT 10 PUAN
HIRS 10 PUAN
SAMİMİYET 10 PUAN
ÖZVERİ 10 PUAN
HAYAL KURMA 10 PUAN
KARAR VERME 10 PUAN
İŞİ BİTİRME BECERİSİ 10 PUAN

100 PUAAAAAAAAAAAANNNNNNN BRAVOOOOOOOOOOOOO

eheuehueueueeueh

Kazasız belasız sürüşler, Allah keyfini yaşamayı nasip eder inşallah... Alkışşşşşşş..
:cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat: :cat:

Budur!
Hayat herşeye rağmen vazgeçmeyen ve hayallerinin peşinden gidenlerindir arkadaş.
Hayırlı uğrulu olsun, güle güle bin.
İşte aslında şimdi o motora binmek senin için daha zevkli olacak. Belki de bunca yıl beklemenin olgunluğu ve de hazmetmişliğiyle çok daha akilane sürüşler gerçekleştireceksin motosikletinle.
Ben de neredeyse seninki gibi bir hikayeyle aldım 2 ay kadar önce.
Kaza bela senden uzak olsun, tam korumayla dolaş her zaman.
:rendeer:::biggrinn Alkışlar hayallerinin peşinden giden adam için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar